Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs tyrimai nėštumo metu

[FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]Sveikos busimosios mamytes nestuke.gif Esu labai laiminga,bet kartu ir sunerimusi unsure.gif Neperseniausiai pasidariau testuka ir buvo teigiamas, taciau pas gydytoja eisiu tik kovo 6d. nes anksciau nebuvo vietu verysad.gif Pagal mano skaiciavimus turetu buti apie dvi savaiteles nestuke.gif O sunerimusi esu, nes karts nuo karto maudzia pilvo apacia. Toks jausmas lyg pries menesines.Norejau pasiteirauti, ar verta del to nerimauti, nes drauge isgasdino leptelejusi,kad tokie pilvo maudimai gali buti pozymiai gresencio nestumo verysad.gif o leliukas taip lauktas 4u.gif dekoju is anksto.
Atsakyti
QUOTE(zirzile21 @ 2009 02 19, 23:09)
[FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]Sveikos busimosios mamytes nestuke.gif Esu labai laiminga,bet kartu ir sunerimusi unsure.gif Neperseniausiai pasidariau testuka ir buvo teigiamas, taciau pas gydytoja eisiu tik kovo 6d. nes anksciau nebuvo vietu verysad.gif Pagal mano skaiciavimus turetu buti apie dvi savaiteles nestuke.gif O sunerimusi esu, nes karts nuo karto maudzia pilvo apacia. Toks jausmas lyg pries menesines.Norejau pasiteirauti, ar verta del to nerimauti, nes drauge isgasdino leptelejusi,kad tokie pilvo maudimai gali buti pozymiai gresencio nestumo verysad.gif o leliukas taip lauktas  4u.gif dekoju is anksto.

Nemanau, kad pilvo maudymas - tai gresiantis nestumas... schmoll.gif Is pradziu man irgi taip buvo, kol apvaisintas kiausinelis keliavo i gimda, o veleniu nestumo metu pilva madzia, nes gimda auga... ax.gif
Turetum sunerimti, jei pasirodytu rausvos isskyros... Bet tikiuosi, kad viskas tau bus gerai... mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos visos mamos gal galite man labai prašau padėti. man kyla didelis kiekis acetono šlapime, kurio net ligoninėje nenumušė. padarė kepenų tyrimus ir dėl cukraligės bet viskas gerai.
rytoj varau į kauną konsultuotis ir labai bijau.... gal kuri buvote su tuo susidūrusi?
kas čia dar gali būti?
Atsakyti
QUOTE(dajanka @ 2009 02 20, 17:56)
Nemanau, kad pilvo maudymas - tai gresiantis nestumas...  schmoll.gif  Is pradziu man irgi taip buvo, kol apvaisintas kiausinelis keliavo i gimda, o veleniu nestumo metu pilva madzia, nes gimda auga...  ax.gif
Turetum sunerimti, jei pasirodytu rausvos isskyros...  Bet tikiuosi, kad viskas tau bus gerai...  mirksiukas.gif

bigsmile.gif gresiantis nėštumas bigsmile.gif ?
Papildyta:
QUOTE(doremifasolasi @ 2009 02 26, 12:00)

bigsmile.gif pilvo maudymas bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2009 02 26, 11:02)
Papildyta:

bigsmile.gif pilvo maudymas bigsmile.gif ?

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes,

Galvojau cia man vienai visokiausi neaiskumai, nepasitikejimas savo ginekologe ir pan.
Man jau 23 savaites. Neuzilgo bus ir 24:) Tyrimai, kurie buvo atlikti iki sio momento yra: kraujo tyrimas (tuo paciu buvo atliekamas tyrimas del antikuniu. Kraujo tyrimas atliktas 2008.10 menesio pabaigoje. Antikuniu nerasta), slapimo tyrimai kaip ir visoms kiekviena menesi, toksoplazmozes tyrimas (vaziavau i II ligonine).Kaip ir viskas...ultragarsas poliklinikoje ir nera dar atliktas...Mat gyditoja teige, kad vis anksti padaryti, o kadangi poliklinikoje tik vienas gydytojas atlieka ultragarsa, tai bus jis atliktas tik kovo 24 diena. Kiap pagalvoji juk ne akmens amzius...Pilvelyje auginame maza zmoguti...
Pirma ultragarsa tyrima atlikome privacioje klinikoje, kai vaikeliui buvo 7 savaiteles. mat buvo labai neramu, nes kankino pilvo skausmai, o pasak poliklinikos gyditojos, tai yra normalu, o man atrode nelabai normalu...
Antra ultragarsa atliko kai vaiksciojau mazylyje i dienos stacionara, bet tik paziurejo gydytoja, kad sirdele plaka ir vaikelis juda...
Dabar ruosiuosi eiti vel privaciai, nes poliklinikoje nemaza busimu mamyciu eilute, gali nespeti paziureti, o kai eilute didele gali nelabai atidziai paziureti...Visdelto lelliuko laukem du metus...
O ko gydytojos paklausi to negausi arba pasakys cia normalu...Prasiau,kad krujo tyrima padarytu, nes labai silpna, nuovargis kankina, paziureti koks hemoglobino kiekis,gal gelezies truksta tai pasake, kad cia normalu...ko as cia nerimauju...Tai nori nenori pradedi varstyti privaciu plikliniku duris...Sumoki pinigeliu, bet zinai, kad tavim pasirupins...O ne apsauks ar pasakys viskas cia normalu...
Atsakyti
QUOTE(neone @ 2009 03 09, 21:52)
Sveikos busimos mamytes,

Galvojau cia man vienai visokiausi neaiskumai, nepasitikejimas savo ginekologe ir pan.
...

As taip pat dariau taip. Pirmas nestumas buvo, maude pilva - bijojau ar cia viskas gerai, nuejau pas gine, o ten kaip .... pasijutau. Tai is karto nuvaziavau i privacia, viska paaiskino, papasakojo, kada kokius vitaminus gerti ir kodel, kada reikia ultragarsa daryti ir kodel. Kokius tyrimus reiketu ir pan. Tai vaiksciojau i poliklinika tik del tu tyrimu kur daro visoms, o jei kas dar budavo neaisku ar pan. ejau iprivacia. Esu l. patenkinta tuo, dabar planuoju antra ir manau kad i privacia jau nebeisiu, nebent tik ultragarsa pasidaryti. Jauciuosi pakankamai tvirta ziniose, kurias suteike su pirmu nestumu privati klinika smile.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif Norejau pasiteirauti del krutu apziuros nestumo metu. Ar jusu ginekologe apziuri krutis, ar reikia kreiptis i mamologa atskirai. Gal daromi kokie nors tyrimai del krutu? Busiu dekinga uz jusu atsakymus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama1 @ 2009 03 25, 11:59)
Sveikutės visos  4u.gif  Norejau pasiteirauti del krutu apziuros nestumo metu. Ar jusu ginekologe apziuri krutis, ar reikia kreiptis i mamologa atskirai. Gal daromi kokie nors tyrimai del krutu? Busiu dekinga uz jusu atsakymus  drinks_cheers.gif

sveikute 4u.gif na man bent iki siol neziurejo..
Atsakyti
QUOTE(nenuorama1 @ 2009 03 25, 11:59)
Sveikutės visos  4u.gif  Norejau pasiteirauti del krutu apziuros nestumo metu. Ar jusu ginekologe apziuri krutis, ar reikia kreiptis i mamologa atskirai. Gal daromi kokie nors tyrimai del krutu? Busiu dekinga uz jusu atsakymus  drinks_cheers.gif

labukas, man krūtis apžiūrėjo per pirmą apsilankymą ir liepė masažuot, nes pirmas nėštumas, tai tipo, grūdint šiurkščia kempine ir šaltu vandeniu, brrr, nemalonu blink.gif o vėliau, kiek buvau, nieko nesakė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gggg7 @ 2009 03 25, 12:19)
labukas, man krūtis apžiūrėjo per pirmą apsilankymą ir liepė masažuot, nes pirmas nėštumas, tai tipo, grūdint šiurkščia kempine ir šaltu vandeniu, brrr, nemalonu blink.gif  o vėliau, kiek buvau, nieko nesakė mirksiukas.gif

Na nieko sau procedura : "grūdint šiurkščia kempine ir šaltu vandeniu..." unsure.gif Ne is maloniausiu verysad.gif
Atsakyti
Man iki gimdymo liko viena savaitė, bet per visą nėtumo laikotarpį gydytoja nė karto nežiūrėjo ginekologiškai, tai atip ir susimąstau, kuo jos priežiūra nuo šeimos gydytojos skiriasi...juk šlapimo, kraujo tyrimus, pilvuką, spaudimą ir svorį gali ir šeimos gyd.išrašyti. Na nebent gal pažiūrėjimas echoskopu...
Atsakyti