Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs tyrimai nėštumo metu

QUOTE(kristinuv @ 2009 04 30, 21:12)
sveikos,
12 savaite man dare kraujo tyrimus tarp ju ir AIDS bei Sifilio, ar kazkas panasaus.
dabar 30 savaite vel liepe kartoti AIDS ir sigilio tyrimus.
Ar ir jus juos darotes pakartotinai? Kai paklausiau ar reikia tikrai juos pasidaryti, gydytoja pasake, kad toks Ministro isakymas.
man tai kazkokia nesamone atrodo.
Tai ir idomu kaip kitoms nestukems.
Aciu

ir man pora kart berods tuos tyrimus dare bigsmile.gif
Atsakyti
Keista, man neliepe kartotis tu ziv ir sifilio tyrimu, bet manau, kad nieko blogo, kai pasidarai. jei reikia tai reikia. jei nesergi, tai nera ko bijoti manau.. doh.gif man tai tik kelis kartus reikejo ta paprasta pilna kraujo tyrima, nes vis hemaglobino mazai yra.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kipseva @ 2009 05 15, 16:15)
Keista, man neliepe kartotis tu ziv ir sifilio tyrimu, bet manau, kad nieko blogo, kai pasidarai. jei reikia tai reikia. jei nesergi, tai nera ko bijoti manau..  doh.gif  man tai tik kelis kartus reikejo ta paprasta pilna kraujo tyrima, nes vis hemaglobino mazai yra..  unsure.gif

keista, o man dare juos,, viso 2 kartus...
bet dabar turiu klausimeli jums ir patarimo ka daryt???...
mano slapime rado acetono... verysad.gif ir gan nemazai, net nepasake , ka dabar daryt ir nuo ko jis taip pakilo... doh.gif
jauciuosi tai puikiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuciukas @ 2009 05 26, 10:33)
keista, o man dare juos,,  viso 2 kartus...
bet dabar turiu klausimeli jums ir patarimo ka daryt???...
mano slapime rado acetono... verysad.gif ir gan nemazai, net nepasake , ka dabar daryt ir nuo ko jis taip pakilo...  doh.gif
jauciuosi tai puikiai  bigsmile.gif

acetono slapime atsiranda geriant per mazai skysciu. ir man taip yra buve. tai gi viskas paprasta - daugiau skysciu ir viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2009 05 26, 10:35)
acetono slapime atsiranda geriant per mazai skysciu. ir man taip yra buve. tai gi viskas paprasta - daugiau skysciu ir viskas bus gerai wink.gif

aciu aciu uz info, lb greit sureagavai,..,,, 4u.gif
bet kad gine pati tada sau priestarauja,,,,, g.gif
tipo negalima tiek daug gert skysciu, nes tint kojos pradejo... verysad.gif
tai kaip cia dabar elgtis...???
man liepe net paros vandeni isgerta skaiciuot su vaisiais ir darzovemis doh.gif
net sapnuose mastau apie tai...
jau ciu nebekreipsiu as i ja demesio...

Atsakyti
QUOTE(agnuciukas @ 2009 05 26, 11:27)
aciu aciu uz info, lb greit sureagavai,..,,,  4u.gif
bet kad gine pati tada sau priestarauja,,,,, g.gif
tipo negalima tiek daug gert skysciu, nes tint kojos pradejo...  verysad.gif
tai kaip cia dabar elgtis...???
man liepe net paros vandeni isgerta  skaiciuot su vaisiais ir darzovemis  doh.gif
net sapnuose mastau apie tai...
jau ciu nebekreipsiu as i ja demesio...

niu nezinau kaip su tinimais, bet esu girdejusi, jog daugiau geriant maziau tinsta. taciau turbut, jei tai del inkstu sutrikimo, tai gal ir geriau riboti gerimus. g.gif
Atsakyti
labas, merginos,
priimkit mane i savo tarpa. man dar pati pradzia, mm veluoja tik pora dieneliu, taciau nestumo testas teigimas, todel esu laaaaabai laiminga smile.gif
prisiskaiciau, kokiu tyrimus jus cia visos daretes ir kokiu nevykusiu daktaru tenka sutikti. Nestumas tokia jautri busena, kad prischologinis nusiteikimas labai svarbu.

turiu klausimeli, gal galite rekomenduoti gera ginekologe Kaune? as gydausi Kaune, Kalnieciu poliklinikoje. kuri is jusu ten gydosi, arba bent jau siame rajone turite gera gydytoja? beje, jei man kalnieciu poliklinikos seimos daktare duos siuntima pas ginekologa, ar man privalu eiti pas dirbancias toje pat poliklinikoje, ar galiu i kita poliklinika eiti?

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveika,

As susiduriau su tokia situacija ir tokiais prisiregistravimais, kad juokas ima. biggrin.gif Kadangi pati asmeniskai buvau prisiregistravus gydytoju kabinete, tai jie gali siuntineti tave kur nori ir kaip nori. Visa ta laika turejau savo ginekologe poliklinikoj. Kadangi dabar esu nescia ir norejau buti pas savo genekologe iskaitoj, tai ji pasake, kad negalinti manes priimti, kadangi as buvau prisiregistravusi ne jos poliklinikoj. blink.gif Tai vat teko greitai persiregistruoti ir dabar lankysiuos toj poliklinikoj devynis menesius, o po to vel i savo kabineta grisiu. thumbup.gif

Man dare 4 kraujo tyrimus: ZIV, bendra, berods nestumui patvirtinti, kraujo grupei ir resus faktoriui. Kraujo grupe ir rezus faktoriu zinau, tai mazu pasikeite per 12 metu . lotuliukas.gif
Atsakyti
siuo metu laukiuosi. Mums yra ~10savaite. Visiskai nezinodama
kad negalima zaisti tinklinio, vakar su pertraukom zaidziau.Aisku labai
pastangu nedejau, bet striksejau ir rankas i virsu ne karta buvau
iskelusi...
Dabar labai neramu, ar nebusiu pakenkusi savo leliukui?ruosiuosi
artimiausi metu keliauti pas gydytoja. Kokius tyrimus reiketu atlikti, kad
man butu ramiau del dabartines situacijos?
Atsakyti
Mano nestumas jau i pabaiga, per ta laika kraujo ir slapimo tyrimus dariausi turbut 4 kartus. Pirma karta tyre dar ir del ziv ir sifilio, o siaip tai bendras tyrimas daromas. Teko darytis ir gliukozes tyrima. Tiesa dar dariausi mokamus kalcio ir magnio tyrimus, kadangi kalcio buvo zemiau normos geriau papildus.
Kas keisciausia, kad streptokoko B tyrimas neprivalomas ir nekompensuojamas. Gerai kad suzinojau apie ji, tai pasidariau, penktadieni suzinosiu rezultata. Tvarka pas mus tai nesuvokiama doh.gif kiek girdejau su gliukozes tyrimu praktiskai visom viskas gerai, o va del streptokoko kai pasiskaiciau tai baisu pasidare blink.gif Manau geriau jau nepagailet tu keliasdesimt litu ir ji pasidaryt, kad ramu butu 4u.gif
Atsakyti
sveikos , gal galit kuri pakometuot man 16 sav o slapime rado eritrocitu 10 unsure.gif cia gerai ar blogai pas gyd tik kita savaite... kaip islaukt.. nes pasiskaiciau ,kad nera gerai cia unsure.gif
Atsakyti
Mum dar tik 6 savaites. bet gydytoja jokių tyrimų nedaro. tik echoskopija.sakykit nuo kokios svitės atliekami tyrimai??? labai nerimauju einu privačiai, bet manęs nei matuojanei sveria nei spaudimo žiuri. tik echoskopas ir viskas.
Atsakyti