Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs tyrimai nėštumo metu

QUOTE(K_margo @ 2008 11 17, 16:08)
Sveikutes.
Siandie sulaukiau savo mamos skambucio ir ji klause ar mano vyras daresi kokius nors tyrimus: krauja, slapima... Nescia as  biggrin.gif
Atsakiau, kad ne, nes ginekologe net nebuvo apie tai uzsiminus. Tai ji labai sunerimo ir sake kad vyras butinai turi pasidaryti tyrimus, nes jos drauges zentui liepe....
Na, kiek as turiu buvusiu nesciu ir esama nesciu pazystamu, tai nei viena nebuvo uzsiminus apie tokius dalykus.
Gal kas is jusu pasakys, ar jusu vyryskiams reikeju atlikti kokius tyrimus?
Busiu dekinga uz atsakyma  smile.gif  smile.gif

Na as pirma karta toki dalyka girdziu, kad vyrukui reikia specialiai darytis tyrimus kaip ir nestukei. Na nebent tas vyrukas kazkuom serga. O siaip tikrai nesuprantu kam to reikia. Juk kudiki tai moteris nesioja.
Atsakyti
Vakar apsilankiau pas savo ginekologe, paklausiau del tu tyrimu vyrui, jos reakcija buvo tiketa: nustebo ir pradejo juoktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2008 11 17, 18:08)
Sveikutes.
Siandie sulaukiau savo mamos skambucio ir ji klause ar mano vyras daresi kokius nors tyrimus: krauja, slapima... Nescia as  biggrin.gif
Atsakiau, kad ne, nes ginekologe net nebuvo apie tai uzsiminus. Tai ji labai sunerimo ir sake kad vyras butinai turi pasidaryti tyrimus, nes jos drauges zentui liepe....
Na, kiek as turiu buvusiu nesciu ir esama nesciu pazystamu, tai nei viena nebuvo uzsiminus apie tokius dalykus.
Gal kas is jusu pasakys, ar jusu vyryskiams reikeju atlikti kokius tyrimus?
Busiu dekinga uz atsakyma  smile.gif  smile.gif

Mano vyrui gydytoja poliklinikoje išrašė siuntimą pasitikrinti plaučius ir nusistatyti kraujo grupę. Tai grįžo patenkintas, nes kai plaučių nuotrauką darė, gydytoja paklausė "ar laukiatės?" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RituteT @ 2008 11 19, 13:03)
Mano vyrui gydytoja poliklinikoje išrašė siuntimą pasitikrinti plaučius ir nusistatyti kraujo grupę. Tai grįžo patenkintas, nes kai plaučių nuotrauką darė, gydytoja paklausė "ar laukiatės?"  lotuliukas.gif

biggrin.gif palucius ir manajam liepe persisviesti
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2008 11 20, 13:55)
biggrin.gif  palucius ir manajam liepe persisviesti

jei nezinot delko tai as galiu atsakyt blush2.gif ogi tam kad patikrintu ar neserga tuberkulioze mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
na,o mes irgi daremes yvairius tyrimus eme krauja,slapima kraujospudy matavo,taip pat echoskopija,nepakartojamas jausmas,matyti savo mazyli,tik gaila kad nepasake tai berniukas ar mergaile,mat vaikiukas labai muistesi ir zaide,tai nejo taip gerai pagauti 4u.gif doh.gif
Atsakyti
sveiko,mergaite, as cia naujoke ir nezinau, gal nelabai pagal tema as cia blush2.gif , bet vakar nutiko toks keistas dalykelis, labai nekaip jauciausi, tai nuejau pas daktaryte, o ta man padare nestumo testa doh.gif pasirodo laukiuosi 4u.gif , bet man toks sokas, nes nesioju spirale beveik2 metus blink.gif tai kas cia per nesamones?????????????????paziurejo ir ultragrsu...nestuma mato, o spirales NEA as tikrai zinau, kad neiskrito, nes seniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai viena spirale turejau, bet kai iskrito tai skausmelis buvo tikrai nepakartojamas, taip kad niekaip praziopsot neimanoma verysad.gif blink.gif , o tai kaip tada su nestumo eiga????????????gal kas toks protingas gali pakomentuoti???????? verysad.gif aisku nusiunte mane toliau tirtis ir ziuret kur ta spirale, gal kas ir is daktaru puses paaiskes, bet jie taip viska nenoriai aiskina... verysad.gif padekit verysad.gif
Atsakyti

buna kad moterys pastoja su spiralem ir su kontraceptikais. gal tiesiog pas tave spirale kur nors pasislinko? tau butina kreiptis pas geriausius gyd , kurie turi gera echo ir kad tave apziuretu, o gal istikruju si karta nejautei kaip ji galejo iskristi, juk ir gimdymai buna individualus ir mmm skausmai. ir isvis , kaip spirale gali iskristi? juk moki uz ja nemazus pinigus ir nesi tikra kad ji gali neiskristi g.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 28 lapkričio 2008 - 13:01
mano drauge du kartus pastojo budama su spyrale blink.gif
Atsakyti
sveikutes.as va siandien pasidariau slapimo tyrima ir 50mg rado gliukozes.kazi ar cia labai blogai?anksciau to nebuvo. gal kas galit paaiskint truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2008 12 09, 16:08)
sveikutes.as va siandien pasidariau slapimo tyrima ir 50mg rado gliukozes.kazi ar cia labai blogai?anksciau to nebuvo. gal kas galit paaiskint truputi smile.gif

Labas, prisimink, gal tiesiog diena prieš nešdama šlapimą daug saldžiai privalgei? Man irgi vieną kartą buvo radę cukraus šlapime, bet gydytoja ramiai liepė tiesiog artimiausiu metu pakartoti tyrimą ir dar tarsi juokais paklausė, ar iš vakaro prieš nešdama tyrimą tortų nevalgiau. Tai pagalvojau, kad kaip tik tą vakarą buvom svečiuose, kur buvo daug naminių pyragų su uogienėm ir tortas. Jau kitam šlapimo tyrime cukraus neberado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 11 gruodžio 2008 - 13:08
Sveikutes ax.gif noreciau pasidometi, kokius tyrimus man turetu atlikti prasidedant penktam menesiui nestuke.gif Noriu buti tikra, kad gyditoja man skiria visus tyrimus ir visa galima prieziura blush2.gif , kad tik musu angelukas butu sveikas bigsmile.gif nes iki sil man daryti tik slapimo ir kraujo tyrimai, nezinau, gal tik tokiu ir reikia kol kas g.gif Aciu smile.gif
Atsakyti