Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs tyrimai nėštumo metu

labas smile.gif
seniau slapino tyrimai buvo visi geri, o kai dare paskutini sake padidejes ph slapime.. klause ar nevalgau daug rukytu gaminiu ar druskos daug nevartoju, bet lyg ir visko saikingai vartoju.. tai taip ir nesupratau, ar cia pawvojinga ar nea doh.gif
gal kam buvo taip??
Atsakyti
QUOTE(gintare555 @ 2008 01 31, 13:33)
labas smile.gif
seniau slapino tyrimai buvo visi geri, o kai dare paskutini sake padidejes ph slapime.. klause ar nevalgau daug rukytu gaminiu ar druskos daug nevartoju, bet lyg ir visko saikingai vartoju.. tai  taip ir nesupratau, ar cia pawvojinga ar nea  doh.gif
gal kam buvo taip??

nepavojinga smile.gif
Atsakyti
Gal galit kuri nors parasyt ar daret gliukozes tyrima?As seip ultragarsui pas gyd.Sutku lankausi ir gimdysiu pas ji.Tai jis sake,kad toks tyrimas atliekamas 25-28 sav. man atrodo.Bet mano gine sake kad man atlikt nebutina,nes ir kraujas geras,ir seip bendra organizmo bukle gera.Tik slapime visada liaukocitu randa.Tai va dabar nzn ka daryt,daryt ar ne unsure.gif ?
Atsakyti
labas mergytės gal kuri darėtės KMUK bendrą vaisiaus būklės ištyrimą? gal turit registratūros telefono numerį? ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Siandien buvau pas gydytoja ir maciau savo slapimo rezultatus. Ten prie vienu tyrimu buvo zvaigzdute, paklausiau daktares kas tai, sako cia truputi nitritai ar nitratai pakile, sako nieko baisaus ir i korta parase slapimas - norma. Bet man visvien neramu. Nes jau visiskai baigiu nusivilti savo daktare sad.gif. Ar galite pasakyti ar tai tikrai normalu, ar ne? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2008 02 13, 19:21)
Sveiki. Siandien buvau pas gydytoja ir maciau savo slapimo rezultatus. Ten prie vienu tyrimu buvo zvaigzdute, paklausiau daktares kas tai, sako cia truputi nitritai ar nitratai pakile, sako nieko baisaus ir i korta parase slapimas - norma. Bet man visvien neramu. Nes jau visiskai baigiu nusivilti savo daktare sad.gif. Ar galite pasakyti ar tai tikrai normalu, ar ne? Aciu.

na nzn kaip tavo atveju, bet man kai rado nitratu, tai iskart israse tableciu, ir grieztai po savaites vel pakartotinai turejau tyrimus pakartot
Atsakyti
mergaites, norejau jusu paklausti ar visoms matavo sprando raukslyte g.gif ax.gif ?????
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2008 02 13, 17:21)

Šlapimo tyrimų normos
pH - 6,3-7,3.

Baltymai - 0-10 mg/dl.

Bilirubinas - 0-10 mg/dl = 100-200 mg/l.

Gliukozė - iki 15 mg/dl =150 mg/l.

Eritrocitai - iki 5/ml = 5000/l.

Leukocitai - iki 10/ml = 104/l.

Nitritai - neturi būti.
Nitritai šlapime.
Šlapime gali būti nitratų; bakterijos juos gali paversti nitritais. Nitritai šlapime aptinkami esant infekcijai šlapimtakiuose.

Informacijos šaltinis
http://www.medicinav...?...50&subj=str
http://www.medicinap...?lang=lt&mID=13

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adiva: 14 vasario 2008 - 16:26
QUOTE(Adiva @ 2008 02 14, 16:22)
Šlapimo tyrimų normos
pH - 6,3-7,3.

Baltymai - 0-10 mg/dl.

Bilirubinas - 0-10 mg/dl = 100-200 mg/l.

Gliukozė - iki 15 mg/dl =150 mg/l.

Eritrocitai - iki 5/ml = 5000/l.

Leukocitai - iki 10/ml = 104/l.

Nitritai - neturi būti.
Nitritai šlapime.
Šlapime gali būti nitratų; bakterijos juos gali paversti nitritais. Nitritai šlapime aptinkami esant infekcijai šlapimtakiuose.

Informacijos šaltinis
http://www.medicinav...?...50&subj=str
http://www.medicinap...?lang=lt&mID=13

O paprastas slapimo tyrimas rodo ka? Nitratus ar Nitritus? Kur kompas atspasudina toki lapuka.
Atsakyti
Pas mane beveik visa nestuma slapime tai padideje liaukocitai, tai vel normalus, dabar va pries nestumo pabaiga vel padideje... Kaip supratau is gydytojos nieko bloga...
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 02 14, 14:40)
mergaites, norejau jusu paklausti ar visoms matavo sprando raukslyte g.gif  ax.gif ?????

man matavo 12 sav., bet gydytoja mane pataise, ne sprando rauksle, o pasvaiste smile.gif 4u.gif
Papildyta:
o jezz..
prosvaiste!
sorry smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 02 19, 14:53)
man matavo 12 sav., bet gydytoja mane pataise, ne sprando rauksle, o pasvaiste smile.gif  4u.gif
Papildyta:
o jezz..
prosvaiste!
sorry  smile.gif

??????Kas tai yra???????? Man tai nieko 12 savaite nematavo, aplamai nieko nedare, tik spaudima ir svori pamatavo g.gif
Atsakyti