Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs tyrimai nėštumo metu

g.gif Tai kur jūs dingote visos būsimos mamytės ? unsure.gif
O pas mane šiandien šventė - tyrimai geri - nešioju sveikutį kūdikėlį su "Y" chromosomom thumbup.gif
Net nežinau dabar ar girtis kitiems šeimos nariam ar patampyti jautį už ragų....kol kas nesakant giminės ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauriuks @ 2010 10 08, 13:32)
g.gif Tai kur jūs dingote visos būsimos mamytės ?  unsure.gif
O pas mane šiandien šventė - tyrimai geri - nešioju sveikutį kūdikėlį su "Y" chromosomom  thumbup.gif
Net nežinau dabar ar girtis kitiems šeimos nariam ar patampyti jautį už ragų....kol kas nesakant giminės ? ax.gif

Sveikinu ir labai del taves dziaugiuosi 4u.gif

Jeigu labai norisi pranesti naujiena, kad berniukas bus, manau, nieko tokio. As zinau, kad kai suzinosiu lyti, tai iskart mamai skambinsiu ir sakysiu, ar anuka, ar anuke ji tures smile.gif
Atsakyti
Labas mergaites. esu naujoke... 4u.gif ...
Dziaugiuosi uz visas besilaukiancias ir jau esancias mamytes.
Atsiprasau, bet gal as ne vietoje ir nelaiku, bet norejau jusu paklausti del vieno mito (del lyties jusu stebuklu , kuriuos nesiojate; nes tik besilaukiancios ir zinancios ko laukia gali patvirtinti ar panegti si mita).
Skaiciau jog rytini slapima reikia sumaisyti su pienu lygiomis proporcijomis(50/50) ir pakaitinti iki virimo ir po 1min ziureti: ir jeigu pienas tapo varske( ar gumuliukais)-bus mergaite, o jeigu liko nepakites tai -berniukas.
Gal kuri turedama kada laiko pabandytumete ar tas mitas nors kiek pasiteisino. As dariau tai nieko nepasikeite, tai lyg berniukas, nors dar nieko nera aisku.
Aciu jums labai ir atsiprasau jei ka ir supykdziau. Suprantu jog tai tik zaidimas. Bet... vistiek idomu...
gero ir grazaus Jums augimo...
Atsakyti
sveikos mamytes! ka tik prisijungiau prie forumo ir esu labai patenkinta, nes temu cia milijonas kurios mane taip domina ir jaudina! is jusu norejau pasiteirauti, kiek kartu per visa nestuma turi buti atliekami kraujo ir slapimo tyrimai? Kalbu apie valstybines istaigas ir jei nestumo eiga normali, be komplikaciju? man eme kraujo tyrimus ir slapimo 10savaite, ir del kita karta uzrase tik 20sav. ar neturetu buti dazniau? man dabar 11svaiteliu.
labai aciu is anksto uz jusu zinias! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguoline @ 2010 10 12, 14:47)
sveikos mamytes! ka tik prisijungiau prie forumo ir esu labai patenkinta, nes temu cia milijonas kurios mane taip domina ir jaudina! is jusu norejau pasiteirauti, kiek kartu per visa nestuma turi buti atliekami kraujo ir slapimo tyrimai? Kalbu apie valstybines istaigas ir jei nestumo eiga normali, be komplikaciju? man eme kraujo tyrimus ir slapimo 10savaite, ir del kita karta uzrase tik 20sav. ar neturetu buti dazniau? man dabar 11svaiteliu.
labai aciu is anksto uz jusu zinias!  smile.gif

man kraujo ir slapimo tyrimus eme 14 savaiciu, sekantis vizitas 20sav mazdaug ir sake slapimo tyrimas bus pries kiekviena vizita g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauriuks @ 2010 09 16, 12:31)
blush2.gif Kvailai paklausiu, o ar teko kuriai išgirsti blogą genetikos tyrimo rezultatą ? Ką tuomet daryti ? Kai sako kad negerai su vaisium, kas nors vystosi ne taip....arba gims dauniukas sad.gif Ar tuomet įmanomas abortas ? verysad.gif  unsure.gif

Labai gaila kad neatlikau sio tyrimo nestumo metu, jau buvo velu kai pati pagalvojau kad gal reiketu, ginekologe nepasiule iskart, man 31 metai ir gime grazus berniukas su Dauno sindromu, nors giminej nera jokiu apsigimimu ir abu tevai sveiki, neserga jokiomis ligomis, neruko, negeria. Pirmas vaikelis sveikas auga namuose. Gailiuosi kad nesidariau to tyrimo, kodel sifilio ar aids privaloma o sitas neprivalomas nezinau....
Atsakyti
Man jau 38 sav.,gynykologe pasiule padaryti tyrima del stafilokoko,ar verta ji daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2010 10 18, 22:42)
Man jau 38 sav.,gynykologe pasiule padaryti tyrima del stafilokoko,ar verta ji daryti? g.gif

Gal B grupes streptokoko? Kiek zinau, tyrimas del jo tokiu metu daromas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 18, 22:07)
Gal B grupes streptokoko? Kiek zinau, tyrimas del jo tokiu metu daromas g.gif

Turbut ax.gif
Tai ar jis yra reikalingas?
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2010 10 19, 11:52)
Turbut ax.gif
Tai ar jis yra reikalingas?

Cia tema apie ta tyrima smile.gif

As klausiau gydytojos, ar reikes man ji darytis, ji man pasake, kad nebutina g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Prašau skubios pagalbos. Ryt nešiu šlapimą tyrimui. Žinau, reikia naudoti vatą, kad tyrimas būtų tikslus, bet gal galite man nežiniukei paaiškinti, kaip ją panaudoti? blush2.gif Susukti ritinėlį ir į makštį įsikišti? Kažin ar neiškristų besišlapinant...
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 19, 10:11)
Cia tema apie ta tyrima smile.gif

As klausiau gydytojos, ar reikes man ji darytis, ji man pasake, kad nebutina g.gif

Ačiū,tyrima padariau,lauksiu rezultato rolleyes.gif
Atsakyti