Sveikutes nestukes
Norejau pasiklausti ar jums nestumo metu buvo slapimo taku infekcija? mano slapime vis randa daug leukocitu Man gine liepe gultis i ligonine bet as nesutikau ir israse antibiotiku Unysan 375 mg ir maisto papildus Care Lady, geriau 6 dienas. Ar kas nors gere siuos antibiotikus? Labai bijau kad jie nepakenktu mano mazyliui (mums jau 22 savaite).
Sveikos
norejau pasiteirauti kokius tyrimus daro paskutiniais neshtumo meneshiais ir kaip dazhnai?
norejau pasiteirauti kokius tyrimus daro paskutiniais neshtumo meneshiais ir kaip dazhnai?
mano kraujo tyrimai geri, taciau du menesius slapimo tyrime rado itin daug leukocitu, galvojo, kad inkstu kalte, bet peme tepineli ir issiaiskino, kad cia kalta vadinamoji pienlige. prirase vaistu polygynax ir vagisan, po to dar nuo inkstu urinal, tad dabar kol kas viskas tvarkoje siaip pati gerai jauciausi, nebuvo jokios blogos savijautos, bet vien tas, kad tyrimai bllogi, vercia labai nerimauti del mazylio sveikatos.
Gal kvailai pasirodysiu jus mokydama, bet ar žinojote, kad atliekant šlapimo tyrimus, po apsiprausimo patartina makštį uždengti vata ir tik tada sisioti:-) Kitaip gali išskyrų patekti į šlapimą ir rodys neteisingus tyrimus. Man pačiai taip yra buvę, kol nesužinojau , kaip teisingai tai padaryti.
Patarkit, siunčia tyrimų į Sorpo centrą, sakė, kad ten tiksliai ir greitai atlieka tyrimus, gal kam teko naudotis Jų paslaugomis?
AČIŪ
AČIŪ
Na man yra 14savaite, kraujas po kol kas geras, tik vat su slapimu.. ten viena bakterija buvo radus tam atsakyme, tai paskui israse man zvakuciu, nuo grybelio.. na o pakartotinai, tai dabar per daug slapimo tyrime baltymu. tai reiks darytis slapimo paseli. Ir sake butina nuo 12 iki 14 savaites begyje. tai ryt vaziuosiu darytis... Bet taivisko prisigalvoja, ar reikia ar nereikia tu tyrimu, svarbu pinigus daryti Dar tokie visi tyrimai kainuoja... bet ko nepadarysi del busimo vaikelio
Papildyta:
Na pas maneslapime vis atsiranda kazkokiu baltymu.. tai gal ir leukocitai.. o seip tai man liepe pasidaryti slapimo paseli. Tai gal ten kazka augins ir ziures. (na mum dar tik 14 savaiciu)
Papildyta:
QUOTE(braske&braskius @ 2010 01 11, 11:39)
Sveikutes nestukes
Norejau pasiklausti ar jums nestumo metu buvo slapimo taku infekcija? mano slapime vis randa daug leukocitu Man gine liepe gultis i ligonine bet as nesutikau ir israse antibiotiku Unysan 375 mg ir maisto papildus Care Lady, geriau 6 dienas. Ar kas nors gere siuos antibiotikus? Labai bijau kad jie nepakenktu mano mazyliui (mums jau 22 savaite).
Na pas maneslapime vis atsiranda kazkokiu baltymu.. tai gal ir leukocitai.. o seip tai man liepe pasidaryti slapimo paseli. Tai gal ten kazka augins ir ziures. (na mum dar tik 14 savaiciu)
Sveikos esu cia naujoke tai dar biskiuka klaidzioju po temas, as tai visai pasipiktinusi daktarais.... siandien pasidariau slapimo, kraujo visokiu tyrimu (grupe nustate is venos dar belenkiek kraujo nusiurbe del taksoplazmozes taip pat) i procedurini nuejus apsiblioviau nes tos daktares siuntineja nuo 7 iki 1 auksto per visus iseiles (cia kaune klanieciu poliklinikoje) tai gerai kad sesutes geros buvo nuramino... o mano ginekologes sesute tai is vis tyliu as su ja kalbu o ji man pries nosi duris uztrenke.... nieko nepasiklausi ir nieko nepaaiskins
QUOTE(Mil... @ 2010 01 27, 12:36)
Sveikos esu cia naujoke tai dar biskiuka klaidzioju po temas, as tai visai pasipiktinusi daktarais.... siandien pasidariau slapimo, kraujo visokiu tyrimu (grupe nustate is venos dar belenkiek kraujo nusiurbe del taksoplazmozes taip pat) i procedurini nuejus apsiblioviau nes tos daktares siuntineja nuo 7 iki 1 auksto per visus iseiles (cia kaune klanieciu poliklinikoje) tai gerai kad sesutes geros buvo nuramino... o mano ginekologes sesute tai is vis tyliu as su ja kalbu o ji man pries nosi duris uztrenke.... nieko nepasiklausi ir nieko nepaaiskins
Kad tyrimus ivairius daro tai yra gerai, nes jie visi Jums reikalingi.. cia siaip dar tik pradzia, tikrai del to neverta jaudintis
O musu medicinos istaigu personalo kultura tai dazniausiai siaubinga.. retai kaa sutiksi supratingus
Sekmes Jums ir kantrybes, siuo metu Jums jaudintis negalima,o i negatyvius dalykus reikia stengtis nereaguoti
QUOTE(Adeliutė @ 2010 01 22, 23:02)
Gal kvailai pasirodysiu jus mokydama, bet ar žinojote, kad atliekant šlapimo tyrimus, po apsiprausimo patartina makštį uždengti vata ir tik tada sisioti:-) Kitaip gali išskyrų patekti į šlapimą ir rodys neteisingus tyrimus. Man pačiai taip yra buvę, kol nesužinojau , kaip teisingai tai padaryti.
oho..pirmakart isgirdau toki dalyka, gaila, kad nezinojau anksciau...butinai siuo patarimu pasinaudosiu. aciu tau labai
QUOTE(Mil... @ 2010 01 27, 11:36)
oi kalnieciu poliklinika... brrr as vien del nestumo persirasiau i seimos klinika, nes siaip lankausi pas daktarus retai, o dukrytes daktare nebloga tai kazkaip dar ir buvau ten, bet kai pastojau, tai iskarto persirasiau i seimos klinika, nes gines kalnieciuose tai vaje vaje...
o kalbant apie tyrimus tai man jau gal 4 kartus dare slapimo tyrima, 3 krauja, 1 kart tepineli ir gliukozes tolerancijos testa (man 24sav dabar)
tyrimo del toksoplazmozes nedare, nors per pirmaji nestuma atliktas tyrimas rode kad imuniteto neturiu, bet daktare patikino kad jei jokiu nusiskundimu nera, tai nera reikalo darytis... ale dabar jau sitas tyrimas retai kada atliekamas.. idomu kaip istikro su situ turimu
Sveikos,
neseniai suzinojau, kad ir as turesiu mazyli. Mano gydytoja israse bendra kraujo tyrima, kraujos grupes nustatyma ir slapimo tyrimus pasidaryt. Nors namuose auginu gyvuna, sako, jog toksaplazmozes tyrimu nereikia
O man taip neramu, nes visi tik ir klausia: ar dareis ta, ar dareis ana?
Taigi gal galetu kazkas issamiai surayti, kokie nesciuju tyrimai atliekami (man 14 sav), iskaitant ir apsigimimu tikrinima (dauno sindromas ir kt.), ir trumpai apibudint, kas kur kaip, nes man jau visai galva susisuko
neseniai suzinojau, kad ir as turesiu mazyli. Mano gydytoja israse bendra kraujo tyrima, kraujos grupes nustatyma ir slapimo tyrimus pasidaryt. Nors namuose auginu gyvuna, sako, jog toksaplazmozes tyrimu nereikia
O man taip neramu, nes visi tik ir klausia: ar dareis ta, ar dareis ana?
Taigi gal galetu kazkas issamiai surayti, kokie nesciuju tyrimai atliekami (man 14 sav), iskaitant ir apsigimimu tikrinima (dauno sindromas ir kt.), ir trumpai apibudint, kas kur kaip, nes man jau visai galva susisuko