Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs tyrimai nėštumo metu

QUOTE(INGRIDULIS @ 2007 06 14, 22:12)
Kokiu tikslu bus atliekamas tyrimas cukraus kreivei nustatyti.Ir kokiu nėštumo metu jis atliekamas.Man paskyrė 27 sav.Gal dėl per didelio svorio ?

Nemanau, kad dėl svorio, tiesiog cukrų labai reikia stebėti, o gliukozės tyrimą darei? nes kaip tik jį ir daro nuo 23 savaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 06 19, 18:53)
Nemanau, kad dėl svorio, tiesiog cukrų labai reikia stebėti, o gliukozės tyrimą darei? nes kaip tik jį ir daro nuo 23 savaitės  4u.gif

DĖKUI, už padrasinimą, tiesiog lengviau bus laukti, liko iki tyrimo 2 sav.gydytojos klausdamas toks nepraustaburnis pasijunti ir išeini nieko nežinodamas. su pirmuoju viskas buvo papraščiau, o ir gydytoja buvo šauni.
Atsakyti
Man gliukozės tyrimą jau aštuntą savaitę paskyrė, bet kadangi pas ją turėsiu pasirodyti tik 13 savaitę, neskubėjau ir pasidariau visai neseniai. Bet pamiršau, kad ji sakė nieko rytą negert ir nevalgyt, o aš kaip tyčia papusryčiavau doh.gif Niekad nevalgau taip anksti. Tai dabar nė nežinau ką daryt, sakyt jai ar ne biggrin.gif
visus ten tyrimus dariau nuo sifilių, gliukozės, ziv ir t.t.
kas žino? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 06 20, 21:49)
Man gliukozės tyrimą jau aštuntą savaitę paskyrė, bet kadangi pas ją turėsiu pasirodyti tik 13 savaitę, neskubėjau ir pasidariau visai neseniai. Bet  pamiršau, kad ji sakė nieko rytą negert ir nevalgyt, o aš kaip tyčia papusryčiavau  doh.gif  Niekad nevalgau taip anksti. Tai dabar nė nežinau ką daryt, sakyt jai ar ne  biggrin.gif
visus ten tyrimus dariau nuo sifilių, gliukozės, ziv ir t.t.
kas žino? biggrin.gif

jei prieš gliukozės tyimą pavalgei, tai geriau pasakyti gydytojui, nes tyrimas tikriausiai bus netikslus...kad nepatirtum paskui šoko dėl gestacinio diabeto...patarčiau pakartoti šį tyrimą iš naujo... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Visu pirma pasakysiu, kad gyvenu ne lietuvoje. Jau esu 20 sav. Pas ginekologa lankausi retai, nes daznai nereikia (bent jau taip jie sako), gal ir gerai, jei viskas tvarkoj. Kas 2 men daro labai daug tyrimu, kraujo, slapimo, taxoplazmoze, hepatitas B,C ir t.t. zodziu ju yra labai daug, kai gaunu atsakyma, buna net 3 lapai su tyrimu rezultatais. Dabar dar siuncia darytis morfologine echo, kuri bus pakartota 7men. Visi sie tyrimai privalomi ir nemokami. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri nors tikrai žino, ar nėščiosioms prie privalomų kraujo tyrimų priklauso hepatitų B ir C ištyrimas? kiek žinau, daug ten visokių tyrimų įeina, kai daro pirmąjį tyrimą, bet gal žinot, kas konkrečiai?
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2007 07 31, 16:08)
Sveikos,
gal kuri nors tikrai žino, ar nėščiosioms prie privalomų kraujo tyrimų priklauso hepatitų B ir C ištyrimas? kiek žinau, daug ten visokių tyrimų įeina, kai daro pirmąjį tyrimą, bet gal žinot, kas konkrečiai?

As kadangi darausi kraujo tyrimus ne lietuvoje, tai man ieina, o lt tai nezinau, cia reikia klausti nestukiu, kurios lankosi pas daktarus lietuvoje, beje, kai as buvau pas ginekologa lietuvoj, tai man ji sake, kad per visa nestuma yra daromi tik 2 kraujo tyrimai. Man kazkaip atordo per mazai 2 kartus. Na as pati dariausi 8 savaiciu ir po to tik 20sav, tai antrojo tyrimo rezultatai parode, kad mano kraujas nusilpo, tai biski susirupinau, vel ji kartosiu uz 5 savaiciu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2007 07 31, 16:08)
Sveikos,

kad dėl hepatitų privaloma negirdėjau g.gif
Atsakyti
Merginos, ka reiskia, kai slapime randa kazkiek bakteriju? Na zinau, ka baltymai reiskia, acetonas...bet va bakterijos g.gif skamba bauginanciai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Buvau pas ginekologa privatu, kai pasak jo (pagal vaisiaus dydi) mums buvo 6 sav., taciau man tik echoskopija ir tedare - paziuret, ar tikrai laukiuosi. Ir liepe ateiti tik po 3 sav. - tipo tada darys ivairius tyrimus, nes dabar nestumas per mazas...

Cia normalu??????

Paakykit, nes man pirmas nestumas, o noriu sveiko ir grazaus vaikelio... Tai jaudinuos labai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zakis @ 2007 08 08, 21:43)
Sveikos,

Buvau pas ginekologa privatu, kai pasak jo (pagal vaisiaus dydi) mums buvo 6 sav., taciau man tik echoskopija ir tedare - paziuret, ar tikrai laukiuosi. Ir liepe ateiti tik po 3 sav. - tipo tada darys  ivairius tyrimus, nes dabar nestumas per mazas...

Cia normalu??????

Paakykit, nes man pirmas nestumas, o noriu sveiko ir grazaus vaikelio... Tai jaudinuos labai...  verysad.gif

manau normalu. Dauguma gydytojų aplamai be 3 mėn. nėštumo net į įskaitą nestato, tai ir tyrimų nedaro jokių. Aš irgi tik 10 savaičių įskaiton įsirašiau. Nors 6 sav. gulėjau ligoninėje su gresiančiu, bet liepė ateit tik apie 10 sav. Tai ir tyrimai tik poto (na neskaitant būtiniausius ten pvz. kraujo, kuriuos padarė ligoninėje gulint). Šiaip tai dažnai net persileidimo iki 10-12 sav. nestabdo, nes pasak medikų tai vos ne naturali atranka, tipo- tu lyg nėščia lyg ir ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vainė: 09 rugpjūčio 2007 - 09:48
QUOTE(Zakis @ 2007 08 08, 18:43)
Sveikos,

Buvau pas ginekologa privatu, kai pasak jo (pagal vaisiaus dydi) mums buvo 6 sav., taciau man tik echoskopija ir tedare - paziuret, ar tikrai laukiuosi. Ir liepe ateiti tik po 3 sav. - tipo tada darys  ivairius tyrimus, nes dabar nestumas per mazas...

Cia normalu??????

Paakykit, nes man pirmas nestumas, o noriu sveiko ir grazaus vaikelio... Tai jaudinuos labai...  verysad.gif

kaip matau tau irgi tas pats kaip man... mano gine irgi nieko nedare... tik pasakojo ir pasakojo visokias nesamones, kurias jau seniai zinojau... net spaudimo nesugebejo pamatuot, kol pati napasakiau kad daznai galva svaigsta...

manau kad nup pat pradziu turi buti daromi tyrimai... kai pasiskaitau tai kitoms nuo pat pirmu svaiciu visokiausi tyrimai atliekami...
manau kad teks keisti gine....
Atsakyti