Sveikos,
Turiu trumpus plaukus, nes pasak kirpeju man ilgi ir netinka
Anksciau kirpdavausi beveik kaip sis modelis,
bet dabar nebeturiu savo kirpejo, tai nukerpa siaubingai kaskart kur tik beuzsukciau, gal galit patarti koki meistriuka Vilniuje, nebrangininka?
QUOTE(Inculto @ 2008 12 31, 11:50)
Sveikos,
bet dabar nebeturiu savo kirpejo, tai nukerpa siaubingai kaskart kur tik beuzsukciau, gal galit patarti koki meistriuka Vilniuje, nebrangininka?
Irina is Mazoji Simona karoliniskese. jau metus pas ja tvarkau galva, labai patenkinta. Buvau suzaveta, kaip ji perdaze man galva po keliu pries tai pacios nesekmingu bandymu. O ir kirptis ateinu su kazkokia neaiskiai destoma mintimi, o ji ima ir padaro taip, kaip reikia o be to mano plaukai banguojasi, tai nera lengva is ju ka nors gero padaryti, bet iki siol jai sekesi. Kirpimas 55 -60 lt, o dazymas saknu apie 100 lt. manau tai nera daug, palyginus su kitomis kirpyklomis.
Papildyta:
o banguotiems plaukams dar va sita man dar grazu
http://www.myhairsty...r-styles-05.jpg
Bet zinot ,cia irgi tas grazu...graziai atrodo ,kai stilistai padaro ,reklamoms ar konkursams...mes juk nesugebesim kasdien taip darytis...beto , cia ir nuo plauko ir nuo veido formos priklauso...jas dabar paleidus issiplaut galva ir susitvarkyt pacioms...atrodytu eiline mergaite,net neatkreiptume ,kad kazkoks ispudingas kirpimas ..mums reiketu realiu musu nuotraukyciu ir patarimuku...
QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 31, 13:16)
Bet zinot ,cia irgi tas grazu...graziai atrodo ,kai stilistai padaro ,reklamoms ar konkursams...mes juk nesugebesim kasdien taip darytis...beto , cia ir nuo plauko ir nuo veido formos priklauso...jas dabar paleidus issiplaut galva ir susitvarkyt pacioms...atrodytu eiline mergaite,net neatkreiptume ,kad kazkoks ispudingas kirpimas ..mums reiketu realiu musu nuotraukyciu ir patarimuku...
oi jeigu tik atsirastu realiu pavyzdziu butu labai smagu, nes reikia ir man kirptis, o kas is to gausis tai nezinau... ir baisu ir norisi, juk greitai neataugs... bet siaip net per google sunku rast banguotus ar garbanotus plaukus trumpai gerai kirptus... gal tokiems plaukams trumpi kirpimai is viso ne itin tinka....
Na eisiu aš ryt kirptis savo kasas ir vėl šviesintis...5m auginau, pribrendo laikas pokyčiams.....Nusibodo tas pats...MB aišku nesutinka, bet ką darysi, ne jam kiekvieną dieną trintis prie veidrodžio ir galvot kaip čia gražiau, geriau, patogiau susirišti plaukus.. Sakė vys iš namų, ale man dzin, nakvosiu mašinoj... Bet būsiu tokia kokia aš noriu būti
QUOTE(patrakusi @ 2009 01 05, 15:45)
Na eisiu aš ryt kirptis savo kasas ir vėl šviesintis...5m auginau, pribrendo laikas pokyčiams.....Nusibodo tas pats...MB aišku nesutinka, bet ką darysi, ne jam kiekvieną dieną trintis prie veidrodžio ir galvot kaip čia gražiau, geriau, patogiau susirišti plaukus.. Sakė vys iš namų, ale man dzin, nakvosiu mašinoj... Bet būsiu tokia kokia aš noriu būti
saunuole
nors maniskis priesingai, kad tik kirpciau plaukus, nes jam kazkaip ilgi plaukai atrodo senamadiska o man grazu, tai ir neklausiau jo. bet va pribrendo reikalas kirpt...baisu, ale reikia. o man taip patinka dabartinis mano kirpimas bet kai jau nutriuso, isdziuvo ir krenta kuokstais, tai reik kirpt tikiuosi atsigaus ir po meteliu vel puikuosiuos auksinem garbanom
jo, pasiskaiciau ir jau drasiau kirptis, sestadieni parasysiu ar lbai patenkinta
QUOTE(jurrrge @ 2009 01 09, 03:24)
jo, pasiskaiciau ir jau drasiau kirptis, sestadieni parasysiu ar lbai patenkinta
na na ,tai kur atsiliepimai
sveiki. labai reikia pagalbos, noriu kirptis plaukus "kare " sukuosena, kirpeja sake kad man tokia turetu tikti, taciau reiktu daug prieziuros , nes plaukai banguojasi ir ju labai daug. noriu kirptis kuo greiciau taciau vis persigalvoju nes nenoriu didelio aplinkiniu demesio zvilgsiu, kandziukomentaru ar pan . planavau kirptis per velyku atostogas, taciau dabar galvoju , kad reiktu kirptis vasara, bet dar iki vasaros daug laiko .... prausau padeti, patarti ka daryti , kaip mest tokias mintis ar pan. gal jau kazkam taipbuwo? laksiu atsakmu
QUOTE(Bershka33 @ 2009 02 19, 16:51)
sveiki. labai reikia pagalbos, noriu kirptis plaukus "kare " sukuosena, kirpeja sake kad man tokia turetu tikti, taciau reiktu daug prieziuros , nes plaukai banguojasi ir ju labai daug. noriu kirptis kuo greiciau taciau vis persigalvoju nes nenoriu didelio aplinkiniu demesio zvilgsiu, kandziukomentaru ar pan . planavau kirptis per velyku atostogas, taciau dabar galvoju , kad reiktu kirptis vasara, bet dar iki vasaros daug laiko .... prausau padeti, patarti ka daryti , kaip mest tokias mintis ar pan. gal jau kazkam taipbuwo? laksiu atsakmu
kas cia dabar?
tu nori kirptis del saves ar del kitu? Nemanau,kad mes galim tau padet apsisprest nematydamos veido formos ir plauku...
Ir dar,jeigu kirpeja sake,kad daug prieziuros reiketu,tai butinai pagalvok ar netingesi ir turesi laiko tai prieziurai
tikiuosi priimsi teisinga sprendima
QUOTE(Bechnaz @ 2009 02 20, 02:04)
kas cia dabar?
tu nori kirptis del saves ar del kitu? Nemanau,kad mes galim tau padet apsisprest nematydamos veido formos ir plauku...
Ir dar,jeigu kirpeja sake,kad daug prieziuros reiketu,tai butinai pagalvok ar netingesi ir turesi laiko tai prieziurai
Nu gal ir tiesa kad ne del kitu turiu kirptis , o del saves nelabai gal tingesiu jei graziai atrodys, o jei ne tai uzsiauginsiu ir vel su ilgais busiu