Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs tyrimai nėštumo metu

QUOTE(VVaiva @ 2008 04 08, 22:39)
Geras...  lotuliukas.gif Nesuprantu, prie ko cia tie plauciai...

Anksciau plauciu nuotraukos reikalaudavo kai vyras gimdyme dalyvaudavo, bet jau dabar tai niekur nepraso g.gif
Atsakyti
Labukas.esu 13 sav.neščia.budama nėščia apie 7 sav.ejau medicinį dėl teisių ir nežinodama, kad negalima šviesti plaučių juos persišviečiau.labai norejau, paklaust, ka daryt man?gal kam taip jau buvo, patarkit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***dona*** @ 2008 04 12, 10:57)
Labukas.esu 13 sav.neščia.budama nėščia apie 7 sav.ejau medicinį dėl teisių ir nežinodama, kad negalima šviesti plaučių juos persišviečiau.labai norejau, paklaust, ka daryt man?gal kam taip jau buvo, patarkit. smile.gif

Sveikutė 4u.gif
nieko nedaryk ir negraužk savęs dėlto kas jau atsitiko smile.gif gal ginė ką patars.

nejaugi dėl teisių reikia šviest plaučius?

Atsakyti
QUOTE(***dona*** @ 2008 04 12, 10:57)

nieko tau patarti jau negalima kas padaryta tas padaryta.zinoma tai nera gerai,bet nepergyvenk,tik butinai pasakyk savo ginei,jinai ir nuspres ar buvo padaryta kokia zala tavo kudikiui,duos papildomu tyrimu jei manys,kad yra reikalas.man irgi buvo persviesti plauciai,ka nestumas buvo apie6-7sav.auginu sunu,kuriam jau greitai bus 6metukai ir viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,man gyd. sake pasidaryt tyrima 37 sav.bet pamirsau koki blush2.gif Tai cia turbut ir bus del streptokoko B?Ar ne? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(***dona*** @ 2008 04 12, 11:57)

Na nezinau,kad reiketu darytis plauciu tyrima? g.gif T.y. sviesti plaucius blink.gif Man bent jau nereikejo.
Atsakyti
Sveikos, sakkit nuo ko buna leukocitu padidejimas, pas mane jis triskart didesnis nuo normos, gydytoja klause gal kokia infekcja ar virusa nesenai turejau, nu bet nieko tokio jau metus nebuvo g.gif neramu kazkaip, klausiau ka daryt, jin sako : nieko..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jureka @ 2008 04 09, 11:35)
Anksciau plauciu nuotraukos reikalaudavo kai vyras gimdyme dalyvaudavo, bet jau dabar tai niekur nepraso  g.gif

einu privačiai ir liepė vyrui šviesti jei nori dalyvaut gimdyme.
Atsakyti
sveikos mamytes..tik ka suzinojau kad esu nescia, bet vaikelio neplanavau, bet labai dziaugiuosi,problema ta kad greiatai noriu saraso KA GALIMA DARYTI KO NE IR KA GALIMA VALGYTI KO NE, gal kas turit kokia nuoruoda greitai info???
zinau kad cia ne i tema forumo, bet reikia greitai info...
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2008 05 16, 11:47)
sveikos mamytes..tik ka suzinojau kad esu nescia, bet vaikelio neplanavau, bet labai dziaugiuosi,problema ta kad greiatai noriu saraso KA GALIMA DARYTI KO NE IR KA GALIMA VALGYTI KO NE, gal kas turit kokia nuoruoda greitai info???

Tu net neisivaizduoji kiek tos info cia, tiesiog nusiramink ir skaitinek forumo temeles, daug rasi ka sau pritaikyt, kai ka atmesi kas tau neaktualu.... kiek nestukiu tiek ir visoms skirtingu valgymo noru, vienoms vienas tinka, kitoms jau tas nebetinka biggrin.gif taigi, lieka tik skaityt skaityt skaityt ir sau prisitaikyt...
Sveikinimai su nestuke.gif
Atsakyti
niu aciu aciu uz sveikinimus smile.gif o zinokit ar visai nenormalu tai, kad dar niekam nesakiau tik i foruma parasiau???

nu jo cia skaittineti reikia daug..gal kas is mamyciu gyvena airijoj ir turi gera ginekologa rekomenduoti, ba as dabar tokia visai zalia, tai reiks daug skaityti ax.gif
Atsakyti
sveikutes, as turiu kausimu siaandien buvau pas gine, tai liepe tyrimus pasidaryti, ziv sifelio.. unsure.gif
kam jie?ir kaip jie daromi?kraujas imamas ar kaip??ir kaip daznai dabar juos darys, ar ci a vienkartniai?
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2008 05 16, 11:47)

Paziurejau i tavo duomenis, taigi jau viena leliuka turi, manau tokiu klausimuku jau nebeturetu kilt - ka valgyt ko ne ir t.t.
g.gif
Atsakyti