QUOTE(notitia @ 2010 03 25, 11:28)
Sveikos, gal galite ką patarti.
Ką tik buvau pas šeimos gydytoją. Maniau, nors nėštumas tik kelių savaičių, bet gausiu siuntimą pas ginekologą ir tada jau pradėsiu atsakingai lauktis . O šeimos gydytoja man paaiškino, kad nėštumo priežiūrą atlieka šeimos gydytojas, o pas ginekologą, jei viskas gerai, siunčia tik tris kartus ir tik echoskopijos pasidaryti. Nu man toks variantas neatrodo labai patikimas. Ir pati gydytoja neatrodo nei išskirtinai kompetentinga, nei maloni. Taigi susimėčiau - pasitikėti šeimos gydytoja, pereiti į didesnę valstybinę polikliniką, ar ieškot privataus ginekologo..
Ką tik buvau pas šeimos gydytoją. Maniau, nors nėštumas tik kelių savaičių, bet gausiu siuntimą pas ginekologą ir tada jau pradėsiu atsakingai lauktis . O šeimos gydytoja man paaiškino, kad nėštumo priežiūrą atlieka šeimos gydytojas, o pas ginekologą, jei viskas gerai, siunčia tik tris kartus ir tik echoskopijos pasidaryti. Nu man toks variantas neatrodo labai patikimas. Ir pati gydytoja neatrodo nei išskirtinai kompetentinga, nei maloni. Taigi susimėčiau - pasitikėti šeimos gydytoja, pereiti į didesnę valstybinę polikliniką, ar ieškot privataus ginekologo..
Labas,
o kam tau siuntimo pas ginekologa? visur jie priema be siuntimu... man kai buvo kelios savaites nestumo, tai buvau kaune "mamos ir vaiko klinikoj", ten man patvirtino nestuma ir kiek savaiciu jau paeme ir tepineli... na siaip ten brangoka, bet ne tas galvoj buvo o po to grizau i savo miesta, nuejau pas ginekologe, ten uzvede kortele, israse tyrimus (slapimo, kraujo, tepineli, vyrui persisviesti).. veliau tik pas seimos gydytoja nuejau su ta kortele, ji ten surase rekomendacijas, kokiom ligom sirgus... veliau pas stomotologa ir t.t viska akusere ir ginekologe koreguoja, va mum jau paskutines savaites tai ir pazymas jos israso, na viska ko tik reikia... ir cia ne privaciai, o miesto poliklinikoj... sekmes
Papildyta:
QUOTE(Supermamuke @ 2010 03 23, 09:42)
O as va isdrisau, pasiprasiau trecios echoskopijos ir man Vilniaus Naujininku poliklinikoje atsake, kad per niestuma priklauso tik viena echo, man jau dare dvi, tai ko as dar noriu. Sake, jei nori eik privaciai. Tai as taip ir padarysiu visgi kazkaip ramiau ant dusios bus, kai suzinosiu, kad mazutelis gerai auga, nieko jam netruksta
as ir paprasiau trecio ultragarso, tai va mes jau po mano leliukas ir si karta nesirode erzina tevelius... na, bet ne tas svarbiausia... svarbiausia, kad pasake kad viskas gerai, leliukas nedidelio svorio, tai tuo paciu nuramino ir del gimdymo naturaliai, nes kazkodel labai bijojau, kad tik didelis labai nebutu ...