Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpi plaukai

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 07 18, 22:05)
raudona nusibodo jau,nes jau 2 metus esu tokios spalvos biggrin.gif nusibos sita-vel tapsiu raudona cool.gif

Man irggi greit nusibosta esama plaukų spalva lotuliukas.gif
Atsakyti
Kristoline ledi labai labai grazus jusu kirpimas ir spalva tokia idomi
Atsakyti
Kristoline ledi, super sukuosena thumbup.gif

as paskutiniu metu su tokia sukuosena esu
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2013 05 23, 20:21)
user posted image
as labai tokio kirpimo uzsimaniau, tik pas mane plaukai nera stori ir nera ju daug. idomu ar gautusi taip  g.gif  Gal kuri turejote toki kirpimuka ir galite patarti ar sunku susitvarkyti su jais ir koks kasdienis sukavimasis.  g.gif

kazkada uzsimaniau ir as tokio. nunesiau ir foto, rodziau kaip noriu. kai susukavo, istiesino tai dar dar. bet kadangi pati niekad netiesinu ir nesukuoju niekaip, tai kita diena buvo asaru pakalne unsure.gif mano plaukas plonas, o iskarpyti galai ziurejo i visas puses, rietesi ir nenorejo graziai gult. prasikankinau kol ataugo. jau nekalbant apie tai kad su sia sukuosena man dave + 5m daugiau doh.gif
Papildyta:
pasirodysiu ir as . nors man iskarpytu plauku sukuosenos grazu, bet paciai prie veido tinka vieno ilgio.
nieko mandro cia nera.

http://www.part.lt/i...c9cf51c7884.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 05 spalio 2013 - 20:28
QUOTE(Kisulita @ 2013 07 17, 20:18)
Aš irgi suradau savo kirpėja po ilgųųų paieškų biggrin.gif Tai dabar nebepaleisiu biggrin.gif Taip gražiai man kare padarė, nepalyginsi su mamos biggrin.gif

pasidalinkit kirpejo kontaktais prasom blush2.gif as irgi kare nosioju n- metu. Bet vis kazkaip netaip man padaro rolleyes.gif aciu
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Man paciai patinka ir manau labiau tinka ilgi plaukai, nu bet jie neauga, nusiursta doh.gif Taip teko nusikirpt trumpai, ne savo noru, nes jau baisu ziuret buvo.. o dabar lb prastai jauciuosi verysad.gif Na pati sau nepatraukli g.gif
Labiausiai turbut pakenke mano sviesinimas, bet ir tai dazydavausi tik sruogelem, dabar nuauge, liko naturali spalva, ir vel galvoju, kad gal padazyt, bet kas tiktu? doh.gif isikalusi i galva( na sirdy blondine), kad sviesiai tik, bet nesinori alint plauko jau. ptradedu gydyma, trinimus ir vitaminus plaukams..

idedu foto kokie buvo ir paskutine dabar... CIA

Gal kas, ka patartu, prie veido kokia forma tiktu..?

Atsakyti

QUOTE(Eglita_L @ 2013 10 29, 14:14)
Sveikos merginos  4u.gif

Man paciai patinka ir manau labiau tinka ilgi plaukai, nu bet jie neauga, nusiursta  doh.gif  Taip teko nusikirpt trumpai, ne savo noru, nes jau baisu ziuret buvo.. o dabar lb prastai jauciuosi  verysad.gif Na pati sau nepatraukli g.gif
Labiausiai turbut pakenke mano sviesinimas, bet ir tai dazydavausi tik sruogelem, dabar nuauge, liko naturali spalva, ir vel galvoju, kad gal padazyt, bet kas tiktu? doh.gif  isikalusi i galva( na sirdy blondine), kad sviesiai tik, bet nesinori alint plauko jau. ptradedu gydyma, trinimus ir vitaminus plaukams..

idedu foto kokie buvo ir paskutine dabar... CIA

Gal kas, ka patartu, prie veido kokia forma tiktu..?

Man paskutine nuotrauka graziausia 4u.gif O kirpciuku niekada nebandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 29 spalio 2013 - 16:12
QUOTE(Tučka @ 2013 10 29, 16:37)
Man paskutine nuotrauka graziausia  4u.gif O kirpciuku niekada nebandet?

Aciu uz komentara smile.gif Dabar yra ir kirpciai, bet as juos isskiriu i sona, nepatinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos  4u.gif

man tai atrodo sveiki, normalūs plaukai nuotraukose, tik kažkaip trumpi truputį jus sendina 4u.gif blush2.gif bet čia tik viena nuotrauka.
Atsakyti
Sveikos merginos  4u.gif

man graziausia priespaskutine foto. Visiskai sutinku, kad trumpu plauku sukuosena paskutineje nuotraukoje sendina. Ir tikrai ne truputi... O ir pats kirpimas niekam tikes, nes atrodot kaip neturinti laiko susitvarkyti plaukus namu seimininke. O ir plaukai atrodo plonyciai ir greiciau jau "iskandzioti", nei stilingai nukirpti.
O kirpciu, manau, nereikia. Kam po jais slepti toki grazu veida?
Plauku spalva tokia, kaip atroje foto, Jusu irgi nepuosia. Gal, kad skirtingai nei kitose nuotraukose, plaukai joje neblizga. Sunku pasakyti.
Atsakyti
Ech, pabodo jau kare, tai dabar esu naujo šukuosenos paieškose biggrin.gif Pixie mb neleidžia kirptis, tai galvoju ką čia dar sugalvojus su tais plaukais g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ilgai sita tema skaiciau, bet visgi pasiryzau plaukus pasitrumpinti blush2.gif
Prasiau ko nors panasiai i kare, tik tokio ilgio, kad galeciau susiristi.
Pries (labai nebegalejau susidoroti su sausais galais)
user posted image
Po
user posted image
As pati patenkinta, isplaunu, galus tiesintuvu patiesinu, ir galiu eiti bigsmile.gif
Atsakyti