Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpi plaukai

QUOTE(Kisulita @ 2013 02 22, 22:30)
įsidrąsinau ir nusikirpau Kare biggrin.gif Pasitaikė gera kirpėja, kuri suprato ko noriu ir gražiai apkirpo biggrin.gif

Čia mano šukuosena 4u.gif Ir šalia buvusi - atrodė maždaug taip, nelabai aiškiai matosi smile.gif

puikiai atrodo clap_1.gif pas ką kirpotės?
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2013 02 26, 12:05)
puikiai atrodo  clap_1.gif pas ką kirpotės?

Dėkui 4u.gif Kirpausi salone Nefertitė, turbūt pas naujokę, nes labai jauna panelė dirbo 4u.gif Daugiau nei valandą užtruko galvos plovimas, kirpimas ir džiovinimas, bet dirbo labai kruopščiai bigsmile.gif 4u.gif Kirpėjos vardas Ana bigsmile.gif Manau, kad grįšiu pas ją, kai vėl reikės plaukučius pasitrumpinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 26, 14:34)
Dėkui 4u.gif Kirpausi salone Nefertitė, turbūt pas naujokę, nes labai jauna panelė dirbo 4u.gif Daugiau nei valandą užtruko galvos plovimas, kirpimas ir džiovinimas, bet dirbo labai kruopščiai bigsmile.gif  4u.gif Kirpėjos vardas Ana bigsmile.gif Manau, kad grįšiu pas ją, kai vėl reikės plaukučius pasitrumpinti 4u.gif

4u.gif
Na, jūsų plaukai atrodo stori, tai nebus sunku susitvarkyti. Aš panašiai esu nusikirpusi, bet taip gražiai neatrodo, reikia ilgai džiovinti ir modeliuoti, kad gražiai atrodytų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 26, 13:34)
Dėkui 4u.gif Kirpausi salone Nefertitė, turbūt pas naujokę, nes labai jauna panelė dirbo 4u.gif Daugiau nei valandą užtruko galvos plovimas, kirpimas ir džiovinimas, bet dirbo labai kruopščiai bigsmile.gif  4u.gif Kirpėjos vardas Ana bigsmile.gif Manau, kad grįšiu pas ją, kai vėl reikės plaukučius pasitrumpinti 4u.gif

graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 26, 14:57)
graziai atrodo thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sulu @ 2013 02 26, 14:40)
4u.gif
Na, jūsų plaukai atrodo stori, tai nebus sunku susitvarkyti. Aš panašiai esu nusikirpusi, bet taip gražiai neatrodo, reikia ilgai džiovinti ir modeliuoti, kad gražiai atrodytų.  doh.gif

Oj nea, mano plaukai nėra stori schmoll.gif Kai kurie yra, bet dauguma tai ploni unsure.gif Bet kirpėja sakė, kad jų gan daug ax.gif Kai mane kirpo, tai įspėjau, kad nenaudoju plaukų džiovintuvo, tai man ant pakaušio stipriai iškarpė, kad pasipūstų biggrin.gif

Nuotraukoje aš ką tik po kirpyklos, tai gražiai atrodė, neseniai bandžiau pati susiformuoti, tai šukuosena laikėsi pusantros dienos tik doh.gif O po kirpyklos iki kito plovimo viskas laikėsi, daugiau nei dvi dienas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Justynka @ 2013 02 26, 10:09)
Sveikos,mergytės,trumpaplaukės 4u.gif Aš irgi auginau auginau kasas,bet ,kad mano tos kasos tokios plonos ir nutriušę, kad noriu kardinalių pokyčių blush2.gif MB tai prieš trumpus plaukus,bet jaučiu,kad man reikia pasikeisti,ir taip,kad nustebčiau net pati bigsmile.gif Nutariau kirptis taip:

user posted image

Tikriausiai bus keista,nes dabar plaukai šiek tiek žemiau pečių,tiesiai kirpti,tiksliau užaugintas kare,bet labai labai noriu trumpos šukuosenos,taigi pasirodysiu po biggrin.gif šiandien į kirpyklą,tai laukiu nesulaukiu
clap.gif

Lauksim nuotraukų bigsmile.gif Tikrai graži šukuosena turėtų būti wub.gif
Atsakyti
Merginos,aš tokioj euforijoj,nerealiai jaučiuosi thumbup.gif clap.gif Palyginimui įmetu prieš ir dabar wub.gif Kirpimą šiek tiek koregavom,bet principas tas pats wub.gif Pirmą kartą jaučiuosi savo kailyje thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Justynka @ 2013 02 27, 01:00)
Merginos,aš tokioj euforijoj,nerealiai jaučiuosi thumbup.gif  clap.gif Palyginimui įmetu prieš ir dabar wub.gif Kirpimą šiek tiek koregavom,bet principas tas pats wub.gif Pirmą kartą jaučiuosi savo kailyje thumbup.gif

thumbup.gif jums tinka,labai grazu thumbup.gif
Ka vyras pasake?
as irgi apsikirpus taip-pasijautau savo kailyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justynka @ 2013 02 27, 01:00)
Merginos,aš tokioj euforijoj,nerealiai jaučiuosi thumbup.gif  clap.gif Palyginimui įmetu prieš ir dabar wub.gif Kirpimą šiek tiek koregavom,bet principas tas pats wub.gif Pirmą kartą jaučiuosi savo kailyje thumbup.gif

Labai liux thumbup.gif Kokia vyro reakcija ? bigsmile.gif gi jiems visiems grazu tik ilgaplaukes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2013 02 14, 20:06)
Mano viens prie vieno pirmoje foto...  wub.gif Vis nesiojau ilga grifka, dabar tokia  wub.gif Man tai super , mano plaukiukai ploni ir ju nedaug , bet atrodo kad ju daug ... bigsmile.gif Nei kiek man nesunku susitvarkyt  ax.gif pati geriausia sukuosena kada esu turejus, o turejau be galo daug, nuo ilgu iki trumpu .....

mano panasesne kaip antroj nuotraukoj. tai jokiu problemu su modeliavimu nera, nes....nemodeliuoju visiskai smile.gif aisku jie kiek pustosi, ir ne tokie glotnus atrodo.
esu sviesiaplauke, plaukas plonas, ju nera daug, bet kaip sakot su tokia trumpa sukuosena atrdo kad daug. grifka tokia kaip pirmoj foto mirksiukas.gif
kerpu kas 3 men. jau i pabaiga buna gerokai ilgesni. is esmes reiktu kirpt dazniau - bent karta i du menesius
Papildyta:
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 22, 21:30)
įsidrąsinau ir nusikirpau Kare biggrin.gif Pasitaikė gera kirpėja, kuri suprato ko noriu ir gražiai apkirpo biggrin.gif

Čia mano šukuosena 4u.gif Ir šalia buvusi - atrodė maždaug taip, nelabai aiškiai matosi smile.gif

user posted image user posted image

Man patinka ax.gif Bet po kirpyklos, tai dar gražiai sutvarkyti plaukai, įdomu kas bus, kai reikės pačiai pasidaryti šukuoseną g.gif

dabar daug geriau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Elija* @ 2013 02 16, 16:34)
Nieko ipatingo... po plovimo galus dregnus sutepu Margaritos kremu su gintaru, o saknims siek tiek putu ... ir issipuciu, nes kasryta plaunu galva ... o kikeviena diena as plaunu ne del kirpimo, seip , man labiau patinka kai galva svari, beto as labai suguliu, todel jua daug metu ta daru, nuo kokiu 13 ...

o turit grifka?
nors grifka n metu turiu tokia pat(ant sono), dabar ypac ja nuguliu doh.gif taip kad ryte ji ziuriu i visas puses.
tai butent del jos ir plaunu visa galva kasryt.
anksciau taip nebudavo, nebent is karto po kirpyklos, kol ji trumpesne, dabar gi pastoviai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 27 vasario 2013 - 10:00
QUOTE(Justynka @ 2013 02 27, 00:00)
Merginos,aš tokioj euforijoj,nerealiai jaučiuosi thumbup.gif  clap.gif Palyginimui įmetu prieš ir dabar wub.gif Kirpimą šiek tiek koregavom,bet principas tas pats wub.gif Pirmą kartą jaučiuosi savo

Neraliai atrodot 4u.gif labai stilingai ir veidas bruožus įgavo bigsmile.gif pastebėjot kaip akys atsivėrė, atrodo didelės didelės bigsmile.gif

Gal ir aš kada išdrįsiu įkelt savo raudoną pašiauštą šukuoseną biggrin.gif

QUOTE(Elija* @ 2013 02 27, 07:25)
gi jiems visiems grazu tik ilgaplaukes  g.gif

Iš kur tokie mitai? g.gif Labai klystat, labai daug vyrų, kuriems patinka būtent trumpi plaukai. O dar daugiau kuriems patinka gražios ir stilingos moterys, nesvarbu kaip jos apsikirpę bebūtų biggrin.gif

Kokį 100 kartų gražiau trumpa stilinga šukkuosena, nei nutriušę ilgi plaukai, vien dėl to, kad ilgi doh.gif labai reta ilgaplaukė turi gražisu sveikus plaukus, daugumai norisi nurėžti kokia 10 cm nutriušusių galų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 27 vasario 2013 - 13:41
QUOTE(Justynka @ 2013 02 27, 02:00)
user posted image

Vau bigsmile.gif Tikrai gerai atrodot thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 02 27, 10:14)
o turit grifka?
nors grifka n metu turiu tokia pat(ant sono), dabar ypac ja nuguliu doh.gif  taip kad ryte ji ziuriu i visas puses.
tai butent del jos ir plaunu visa galva kasryt.
anksciau taip nebudavo, nebent is karto po kirpyklos, kol ji trumpesne, dabar gi pastoviai doh.gif

Taip , dabar nusikirpus lygiai ilgus kirpcius.. noriu i sona verciu, tada atrodo lygiai kaip sitoje foto...
user posted image
noriu i prieki susisukuoju ale Kleopatros sukuosena
QUOTE(Forget @ 2013 02 27, 13:40)
Iš kur tokie mitai?  g.gif  Labai klystat, labai daug vyrų, kuriems patinka būtent trumpi plaukai. O dar daugiau kuriems patinka gražios ir stilingos moterys, nesvarbu kaip jos apsikirpę bebūtų biggrin.gif

Kokį 100 kartų gražiau trumpa stilinga šukkuosena, nei nutriušę ilgi plaukai, vien dėl to, kad ilgi  doh.gif  labai reta ilgaplaukė turi gražisu sveikus plaukus, daugumai norisi nurėžti kokia 10 cm nutriušusių galų

o as ir nesakau kad tai mitai ar taisykle g.gif neturejau mintyse nutriususiu ilgu plauku.... tiesiog betkuriam vyrui jei pakistum foto ilgaplaukes ir trumpapplaukes pasakys, kad graziau ilgi .... Patikek esu is tu kuri i gatve neiseis bet kaip, taip kad atnesiojau ne viena stilinga kirpima, nuo trumpu, iki ilgu,... ilgi pas mane irgi nebuvo standartine uodega ... visada buvo kazkaip idomiau, tarkim ilgis kampu nukirptas i viena puse... ir trumpus nesiojau netgi taip kaip paskutinej foto... zinoma del to nei vienas vyras nepasake kad nemoteriska, i nei vienas vyras nemes zmonos del to kad apsikirpo trumpai .. bet bet kuris vyras pasakys kad GRAZUS ILGI plaukai puosmena... ax.gif Juolab kad Justynka uzsimine, kad vyras nenori ,kad ji kirptusi trumpai... Aisku kas jo klaus , jai moteris jauciasi savimi... As irgi nesiojau kokius 8 metus tik trumpus kirpimus... kai atsiauginau, vyras prase nebekirpti daugiau, bet kolkas as dar ir pati nenoriu..... dabar atradau savo Kare kirpima ir dziaugiuosi wub.gif kai ateis laikas ...arba senatveje , butinai nusikirpsiu trumpai ir ne bet kaip...

Dar man labai efektingai atrodo trumpai kirpti vario spalvos plaukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 27 vasario 2013 - 14:26