Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs tyrimai nėštumo metu

QUOTE(Noe @ 2010 02 12, 14:07)
Sveikos,

neseniai suzinojau, kad ir as turesiu mazyli. Mano gydytoja israse bendra kraujo tyrima, kraujos grupes nustatyma ir slapimo tyrimus pasidaryt. Nors namuose auginu gyvuna, sako, jog toksaplazmozes tyrimu nereikia  g.gif
O man taip neramu, nes visi tik ir klausia: ar dareis ta, ar dareis ana?
Taigi gal galetu kazkas issamiai surayti, kokie nesciuju tyrimai atliekami (man 14 sav), iskaitant ir apsigimimu tikrinima (dauno sindromas ir kt.), ir trumpai apibudint, kas kur kaip, nes man jau visai galva susisuko blush2.gif  doh.gif  verysad.gif

man pradzioje irgi situs tyrimus dare, tik dar lygtais tepineli eme. o del toksoplazmozes tai sakau, dabar kazkaip jo nedaro, na bent jau kaikurios daktares. manoji sake kad nereikia, o draugei dare, tai vat nezinia kaip cia su juo
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2010 01 27, 09:42)
Patarkit, siunčia tyrimų į Sorpo centrą, sakė, kad ten tiksliai ir greitai atlieka tyrimus, gal kam teko naudotis Jų paslaugomis? 4u.gif
AČIŪ

laba, as ne karta naudojausi ju paslaugomis ir likau patenkinta thumbup.gif tikrai greitai viska atlieka..
Atsakyti
QUOTE(Noe @ 2010 02 12, 14:07)
Sveikos,

neseniai suzinojau, kad ir as turesiu mazyli. Mano gydytoja israse bendra kraujo tyrima, kraujos grupes nustatyma ir slapimo tyrimus pasidaryt. Nors namuose auginu gyvuna, sako, jog toksaplazmozes tyrimu nereikia  g.gif
O man taip neramu, nes visi tik ir klausia: ar dareis ta, ar dareis ana?
Taigi gal galetu kazkas issamiai surayti, kokie nesciuju tyrimai atliekami (man 14 sav), iskaitant ir apsigimimu tikrinima (dauno sindromas ir kt.), ir trumpai apibudint, kas kur kaip, nes man jau visai galva susisuko blush2.gif  doh.gif  verysad.gif

Del toksiplazmozes tai ir man streso buvo.. neskyre sio tyrimo, o kai prisiskaiciau kas lelkai gresia, jei turi ta virusa, tai is vis naktim nemiegojau, todel nuejau i Sorpo ir pasidariau tyrimus..

Apsigimimu tikrinima skiria kiek zinau kam virs 35, tada isduoda siuntima i Genetikos centra. Bet yra kur ir siaip privaciai atlieka genetinius tyrimus ir tikrina visas apsigimimu rizikas.. as del sventos ramybes buvau nuejusi pas gydytoja genetike privaciai ir pasitikrinau..
Atsakyti
o kaip daro tą tyrimą nuo apsigimimų ar dauno ligos? g.gif man per visą nėštumo laikotarpį kiek esu nėščia tai darė taik kraujo ir šlapimo tyrimus doh.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2010 02 22, 08:56)
o kaip daro tą tyrimą nuo apsigimimų ar dauno ligos?  g.gif  man per visą nėštumo laikotarpį kiek esu nėščia tai darė taik kraujo ir šlapimo tyrimus  doh.gif  nestuke.gif

Man genetikos centre eme krauja ir vaisiaus vandenis.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braske&braskius @ 2010 01 11, 10:39)
Sveikutes nestukes  bye1.gif
Norejau pasiklausti ar jums nestumo metu buvo slapimo taku infekcija? mano slapime vis randa daug leukocitu sad.gif  Man gine liepe gultis i ligonine bet as nesutikau ir israse antibiotiku Unysan 375 mg ir maisto papildus Care Lady, geriau 6 dienas. Ar kas nors gere siuos antibiotikus? Labai bijau kad jie nepakenktu mano mazyliui (mums jau 22 savaite). nestuke.gif

Pirmo nėštumo pačioje pradžioje turėjau šį "džiaugsmą". Pirmą dieną net gėriau antibijotikus, skirtus ne nestuke.gif , nes nežinojau, kad laukiuosi. Ir tik nuojautos pakuždėta pasidariau NT ir sužinojau, kad nestuke.gif , supanikavau, kad nepakenkčiau savo vaikeliui. Gyd. iš karto išrašė kitus antibijotikus, nekenkiančius nestuke.gif ir taip išsigydžiau 4u.gif
QUOTE(vaival @ 2010 01 27, 10:42)
Patarkit, siunčia tyrimų į Sorpo centrą, sakė, kad ten tiksliai ir greitai atlieka tyrimus, gal kam teko naudotis Jų paslaugomis? 4u.gif
AČIŪ

Man teko 4u.gif Parėjo blogi tyrimo dėl Toxoplazmozės atsakymai, todėl gyd. nusiuntė pakartotinai darytis į Santariškes. Iš ten atsakymas buvo geras, aš jau persirgus ir ši infekcija nebeaktyvi. O anot Sorpo, ji buvo aktyvi. Nuo šiol svarbius tyrimus darysiuos tik Santariškėse.
Atsakyti
Rašote, kad Sorpo pagrybauja su tyrimais.. O kaip dėl Endemik?
Atsakyti
QUOTE(Neytiri @ 2010 03 01, 09:38)
Rašote, kad Sorpo pagrybauja su tyrimais.. O kaip dėl Endemik?

As esu tyrusis ir Sorpo, ir Aids centre - neturiu jokiu priekaistu.
Ypac Sorpo - as jau metus lankausi pas ginekologa, kuris tyrimus daro Sorpo laboratorijoje. Pas mane buvo rastos kelios isisenejusios ginekologines ligos, kuriu mano ankstesni ginekologai nesugebejo isgydyti. Sorpo augino paselius ir nustate, kad mano organizmas yra atsparus daugeliui vaistu nuo tu ligu...todel manes niekas ir neisgydydavo...

Del toskoplazmos - kiek zinau, tai sie tyrimai turi buti kartojami, taigi jei viena laboratorija nustate teigiamai, kita neigiamai, tai nereiskia, kad kazkuri is ju nustate neteisingai (tai priklauso nuo to, kokia yra ligos stadija, ar zmogus yra nesergantis, o tik viruso nesiotojas ir t.t.)
Atsakyti
Aš dabar suku galvą dėl toksoplazmozės tyrimų g.gif kadangi jie net valstybinėse poliklinikose mokami, kaina 72Lt, tai leidžia rinktis, ar darytis, ar ne.
bet ginekologė nerekomendavo jo daryti, nes per jos gydymo praktiką nei kartą nebuvo skirtas gydymas net gavus teigiamą atsakymą. Iš jos kolegų atvejų toks buvo tik vienas, kai nėščioji visą nėštumą gydėsi.
Taigi labai mažas proc. kad bus kažkas negerai.

bet vis vien kažkaip neramu nepasitikrinus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vittie: 02 kovo 2010 - 11:47
QUOTE(vittie @ 2010 03 02, 12:46)
Aš dabar suku galvą dėl toksoplazmozės tyrimų g.gif  kadangi jie net valstybinėse poliklinikose mokami, kaina 72Lt, tai leidžia rinktis, ar darytis, ar ne.
bet ginekologė nerekomendavo jo daryti, nes per jos gydymo praktiką nei kartą nebuvo skirtas gydymas net gavus teigiamą atsakymą. Iš jos kolegų atvejų toks buvo tik vienas, kai nėščioji visą nėštumą gydėsi.

Mano gydytojas panasiai sako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2010 03 02, 12:46)
Aš dabar suku galvą dėl toksoplazmozės tyrimų g.gif  kadangi jie net valstybinėse poliklinikose mokami, kaina 72Lt, tai leidžia rinktis, ar darytis, ar ne.

Yra atskira tema apie Toxoplazmozę nėštumo metu. Ten merginos pasakoja savo patirtį ir apie gydymą. Pasiskaityk, gal bus aiškiau mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti