Ir as esu trumpu plauku megeja
Ir prasyciau jusu patarimo: dabar mano plaukai yra iki peciu, lygiai apkirpti, tiesus, taip pat turiu kirpciukus, irgi lygus, iki antakiu. Bet noreciau kiek pakeisti suluosena, pagyvinti, nes dabar man atrodo, kad ji tik pailgina veida. Ir siaip mano veidas yra pailgos formos, liesas Tai kaip jus manote ar man tiktu trumpa sukuosena (panasi kaip auksciau esancioje blondines foto), jei mano veidas pailgas, liesas, o nosis ilga ir galiukas apvalus, ar tokie gan trumpi plaukai nepailgins veido ir neisryskins dar labiau nosies?
QUOTE(Ice tea @ 2008 09 04, 09:17)
Ot ir pazinau
Pasirodo ne as viena sergu SM liga
Papildyta:
O kas del trumpu plauku, tai visada maniau taip, kad trumpus plaukus gali tureti tos, kurios turi plonesnius plaukus, arba bent ju kiekis nera l. didelis
Nes as pati jau daug kartu bandziau savo plaukus nusikiprti, bet deja, ilgi plaukai atrodo n kartu geriau
Aisku dar daug kas priklauso nuo veido formos
Labas, merginos, maciau cia klausia patarimo, noreciau ir as turiu vidutinio ilgio banguotus iskarpytus plaukus (siekia menciu apacia), taciau po gimdymo plaukiukai kuokstais seriasi, daugiau nei mano mylimo avciarkos kailis slenka... vat gali tekti kirptis plaukus trumpai (iki smakro ar panasiai, bet auksciau peciu), tai gal, galetumete patarti pailgam veidui? nes kiek cia maciau tai daugiausiai tiesus plaukai, o vat banguotiems nelabai kas yra
Nesu kirpeja, bet kiek mano supratimas leidzia tai tos blondines sukuosenai reikia nors kiek besisukanciu plauku, nes tiesus taip ir styros tiesus, o pas ja yra ciut palinke i vidu
Del banguotu plauku, tai kai pati esu su visiskai tiesiais plaukais, tai svajone garbanos Man grazu garbiniuoti ik peciu
Na ir kas kad atpazinai Neturiu ko slepti Ir as nesergu SM liga , as siaip dalinuosi mintimis
Del banguotu plauku, tai kai pati esu su visiskai tiesiais plaukais, tai svajone garbanos Man grazu garbiniuoti ik peciu
Na ir kas kad atpazinai Neturiu ko slepti Ir as nesergu SM liga , as siaip dalinuosi mintimis
gaivinu temute
QUOTE(Ice tea @ 2008 12 08, 15:58)
Nesu kirpeja, bet kiek mano supratimas leidzia tai tos blondines sukuosenai reikia nors kiek besisukanciu plauku, nes tiesus taip ir styros tiesus, o pas ja yra ciut palinke i vidu
Nereikia, esme yra isfenavime, galima labai lengvai pariest fenuojant su apvaliu sepeciu arba ant dideliu suktuku sudejus
QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 12, 00:55)
Nereikia, esme yra isfenavime, galima labai lengvai pariest fenuojant su apvaliu sepeciu arba ant dideliu suktuku sudejus
Nu mano plauku NIEKAS tokiu nepadarytu Kirpykloj taip, bet tik iseiciau i kiema, kur dregnas oras- visi plaukai pavirstu i tiesiai tiesius Manau reikia BENT KIEK paslankiu plauku
QUOTE(Ice tea @ 2008 12 12, 10:50)
Nu mano plauku NIEKAS tokiu nepadarytu Kirpykloj taip, bet tik iseiciau i kiema, kur dregnas oras- visi plaukai pavirstu i tiesiai tiesius Manau reikia BENT KIEK paslankiu plauku
o mano kad ir paslankus, bet susibanguotu taip kaip jiems reikia, o ne kaip as noriu gave dregmes
O stai mano sukuosena buvo padayta is supinimu ir garbanu ( tik pagniauze, nes ir taip garbanota esu )
sukuosena
sukuosena 1
sukuosena
sukuosena 1
QUOTE(Ice tea @ 2008 12 12, 10:50)
Tai dregnam ore bet kokia sukuosena gali susigadint mano yra labai labai tiesus plaukas, bet puikiai pasidarau kaip man reikia, tiesiog reikia gero kirpimo ir fenavimo
QUOTE(Rykute @ 2008 12 12, 13:10)
O stai mano sukuosena buvo padayta is supinimu ir garbanu ( tik pagniauze, nes ir taip garbanota esu )
Nerodo nei vienos foto
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 12, 13:30)
Tai dregnam ore bet kokia sukuosena gali susigadint mano yra labai labai tiesus plaukas, bet puikiai pasidarau kaip man reikia, tiesiog reikia gero kirpimo ir fenavimo
Nu tikrai, kirpykloje sukelia plaukus, padaro LABAI graziai, bet po kokio puslavandzio plaukai susidelioja kaip jie nori. Net tais "gerais" kuodu laikais (kai visos kirpciukus siausdavom ir statydavom) po pasivaiksciojimo po lauka galejau kisti ranka ir pirstais iskedenti savo plaukus- nepadedavo nei "lakas" is cukraus, nei is alaus
Gal ne taip pavadinau- ne paslankus, o slidus mano plaukai.
As netgi turejau eziuko kirpima- susisiausdavau visus staciai, bet jie suguldavo kaip nori. nuo lako kiekio nepriklauso, tik kuo jo daugiau, tuo plaukai riebaluotesni atrodo
Beje koki laka naudojat, kad po pusdienio plaukai neatrodytu riebaluoti, o veikimas isliktu