QUOTE(dzokada @ 2007 01 20, 14:44)
Mamytes,kaip isvaryti adatu baime???
Nezinau gal cia nenormalu,bet nesveikai bijau adatu...kaip tas begemotas
anksciau duoti kraujo budavo didziausia tragedija,arba pas dantiste nueiti ir leistis kad suleistu nuskausminamuju... o dabar esu nescia ir laukia TYRIMAI! Kaip nugaleti ta kvaila baime?!
Nezinau gal cia nenormalu,bet nesveikai bijau adatu...kaip tas begemotas
anksciau duoti kraujo budavo didziausia tragedija,arba pas dantiste nueiti ir leistis kad suleistu nuskausminamuju... o dabar esu nescia ir laukia TYRIMAI! Kaip nugaleti ta kvaila baime?!
Aš irgi tų adatų labai nemėgstu, kaip ir nemėgstu gydytojų. Galiu tik pasidalinti savo receptu: kai einu duoti kraujo, įsiteigiu, kad einu tik šiaip sau, tiesiog dirbtinai apsimetu, kad tai manęs neliečia. Kai užeinu į kabinetą, tai irgi taip stengiuosi prisiversti galvoti apie kokį nors filmą, ką veiksiu namuose, duodu gydytojai ranką ir visai nežiūriu, kas pas ją ant stalo, ką ji ima, o nusisuku į priešingą pusę ir galvoju visokius niekus. Kai jau suskausta, žinau, kad jau viskas baigėsi ir galėsiu išeiti.
Gal dar padės galvojimas, kad TYRIMAI - tai ne koks nekalto žmogaus skriaudimas, o tiksliausias būdas sužinoti, ar tau ir lialiui yra viskas tvarkoje. Toks kaip šiek tiek skausmingas pasiteiravimas, jei nori