Si tyrima dariausi pacioje nestumo pradzioje, 10 savaite, nes rode infekcija. Bet nieko neaptiko. Reikia antra karta kartoti si tyrima velesniame nestume pvz. kaip as 31 sav.?
Mergaitės, prašau atsakykit man kokius tyrimus jums ir kas kiek laiko daro? man taip neramu - as kiek cia skaitau visokius neštumo kalendorius (ypač ne lietuvos autoriu), tai ten vos ne kiekvieną savaite vis apie kitus tyrimus raso, kad geras laikas daryti.. O aš tik 12 savaite dariau kraujo, dabar dar šlapimo tyrima pridaviau (1 karta) ir viskas. Negi čia aš viena tokia be tyrimu?
Kažkoks nerimas mane apima kiekvieną kartą skaitant apie tuos tyrimus nėštumo metu
Kažkoks nerimas mane apima kiekvieną kartą skaitant apie tuos tyrimus nėštumo metu
QUOTE(saulute85 @ 2011 02 08, 14:29)
Mergaitės, prašau atsakykit man kokius tyrimus jums ir kas kiek laiko daro? man taip neramu - as kiek cia skaitau visokius neštumo kalendorius (ypač ne lietuvos autoriu), tai ten vos ne kiekvieną savaite vis apie kitus tyrimus raso, kad geras laikas daryti.. O aš tik 12 savaite dariau kraujo, dabar dar šlapimo tyrima pridaviau (1 karta) ir viskas. Negi čia aš viena tokia be tyrimu?
pagrindiniai tyrimai ir yra kraujo ir slapimo.O kiti,kaip toksoplazmozes ar kitu,jau kaip jus norit,jie neprivalomi,o rekomenduojami.
Sveikutes !!! As tai va turiu slapimo uzdegima,geriau antibijotikus ir po ju vel dariausi slapimo tyrima ir sake uzdegimas nesibaiges,reiks vel gerti antibijotikus. Ar kuriai buvo slapimo uzdegimas? man neramu ar del jo kudikeliui sveikatele nepabloges???
QUOTE(saulute85 @ 2011 02 08, 13:29)
Pas ginekologę lankausi kas mėnesį nuo 16 savaitės, tada (16 sav.) man ir padarė daugumą tyrimų.
Jei nerimauji tai savo nerimą pasakyk gyditojai, ji tau ir atskys į visus klausimus. O knygos labai skirtingos, aš skaitau "nėštumo bibliją" ir tik tuos skyrelius kurie man aktualūs bet geriausiai nuramina gyditoja.
O man neramu nes pas mane jau kelinta karta is eiles per apziuras randa baltymo slapime, vis pasako kad jei dar kita karta ras sius tyrimu kazkokiu darytis, bet kai ateina tas kitas kartas nieko nedaro... Idomu ka gali reiksti baltymas slapime, jei kraujo spaudimas daugiau maziau normalus (nors anksciau buvo labai zemas), gal visgi nieko tai baisaus? Gal kam taip yra buve?
QUOTE(zhiu @ 2011 02 14, 18:29)
O man neramu nes pas mane jau kelinta karta is eiles per apziuras randa baltymo slapime, vis pasako kad jei dar kita karta ras sius tyrimu kazkokiu darytis, bet kai ateina tas kitas kartas nieko nedaro... Idomu ka gali reiksti baltymas slapime, jei kraujo spaudimas daugiau maziau normalus (nors anksciau buvo labai zemas), gal visgi nieko tai baisaus? Gal kam taip yra buve?
"Baltymai šlapime.
Baltymų molekulės yra pakankamai didelės, tad filtruojantis kraujui inkstuose į šlapimą jie beveik nepatenka.
Sergant inkstų ligomis atsiranda baltymų šlapime ir jų kiekis rodo inkstų pažeidimo laipsnį.
Testo juostos padeda patikrinti, ar šlapime yra baltymų (vadinamasis kokybinis tyrimas). Jų radus, tikslesniais metodais nustatomas baltymų kiekis paros šlapime. Be to, dažnai dar reikia atlikti ir kitus laboratorinius tyrimus.
Šlapimas, kuriame yra baltymų (tokia būklė vadinama proteinurija), rodo pakitimus inkstuose dėl uždegimų, ar kitus pažeidimus, dėl kurių filtras tapo laidus.
Baltymų šlapime gali atsirasti ir pakilus temperatūrai ar padidėjus fiziniam krūviui, tačiau tokia proteinurija esti laikina. "
QUOTE(cryforyou @ 2011 02 15, 13:44)
Sveikos mamytes
Norejau pasidomet per kiek laiko gaunami nestukes pirmieji kraujo tyrimu atsakymai? ir ar nieko blogo kad pas gine buvau 8 savaiciu o tyrimus darysiuos tik 10 savaitei, nes pas gine kitas vizitas tik beveik 12 savaite?
Norejau pasidomet per kiek laiko gaunami nestukes pirmieji kraujo tyrimu atsakymai? ir ar nieko blogo kad pas gine buvau 8 savaiciu o tyrimus darysiuos tik 10 savaitei, nes pas gine kitas vizitas tik beveik 12 savaite?
nieko blogo,as buvau kai buvo 7 sav,o tyrimu rezultatus suzinojau kai ejau pas gyne,buvo jau 10 sav,jums duoda siuntimus,o atsakimus suzinot,kai ateinat pas daktara per kita apilankima.
QUOTE(De Zavu @ 2011 02 07, 15:45)
Si tyrima dariausi pacioje nestumo pradzioje, 10 savaite, nes rode infekcija. Bet nieko neaptiko. Reikia antra karta kartoti si tyrima velesniame nestume pvz. kaip as 31 sav.?
as irgi dariausi nestumo pradzioje, dabar gydytoja israse antra "porcija" placiu tyrimu, bet sake, kad toksmoplazmones kartoti nebereikia, nors pvz ziv kartoja...