QUOTE(laurrencja @ 2009 07 21, 14:10)
as uz toksoplazmozes ir citomegalo viruso tyrima mokejau AIDS centre.tai vienintelis tyrimas uz kuri mokejau. na dar laukia B grupes streptokoko, bet jie visi nera privalomi. nesamone, kad uz ZIV, sifilio ir pan reik moket, tuo labiau per nestuma po 2kartus daro, nors puikiai zino, kad niekur negalejo uzsikrest. va man siandien kaip tik antra karta paeme 4 indelius kraujo, 1 maziau nei pirma karta, nes uz kraujo grupe nereikejo.
beje, gal ne i tema, bet as siandien su nesciosios kortele uzejau i viena kabineta, kur man i dokumenta uzdejo antspauda su kraujo grupe, kad daugiau nereiketu daryt sito tyrimo - gal ateity pravers. tai siulau ir jums pasiklausti savo poliklinikoj kokiam kabinete tai daro, nes ne nestumo atveju kraujo grupes nustatymo tyrimas kainuoja
beje, gal ne i tema, bet as siandien su nesciosios kortele uzejau i viena kabineta, kur man i dokumenta uzdejo antspauda su kraujo grupe, kad daugiau nereiketu daryt sito tyrimo - gal ateity pravers. tai siulau ir jums pasiklausti savo poliklinikoj kokiam kabinete tai daro, nes ne nestumo atveju kraujo grupes nustatymo tyrimas kainuoja
Kaip jau sakiau, uz AIDS, sifilio tyrimus pajurio moketi reikia, kadangi siuos tyrimus atlieka AIDS centre, kurio pas mus nera. Uz kraujo grupes nustatyma bent jau man ir mano draugems taip pat reikejo moketi. Dziaugiuosi, kad Jums siuo atveju pasiseke issitirti nemokamai