Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs tyrimai nėštumo metu

QUOTE(laurrencja @ 2009 07 21, 14:10)
as uz toksoplazmozes ir citomegalo viruso tyrima mokejau AIDS centre.tai vienintelis tyrimas uz kuri mokejau. na dar laukia B grupes streptokoko, bet jie visi nera privalomi. nesamone, kad uz ZIV, sifilio ir pan reik moket, tuo labiau per nestuma po 2kartus daro, nors  nestuke.gif puikiai zino, kad niekur negalejo uzsikrest. va man siandien kaip tik antra karta paeme 4 indelius kraujo, 1 maziau nei pirma karta, nes uz kraujo grupe nereikejo.
beje, gal ne i tema, bet as siandien su nesciosios kortele uzejau i viena kabineta, kur man i dokumenta uzdejo antspauda su kraujo grupe, kad daugiau nereiketu daryt sito tyrimo - gal ateity pravers. tai siulau ir jums pasiklausti savo poliklinikoj kokiam kabinete tai daro, nes ne nestumo atveju kraujo grupes nustatymo tyrimas kainuoja mirksiukas.gif

Kaip jau sakiau, uz AIDS, sifilio tyrimus pajurio nestuke.gif moketi reikia, kadangi siuos tyrimus atlieka AIDS centre, kurio pas mus nera. Uz kraujo grupes nustatyma bent jau man ir mano draugems nestuke.gif taip pat reikejo moketi. Dziaugiuosi, kad Jums siuo atveju pasiseke issitirti nemokamai smile.gif
Atsakyti
O kaip del papildomu tyrimu? Ar juos siulo, ar paciai prasyt? Mano gydytoja atostogose, o vienam rusiskam puslapy skaiciau, kad genetinius tyrimus reik atlikt tarp 16-18 savaites.. Ir ka gi man daryt? Gi mano gine gris darban jau po to termino...
Atsakyti
merginos,nzn ar ten pataikiau bet jusu forumiukus daznai seku,na jei nesulauksiu patarimo tai bent jau tikiuos nukreipsit mane kur reikia,esat jau su patirtimis manau vistiek ka nors gero ar blogo man parasysite,tai vat situacija tokia,nuejau pas ginekologe ieskotis ligu,visko ji man ten po truputy priieskojo,bet svarbiausia atrado nestuma,bet ji aiksina man kad jei bus menesines tai NE nestumas gali buti.. keistai aisku ji cia,man visi simptomai buvo,galvos svaigimas,ko gyvenime nebuve,krutu skausmas,speneliai atrodo bando atitrukti,aisku testai man nerodo teigiamo.susirgau menesinemis,pirma diena tik ryta keli laseliai buvo,antra lyg tas pats,bet viskas ne taip kaip visad buna.tik teplioju ir tiek ir dar keliomis dienomis per anksti.turiu endometrioze,dar pries pusantro menesio sirgau kiaulyte zinau kad tai keicia daug ka,bet tas gydytojos pasakymas kad visi tepineliai ir ekoskopas rodo nestuma,bet tai galibuti ir NE parodys menesines,mane is proto varo,as nezinau nepasitikiu ja del tu sneku tokiu nekonkreciu.gal yra kam taip buve? nes kiek skaiciau serga menesinemis daugelis pirma menesy.dar eisiu darytis kraujo tyrima,nes ji man nedare.gal cia koks negimdyminis,o gal dar nezinia kas,mano savijauta keista.tiesog pasimetus.. gal yra cia tokia temele,as jos neradau..dar man reikia pradeti gydyma,bet bijau nes jei yra nestumas nenoriu prarasti kudikelio..
Atsakyti
QUOTE(cikuraku25 @ 2009 07 26, 10:57)
merginos,nzn ar ten pataikiau bet jusu forumiukus daznai seku,na jei nesulauksiu patarimo tai bent jau tikiuos nukreipsit mane kur reikia,esat jau su patirtimis  manau vistiek ka nors gero ar blogo man parasysite,tai vat situacija tokia,nuejau pas ginekologe ieskotis ligu,visko ji man ten po truputy priieskojo,bet svarbiausia atrado nestuma,bet ji aiksina man kad jei bus menesines tai NE nestumas gali buti.. keistai aisku ji cia,man visi simptomai buvo,galvos svaigimas,ko gyvenime nebuve,krutu skausmas,speneliai atrodo bando atitrukti,aisku testai man nerodo teigiamo.susirgau menesinemis,pirma diena tik ryta keli laseliai buvo,antra lyg tas pats,bet viskas ne taip kaip visad buna.tik teplioju ir tiek ir dar keliomis dienomis per anksti.turiu endometrioze,dar pries pusantro menesio sirgau kiaulyte zinau kad tai keicia daug ka,bet tas gydytojos pasakymas kad visi tepineliai ir ekoskopas rodo nestuma,bet tai galibuti ir NE parodys menesines,mane is proto varo,as nezinau nepasitikiu ja del tu sneku tokiu nekonkreciu.gal yra kam taip buve? nes kiek skaiciau serga menesinemis daugelis pirma menesy.dar eisiu darytis kraujo tyrima,nes ji man nedare.gal cia koks negimdyminis,o gal dar nezinia kas,mano savijauta keista.tiesog pasimetus.. gal yra cia tokia temele,as jos neradau..dar man reikia pradeti gydyma,bet bijau nes jei yra nestumas nenoriu prarasti kudikelio..

o tu nenori dar pas kita gydytoja nueiti, kad patikrintu ar tai nestumas, ar ne? Matai, galvos svaigimas, krutu skausmas nebutinai gali buti nestumo pozymiai, tokie patys simptomai daugeli kamuoja ir pries menesines, nors anksciau tau tokiu simptomu ir nebudavo, bet tai nereiskia, kad jie negali atsirasti. Nestumo testai jau ir labai ankstyva nestuma parodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuzikas83: 27 liepos 2009 - 10:47
eisiu snd kraujuka tirtis viskas turetu issaisketi,supranti as suprasciau kad tai pms gali buti,bet man 26,visokiu cirku jau turejau su savo moteriskomis.dar ta gydytoja mate rode man kad kazka mato ekoskopu,va tas yra blogiausiai baigiu uzsigrauzt per sia savaite nejo niekaip istrukti pasidaryti kraujo tyrimuka,niu dbr manau jei jau nebus taskas padetas bent jau ramiau jausiuos kad ir kas bebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cikuraku25 @ 2009 07 29, 09:20)
eisiu snd kraujuka tirtis viskas turetu issaisketi,supranti as suprasciau kad tai pms gali buti,bet man 26,visokiu cirku jau turejau su savo moteriskomis.dar ta gydytoja mate rode man kad kazka mato ekoskopu,va tas yra blogiausiai baigiu uzsigrauzt per sia savaite nejo niekaip istrukti pasidaryti kraujo tyrimuka,niu dbr manau jei jau nebus taskas padetas bent jau ramiau jausiuos kad ir kas bebus verysad.gif

Tai sekmes smile.gif , parasyk paskui savo rezultatus
Atsakyti
zodziu nieko nepesiau,klinikose niekur nedaro kraujo tyrimu cia,o reikia gauti siuntima i ligonine,pasiskambinau savo ginei,sako neskubek nieko nedaryk,zodziu papasakojau kad tepimas buvo ir menesines prasidejo,sako neskubek pakentek,kol menesines niekas nieko nedarys.paziuresim kas bus po ju,sako cia airijoje mes visko matem,ir menesines,ir testukus neigiamus,o nestumai buvo,nors as jau manau kad ji ten galejo koky polipa matyti verysad.gif nes man kaip ir krutu jautrumas dingo kuris teses maziausiai kokias 3 savaites,tik tas galvos svaigimas iliko r galvos skausmas prasidejo.. nu zodziu jau nebenoriu nei prisigalvot nieko,palauksiu laikas pasakys,kaip noreciau dbr buti lietuvoj tai ne tas zodis.. dar desiniam sone apacioje toky lyg stipresy skausma jauciu,bet paciu menesiniu skausmas daug silpnesnis nei iprastumenesiniu,viskas keista man
Atsakyti
sveikutes,
labai reikia pritarimo ar patarimo. daktare mano tikrai sauni ir tikria paskyre visus tyrimus atrodo, bet kai laukiuosi pirmojo, dabar jau 14 sav., tai man rodos kad cia pe rmazaia tu tyrimu ir gal reikia dar kazko..
dariausi kraujo (aids, sifilis, taksoplazmoze ir kt. su krauju susije tyrimai), slapimas, buvau pas akiu, dantu gydytojus. Ultragarsu taip pat karta jau ziurejome.

galbut yra kazkokiu dar tyrimu, kuriu net nepasiulo, neuzsimena ir pan.? arba as pernelyg susirupinusi.
Atsakyti
Jei jauties gerai, dziaukis motinyste, valgyk sveika maista, neeiskok tu tyrimu ir ligu. man ir vis atrodo, kad ju per mazai, bet medikai zino kada kokius tyrimus skirti.sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalaiti: 19 rugpjūčio 2009 - 20:05
QUOTE(karalaiti @ 2009 08 19, 21:03)
Jei jauties gerai, dziaukis motinyste, valgyk sveika maista, neeiskok tu tyrimu ir ligu. man ir vis atrodo, kad ju per mazai, bet medikai zino kada kokius tyrimus skirti.sekmes

siuo nerimu pasidalinau su ginekologe, tai tavo nuomone su jos sutapo smile.gif tai dabar bandau ismokti nebenerimauti ir dziaugtis.
Atsakyti
na, va, dziugu. sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalaiti: 20 rugpjūčio 2009 - 18:06
Man labai idomu, kada privalo daktaras skirti pirmaja echoskopija? Su pirmu vaikuciu skyre kai buvau vos 3 savaites nescia. Dabar einu pas kita daktara. Skyre tik kai busiu 20 savaiciu, atseit anksciau nereikia blink.gif Ir vistiek pateksiu, tik kai busiu 21 savaites, savaite veliau negu "reikia". Tai va man neramu, o jei kas blogai
Atsakyti