Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpi plaukai

radau kelata nuotrauku,bet ten kur su masinele nukirptu sonu-neturiu g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 07 17, 20:57)
radau kelata nuotrauku,bet ten kur su masinele nukirptu sonu-neturiu g.gif

Viršutinėje kairėje ir aptinėje dešinėje nuotraukose šukuosenos žiauriai gražios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 07 17, 21:55)
Viršutinėje kairėje ir aptinėje dešinėje nuotraukose šukuosenos žiauriai gražios bigsmile.gif

tai cia mano dabartines biggrin.gif ta apatine desine daryta uzvakar cool.gif o virsutine kaire sia vasara
Ten,kur prie rozines sienos-tai cia taise mano kare,o labai trumpai bijojau biggrin.gif na o paskui vis tobulinom,trumpinom ir stai kas gavosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 17 liepos 2013 - 21:06
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 07 17, 21:58)
tai cia mano dabartines biggrin.gif ta apatine desine daryta uzvakar cool.gif o virsutine kaire sia vasara
Ten,kur prie rozines sienos-tai cia taise mano kare,o labai trumpai bijojau biggrin.gif na o paskui vis tobulinom,trumpinom ir stai kas gavosi smile.gif

Labai gerai atrodo šukuosenos - jaunatviškos, įdomios bigsmile.gif Ir spalva graži plaukų, kažką panašaus mėginu išgauti su natūraliais dažais bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Paskutinė labai fain. Aš taip noriu biggrin.gif
Atsakyti
na stai as po kirpyklos, kaip visada susakau ko noriu ir ziurim kas isiena biggrin.gif

tadam

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

siaip esu laiminga, kaip kad nesenai viena supermama rase ''savo kailyje'' bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2013 07 18, 01:28)
tadam

super,labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na stai as po kirpyklos, kaip visada susakau ko noriu ir ziurim kas isiena biggrin.gif

tadam

siaip esu laiminga, kaip kad nesenai viena supermama rase ''savo kailyje''  bigsmile.gif

Labai įdomi šukuosena bigsmile.gif Gerai atrodo 4u.gif

Tokio rezultato ir tikėjotės? bigsmile.gif
Atsakyti
pakeiciau spalva cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 07 18, 15:30)
pakeiciau spalva cool.gif

Graži biggrin.gif Kodėl sumanėt pakeisti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 07 18, 22:01)
Graži biggrin.gif Kodėl sumanėt pakeisti? bigsmile.gif

raudona nusibodo jau,nes jau 2 metus esu tokios spalvos biggrin.gif nusibos sita-vel tapsiu raudona cool.gif
Atsakyti

tadam

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

siaip esu laiminga, kaip kad nesenai viena supermama rase ''savo kailyje''  bigsmile.gif

thumbup.gif labai labai
o kaip kitas sonas atrodo? Trumpas?
Atsakyti