QUOTE(Kate25 @ 2009 04 02, 17:19)
Man 31savaite. Nei karto neturejau ginekologines apziuros, krutu irgi neziurejo
Sake, kad kakleli ziures 36sav ir viskas...
Papildyta:
Man ir pas akiu gyd neliepe eiti
Reikes kita karta pasiklausti
Man irgi kakleli ziurejo tik 2 kartus - itraukiant i iskaita ir isleidziant i dekreta. Dar paklause, ar mokama tyrima streptokoko darysiu, tai ir treciakart atsisedau ant ,,lektuvo".
Del akiu - siunte, siulau paprasyti paciai siuntimo. O krutu turbut mazai kam ziuri, nebent privaciai
Beje, paskutinius kartus iki ghimdymo pas gydytoja einu kas 3-4 sav. - buvau 30, 34, 37 ir dar turesiu ateiti 40 (jei iki tol nepagimdysiu)
Papildyta:
QUOTE(ARN Paukstes @ 2009 04 29, 19:56)
nesijaudink, as pati esu trumparege. Mano regejimas -7. Tai labai blogas. Man buvo labai neramu ar galesiu pati gimdyti. taigi konsultavausi su santariskiu akiu ligu gydytoju profesorium. Jis mane dar pries tirdamas nuramino, kad galesiu gimdyti pati. Nesvarbu koks regejimas, siais laikais visos pagimdo pacios jei nebuna kitu komplikaciju
Sakyciau dar neblogai
Mano regejimas pries gimdant pirmaji leliu buvo apie -8, dabar laukiuosi 3-ojo ir turiu -12 (su kiekvienu nestumu praradau po 1-2 dioptrijas). Po konsultacijos pas akiu gydytoja - isvada ir treciakart ta pati: galiu gimdyti pati. Kaip paaiskino gydytoja - esme akiu dugne - jei pakitimu nera, didelis minusas - ne kliutis gimdyti paciai.