Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs tyrimai nėštumo metu

QUOTE(pugaliuks @ 2010 03 21, 21:45)
labai sveikinu iš anksto jei NT parodė teisybę  4u.gif  nestuke.gif  thumbup.gif
na taip geriausia kreiptis pas savo šeimos gydytoją tada jis patars tau pas kokį ginekologą užsirašyti. Na o jei jau turi savo ginekologę, tai tada iš karto kreipkis pas ją, nes šeimos daktaras nelabai kuom turi padėti nėštumo klausimais ir siunčia iš karto pas ginekologus  unsure.gif  doh.gif

labai aciu 4u.gif na tikiuosi testas nemelavo, nes 8 diena kaip nera mm. rytoj suzinosiu kraujo tyrimus, laukiu nesulaukiu
Atsakyti
QUOTE(Svajuko dramblione @ 2010 03 18, 14:56)
sveikutes... mum kraujo tyrimus dare pakankamai daug kartu, 3kartus is pirsto, 2 kartus is venos(cia del ziv ir kt.) bet kadangi as esu minusines kraujo grupes, tai dar papildomai ir antikunius eme, tai dar apie 3 kartus g.gif  o slapimo tyrimus tai kiekviena karta kai tik ateidavau doh.gif  vis po kelis leukocitus budavo (tokiu atveju lb spanguoles padeda)... na del echoskopo tai dar tik 2 kartus darem, dbr 36 sav. tai prasysiu ir trecio karto.. nestuke.gif
user posted image

O as va isdrisau, pasiprasiau trecios echoskopijos ir man Vilniaus Naujininku poliklinikoje atsake, kad per niestuma priklauso tik viena echo, man jau dare dvi, tai ko as dar noriu. Sake, jei nori eik privaciai. Tai as taip ir padarysiu smile.gif visgi kazkaip ramiau ant dusios bus, kai suzinosiu, kad mazutelis gerai auga, nieko jam netruksta smile.gif
Atsakyti
o mano dabar pirmas nestuke.gif mano skaičiavimais mum kokios 6-9 savaitės. dar tik eisiu pirmąkart pas ginekologę. gal kas gali pasakyti ar verta iš karto neštis šlapimo tyrimams? visgi norėtųsi pasitikrinti kuo greičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vėlyvė @ 2010 03 23, 13:05)
o mano dabar pirmas  nestuke.gif  mano skaičiavimais mum kokios 6-9 savaitės. dar tik eisiu pirmąkart pas ginekologę. gal kas gali pasakyti ar verta iš karto neštis šlapimo tyrimams? visgi norėtųsi pasitikrinti kuo greičiau  blush2.gif

sveikinu nestuke.gif
manau, kad gal ir verta..jeigu daktarė tave iš karto priims ir jei tyrimus padarys ta pačią dieną, bet atmink, jog ne visada tyrimus padaro iš karto arba tą pačią dieną. unsure.gif man tai pirmą kartą tik kraują iš venos paėmė, o kitą dieną liepė atnešti šlapimo ir kraują iš piršto priduoti cool.gif ir kitą dieną jau buvo tyrimo atsakymai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite ką patarti.
Ką tik buvau pas šeimos gydytoją. Maniau, nors nėštumas tik kelių savaičių, bet gausiu siuntimą pas ginekologą ir tada jau pradėsiu atsakingai lauktis smile.gif. O šeimos gydytoja man paaiškino, kad nėštumo priežiūrą atlieka šeimos gydytojas, o pas ginekologą, jei viskas gerai, siunčia tik tris kartus ir tik echoskopijos pasidaryti. Nu man toks variantas neatrodo labai patikimas. Ir pati gydytoja neatrodo nei išskirtinai kompetentinga, nei maloni. Taigi susimėčiau - pasitikėti šeimos gydytoja, pereiti į didesnę valstybinę polikliniką, ar ieškot privataus ginekologo..
Atsakyti
QUOTE(notitia @ 2010 03 25, 11:28)
Sveikos, gal galite ką patarti.
Ką tik buvau pas šeimos gydytoją. Maniau, nors nėštumas tik kelių savaičių, bet gausiu siuntimą pas ginekologą ir tada jau pradėsiu atsakingai lauktis smile.gif. O šeimos gydytoja man paaiškino, kad nėštumo priežiūrą atlieka šeimos gydytojas, o pas ginekologą, jei viskas gerai, siunčia tik tris kartus ir tik echoskopijos pasidaryti. Nu man toks variantas neatrodo labai patikimas. Ir pati gydytoja neatrodo nei išskirtinai kompetentinga, nei maloni. Taigi susimėčiau - pasitikėti šeimos gydytoja, pereiti į didesnę valstybinę polikliniką, ar ieškot privataus ginekologo..

g.gif manau, kad ta šeimos gydytoja ne per labiausiai ką ir išmano..jinai gali anginos ir slogos atveju ką nors patarti..o ne nėštumo schmoll.gif
ginekologai tam ir yra, kad atlikinėtu apžiūras kai laukiesi.. manau, kad šiuo atveju geriausias varijantas lankytis pas ginekologą, o ne pas šeimos daktarą cool.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2010 03 25, 19:53)
g.gif  manau, kad ta šeimos gydytoja ne per labiausiai ką ir išmano..jinai gali anginos ir slogos atveju ką nors patarti..o ne nėštumo  schmoll.gif
ginekologai tam ir yra, kad atlikinėtu apžiūras kai laukiesi.. manau, kad šiuo atveju geriausias varijantas lankytis pas ginekologą, o ne pas šeimos daktarą  cool.gif  nestuke.gif

Pritariu, tik į ginekologą kreiptis, šeimos gyd. mažai, ką patarti nėščiosioms tegali. Neseniai pasidariau tyrimus, kuriuos liepė gin. pasidaryti, bet atsakymai parėjo greit ir kaip tik besilankant pas savo šeimos gyd, parodžiau gyd. tyrimų rezultatus, tai nežinojo, ką tas tyrimas išvis nusako, taip kad... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 03 26, 14:55)
Pritariu, tik į ginekologą kreiptis, šeimos gyd. mažai, ką patarti nėščiosioms tegali. Neseniai pasidariau tyrimus, kuriuos liepė gin. pasidaryti, bet atsakymai parėjo greit ir kaip tik besilankant pas savo šeimos  gyd, parodžiau  gyd. tyrimų rezultatus, tai nežinojo, ką tas tyrimas išvis nusako, taip kad... ax.gif

būtent apie tai ir kalbu smile.gif
mano daktarė tai pat neturėjo ką pasakyti, kai atsinešiau tyrimo rezultatus, kuriuos buvo liepusi pasidaryti ginekologė..o pas savąja šeimos daktarę ėjau dėl slogos, bet ji man niekuo nepadėjo, liepė eiti pas savo daktarę, nes nelabai žinojo kokius vaistus reikia išrašyti specialiai nuo slogos nėščiosioms, kad nepakenktų blush2.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
o man labai liudna, dare slapimo tyrima ir rado eritrocitu per daug, tai reik daryti paseli, sako gali buti kad yra bakteriju kurios gali slopinti psichini vaisiaus vystymasi, teks gerti antibiotikus, o man dar tik kelios savaites, o jau antibiotikai...
Atsakyti
QUOTE(Emanuelle @ 2010 03 30, 11:45)
o man labai liudna, dare slapimo tyrima ir rado eritrocitu per daug, tai reik daryti paseli, sako gali buti kad yra bakteriju kurios gali slopinti psichini vaisiaus vystymasi, teks gerti antibiotikus, o man dar tik kelios savaites, o jau antibiotikai...

užjaučiu verysad.gif na bet tikėkimės, kad antibijotikai padės tavo mažuliukui..tik labai nepergyvenk nes nuo to tikrai nepageres, galvok, kad viskas bus gerai. O kitaip ir buti negali unsure.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui už patarimus. Dabar reiks spręsti ar ieškot didesnės gydimo įstaigos, kur nėštumus prižiūri ginekologai ar tiesiog privataus ginekologo. Rodos viskas dar tik prasideda, o jau tiek galvosūkių doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Emanuelle @ 2010 03 30, 12:45)

svarbiausia nesinervinti mirksiukas.gif yra antibiotiku, kurie nekenkia vaikeliui, todel nosi aukstyn, daktarai tikrai nepaskirs to, kas gali pakenkti mirksiukas.gif
Atsakyti