Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs tyrimai nėštumo metu

Sveikos 4u.gif
Esu 35 savaites nescia, bet krajo ir slapimo tyrimai nerodo nieko gero doh.gif
Kraujyje hemoglobino ir leukocitu kiekis yra per mazas, o padarius slapimo tyrima pasirode, kad yra leukocitu. Akusere paskyre gerti gelezies tabletes tardyferon ir petrazoliu arbata. Idomu, ar tai nekenkia vaikeliui g.gif Gal kam nors taip yra buve, gal galite ka patarti?
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2010 11 28, 13:03)
tokiu laiku nuo 12 iki 14 sav matuoja leliuko sprando raukslyte, iziuri visus kauliukus

na as turiu omenyje,kad ar neveloka tyrimam,nes man dar apsoliucei jokie nedaryti,nei kraujo,nei slapimo,... doh.gif
Atsakyti
[quote=justmoon,2010 11 28, 17:15]
Sveikos 4u.gif
Esu 35 savaites nescia, bet krajo ir slapimo tyrimai nerodo nieko gero doh.gif
Kraujyje hemoglobino ir leukocitu kiekis yra per mazas, o padarius slapimo tyrima pasirode, kad yra leukocitu. Akusere paskyre gerti gelezies tabletes tardyferon ir petrazoliu arbata. Idomu, ar tai nekenkia vaikeliui g.gif Gal kam nors taip yra buve, gal galite ka patarti?
[

Man irgi skyre Tardyferona hemoglobina pakelti.O del slapimo,kartais buna-blogai surinktas,ir tada atsiranda tu "blogu rodykliu" .Man daktare patare nusipirkt brukniu ar spanguoliu,pertrint ir pagert,gerai pavalo slapima.Nevalgyt nieko astraus.
Renkant slapima sake nauduot vata,bet nepaklausiau,ar ja det ant indelio,ar "i vidu" g.gif
Atsakyti
sveikos,
gal turite patarimų, kaip sumažinti šlapimo pH. kažko labai aukštas jis pas mane...
ačiū
Atsakyti
smile.gif+2010 11 28, 19:49-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 11 28, 19:49)
na as turiu omenyje,kad ar neveloka tyrimam,nes man dar apsoliucei jokie nedaryti,nei kraujo,nei slapimo,... doh.gif

nei kraujo nei slapimo tyrimams nepaveluosit, o ypac jei gerai jauciates, del sito bukit rami, tik del kaklo raukslytes svrbu nepaveluot, nes tyrimukas atliekamas iki 14 sav
Atsakyti
[quote=Erwina 74,2010 11 28, 22:34]
[quote=justmoon,2010 11 28, 17:15]
[
Man irgi skyre Tardyferona hemoglobina pakelti.O del slapimo,kartais buna-blogai surinktas,ir tada atsiranda tu "blogu rodykliu" .Man daktare patare nusipirkt brukniu ar spanguoliu,pertrint ir pagert,gerai pavalo slapima.Nevalgyt nieko astraus.
Renkant slapima sake nauduot vata,bet nepaklausiau,ar ja det ant indelio,ar "i vidu" g.gif
[/quote]

Vatą reikia dėti į makštį, kad nepatektų išskyrų į indelį. mirksiukas.gif Sisioti taip: pačią pirmą čiurkšlę - pro šalį, po to į indelį, po to vėl pro šalį. Reikalingas "vidurinis" šlapimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oliv: 01 gruodžio 2010 - 19:46
QUOTE(justmoon @ 2010 11 28, 15:15)
Kraujyje hemoglobino ir leukocitu kiekis yra per mazas, o padarius slapimo tyrima pasirode, kad yra leukocitu.
Graikiskus riesutus gal pabandyt, vis maistas, o ne zole. Bent jau zalos nebus.

QUOTE(justmoon @ 2010 11 28, 15:15)
Akusere paskyre gerti gelezies tabletes tardyferon ir petrazoliu arbata. Idomu, ar tai nekenkia vaikeliui  g.gif
I sriuba as ja dedu, bet kaip nuovira gerti nerizikuociau. O dar nesciai...

Apie petrazoles (kalba apie gyvunus ten).

http://myrabbit.h12.ru/FAQ/05_02.htm

Петрушка=Petrazole

Tingiu versti, kas rusiskai neskaito, gal per Google translate tegu pabando.
Петрушка и укроп
Где-то слышала, что петрушка вредна кроликам. А мой зайчишка очень к ней благосклонен. Неужели эта пищевая травка может быть вредна??—

“Обычная петрушка, полезная для человека, оказывается, опасна для животных. Она содержит эфирные масла и другие химические соединения, которые токсичны для попугаев и мелких млекопитающих. Избыток петрушки в их корме может привести к гастриту, к воспалению кишечника, к ожирению печени и даже к заболеванию почек”. К таким выводам почти 40 лет назад пришли ученые ветеринарно-медицинского факультета в немецком городе Гисен. К сожалению, эту информацию и по сей день не найдешь практически ни в одной специальной книге о животных.

— Еще раз хочу ПРЕДОСТЕРЕЧЬ от частого кормления петрушкой ваших животных, (я вообще не даю). Петрушка является стимулятором быстрого старения организма. то есть съедая ее регулярно, животное начинает раньше созревать и раньше стареть..., если в больших пучках и количествах, то у беременных может вызвать аборты..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feofania: 02 gruodžio 2010 - 22:00
[COLOR=darkviolet]
Sveiki 4u.gif Siandien gavau savo tyrimu rezultatus, slapimo tyrimai idealus, o kraujo- hemoglobino kiekis rodo 106, daktare sake per mazai. ar kam yra taip buve? Gal jeigu daugiau valgysiu mesos jis padides, nes kazkaip nesu miegeja mesos fool.gif ? O gal kas zino kokia ten norma turetu but nestukems? smile.gif
Atsakyti
JUSTMOON
Norejau paklaust,kaip Jums baigesi su slapimo tyrimu,t.y. kuo gyde?
Man praeita karta irgi parode leukocitu ir bakteriju,pakartojom,vel tas pats.Siuncia pas urologa verysad.gif Taip jau noretusi sau ramiai sedet namuose,o cia dar lakstyt per daktarus reikia. Anksciau daktare galejo iskart tepineli pasiimt,o dabar taupo lesas,siuncia tik esant butinybei per urologa,infektologa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erwina 74: 15 gruodžio 2010 - 14:27
sveikos,
pas mane du menesius is eiles slapime rasdavo bakteriju ++ ir leukocitu. gydytoja buvo israsiusi kazkokias tabletes - bet nieko nepadejo jos man. Paskutini karta liepe pabandyti naturalu buda - spanguoles. Ju dar ir dabar galima turguose rasti .
Nupirkau litra uogu - spanguoliu, su blenderiu (jeigu kas neturi galima su mesmale) reikejo sumalti. Kasdien du kartus plikiausi kaip arbata tas spangules ir isgerdavau 2 puodelius i diena. Labai rugstu - as dedavau sauksteli cukraus, nes neimanoma buvo gert - bet jau po 2 savaiciu tokio gerimo - slapime nerado jokiu bakteriju,leukocitu.
Tikrai verta pabandyti - jeigu ka kamuoja bakterijos slapime.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2010 12 15, 16:44)
sveikos,
pas mane du menesius is eiles slapime rasdavo bakteriju ++ ir leukocitu. gydytoja buvo israsiusi kazkokias tabletes - bet nieko nepadejo jos man. Paskutini karta liepe pabandyti naturalu buda - spanguoles. Ju dar ir dabar galima turguose rasti .
Nupirkau litra uogu - spanguoliu, su blenderiu (jeigu kas neturi galima su mesmale) reikejo sumalti. Kasdien du kartus plikiausi kaip arbata tas spangules ir isgerdavau 2 puodelius i diena. Labai rugstu - as dedavau sauksteli cukraus, nes neimanoma buvo gert - bet jau po 2 savaiciu tokio gerimo - slapime nerado jokiu bakteriju,leukocitu.
Tikrai verta pabandyti - jeigu ka kamuoja bakterijos slapime.

Aciu uz patarima!
Gal ir tiesa,kai geriau spanguoles saziningai(t.y. kasdien),ir tyrimai geri buvo.O si karta tai pamirsiu,tai geriau arbatos su citrina,turiu dabar lakstymo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Safyra* @ 2010 12 13, 11:52)
Siandien gavau savo tyrimu rezultatus, slapimo tyrimai idealus, o kraujo- hemoglobino kiekis rodo 106, daktare sake per mazai. ar kam yra taip buve? Gal jeigu daugiau valgysiu mesos jis padides, nes kazkaip nesu miegeja mesos fool.gif  ? O gal kas zino kokia ten norma turetu but nestukems?  smile.gif

Turetu buti virs 120. O gelezies paskyre koki nors preaparata? g.gif
Gal padides valgant mesa, o gal ir ne, man vien mesa su darzovem valgant, jokiu varskiu, pienu, saldumynu nebuvo - sugebejo nuo 141 iki 93 nukristi doh.gif
Atsakyti