Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpi plaukai

QUOTE(Unera @ 2013 03 01, 19:17)
trumpai kerpuosi jau...20 metu smile.gif Taip, kad... kaip sutvarkyti juos be putu ir feno ...net neisivaizduoju.....ir taip diena is dienos.  Na nebent jau labai geri plaukai smile.gif Nesakau, kad visoms to reik, bet jei jau  sukuosena tesilako pusdieni... tai matyt toks jau plaukas, kad reiks jam kazko daugiau nei sampuno ir ranksluoscio....

drinks_cheers.gif trumpi plaukai reikalauja fromavimo. Na, aš per kelis metus atradau savo formavimo būdą, nes jei to nedarau, tai plaukai atrodo netvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2013 03 04, 20:02)
drinks_cheers.gif trumpi plaukai reikalauja fromavimo. Na, aš per kelis metus atradau savo formavimo būdą, nes jei to nedarau, tai plaukai atrodo netvarkingai.

Na, aš irgi jau pradedu atrasti savo formavimo būdą biggrin.gif Šeštadienį vakare susitvarkiau, ir dar iki dabar laikosi, be feno ir lako biggrin.gif Tik dėl kepurės truputį susivelia g.gif Bet dar turiu idėjų, kaip kitaip susiformuoti, tai žadu visas išbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 04, 19:16)
Na, aš irgi jau pradedu atrasti savo formavimo būdą biggrin.gif Šeštadienį vakare susitvarkiau, ir dar iki dabar laikosi, be feno ir lako biggrin.gif Tik dėl kepurės truputį susivelia g.gif Bet dar turiu idėjų,  kaip kitaip susiformuoti, tai žadu visas išbandyti biggrin.gif

nepamiršk pasidalint ir su mumis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Unera @ 2013 03 04, 20:57)
nepamiršk pasidalint ir su mumis  mirksiukas.gif

Nežinojau ar kam įdomu bus blush2.gif Vis tiek feno turbūt neaplenksiu lotuliukas.gif
O susitvarkiau savo Kare labai paprastai, pasiėmiau mamos senus plastikinius suktukus su plonute gumele, ir pakaušio plaukus susukau dviem juostom, sukau drėgnus, laikiau valandą, kas pasirodė per ilgai, nes per pakilę nuo šaknų buvo ax.gif Suktukai apie 2 cm skersmens smile.gif
Kitą kartą pamėginsiu su tokiais mažais segtukais su dantukais susegti plaukus aukštyn sruogomis ir pusvalandį palaikyti, turėtų irgi plaukus nuo šaknų pakelti g.gif
Atsakyti
Kiek graziu kirpimu http://supersucinto....-sh-short-hair/ bigsmile.gif

ypatingai sis wub.gif
user posted image

ir sis , nei kare nei trumpi ..liux.. wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2013 03 17, 11:16)
Kiek graziu kirpimu  http://supersucinto....-sh-short-hair/ bigsmile.gif

ypatingai sis  wub.gif
user posted image

Pas mane panašus ax.gif Spalva kita
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2013 03 17, 11:16)

ypatingai sis  wub.gif

ir sis , nei kare nei trumpi ..liux..  wub.gif

Antras labai gražus kirpimas wub.gif Tokį pamėginti norėčiau, bet mb pasiustų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2013 02 27, 14:11)
tiesiog betkuriam vyrui jei pakistum foto ilgaplaukes ir trumpapplaukes pasakys, kad graziau ilgi . ......bet bet kuris vyras pasakys kad GRAZUS ILGI plaukai puosmena...

doh.gif doh.gif nu ir is kur toks mastymas..jeigu jusu vyrui grazu ilgi plaukai, nereiskia, kad visiem taip pat...kas cia per kvaili teiginiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2013 02 14, 16:22)
Sveikos,gal yra nesiojanciu toki kirpima?

user posted imageuser posted image

Man idomu,ar sunku susitvarkyti su plaukais?Dabar mano plaukai ilgi,pakarpyti,su kirpciukais.Pats plaukas yra plonas,bet jo daug.Visa gyvenima turejau tik ilgus plaukus.Noreciau tokio pailginto kare

Mano panasus, kaip 2 foto, tik truputi trumpesnis, galas siek tiek labiau pakeltas ir blondynka as, tai mano plaukai puciasi (ypac nuo dregmes) tai ne kasdien bet tenka patiesint ir norint islaikyti kirpima reikia dazniau lankytis kirpykloj, nes paauge ne taip graziai atrodo 4u.gif
O del vyru g.gif tai maniskis labai gyre, kaip nusikirpau, turejau zemiau peciu, tamsiai rudus, o grizau kare ir blondine rolleyes.gif tai kai buvau nusprendus auginti, tai sake, kad jam trumpesni graziau, bet ir pati neistveriau, vel nusikirpau wub.gif man kazkaip keistai atrodo, kai vyrai pradeda reguliuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2013 03 17, 10:16)

ypatingai sis  wub.gif
user posted image

ir sis , nei kare nei trumpi ..liux..  wub.gif
user posted image

dar visai neseniai nesiojau sukuosena kaip 2foto...dabar esu nusikirpusi kaip 1, nesioju skiautere biggrin.gif MB lb patinka....kai turejau ilgus plaukus, jie buvo ploni, visad nesiodavau susisukus i kuoda...ir kam tie ilgi plaukai, jei tik i kuoda sukt...nusikirpau. plaukai iskart atsigavo, pastorejo, o ir visi eme sakyt, kad trumpesni man daug labiau tinka smile.gif
Atsakyti
user posted image

as labai tokio kirpimo uzsimaniau, tik pas mane plaukai nera stori ir nera ju daug. idomu ar gautusi taip g.gif Gal kuri turejote toki kirpimuka ir galite patarti ar sunku susitvarkyti su jais ir koks kasdienis sukavimasis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2013 05 23, 21:21)
user posted image
as labai tokio kirpimo uzsimaniau, tik pas mane plaukai nera stori ir nera ju daug. idomu ar gautusi taip  g.gif  Gal kuri turejote toki kirpimuka ir galite patarti ar sunku susitvarkyti su jais ir koks kasdienis sukavimasis.  g.gif

As panasu kirpima turedavau tiesinti. kitaip plaukai ziuredavo kas sau g.gif
Atsakyti