Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpi plaukai

QUOTE(Elija* @ 2013 02 16, 17:34)
Nieko ipatingo... po plovimo galus dregnus sutepu Margaritos kremu su gintaru, o saknims siek tiek putu ... ir issipuciu, nes kasryta plaunu galva ... o kikeviena diena as plaunu ne del kirpimo, seip , man labiau patinka kai galva svari, beto as labai suguliu, todel jua daug metu ta daru, nuo kokiu 13 ...

Aš tai dabar stengiuosi plaukus kuo rečiau plauti, nes tada kažkaip ir rečiau susiriebaluoja, bet praranda purumą gan greit g.gif Gal man visgi Kare ir netiktų unsure.gif
Atsakyti
įsidrąsinau ir nusikirpau Kare biggrin.gif Pasitaikė gera kirpėja, kuri suprato ko noriu ir gražiai apkirpo biggrin.gif

Čia mano šukuosena 4u.gif Ir šalia buvusi - atrodė maždaug taip, nelabai aiškiai matosi smile.gif

user posted image user posted image

Man patinka ax.gif Bet po kirpyklos, tai dar gražiai sutvarkyti plaukai, įdomu kas bus, kai reikės pačiai pasidaryti šukuoseną g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 22 vasario 2013 - 21:32
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 22, 22:30)
įsidrąsinau ir nusikirpau Kare biggrin.gif Pasitaikė gera kirpėja, kuri suprato ko noriu ir gražiai apkirpo biggrin.gif

labai labai graziai apkirpo!
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 22, 21:30)

Saunuole kad ta padarei !!!! Net nematant veido bruozu jau matosi kad tau tinka, nes automatiskai, atsidengia peciai ir moters kaklas grakstesnis, ir pati paugeja ...siek tiek... Liux ... !!! O spalva kokia gerule wub.gif
Susitvarkysi tikrai ...as irgi vis ilgai nesiojau visiskai trumpussu sruogytem..paskui viena puse atsiauginau ilgesne ,kita buvo trumpa , o kai atsiauginau iki kare negaliu atsidziaugt... veliau turejau ilgus .. bet vel gryzau prie sio kirpimo .. ax.gif
Atsakyti
Kisulita labai grazus kirpimas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

Mno plaukai kokie 9cm žemiau pečių, banguojasi, pučiasi. Šiuo metu jie negražiai atrodo, nėra jokios šukuosenos. Mano veidas apvalokas, esu pūstais žandukai, niekaip nesugalvoju kas man galėtų tikti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ganger @ 2013 02 23, 13:24)
Sveikos. smile.gif

Mno plaukai kokie 9cm žemiau pečių, banguojasi, pučiasi. Šiuo metu jie negražiai atrodo, nėra jokios šukuosenos. Mano veidas apvalokas, esu pūstais žandukai, niekaip nesugalvoju kas man galėtų tikti.  verysad.gif

Pas mane panasiai.. Pats durniausias plauku ilgis,man tada jie atrodo negraziausi..
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2013 02 23, 10:48)
Saunuole kad ta padarei !!!! Net nematant veido bruozu jau matosi kad tau tinka, nes automatiskai, atsidengia peciai ir moters kaklas grakstesnis, ir pati paugeja ...siek tiek... Liux ... !!! O spalva kokia gerule  wub.gif
Susitvarkysi tikrai ...as irgi vis ilgai nesiojau visiskai trumpussu sruogytem..paskui viena puse atsiauginau ilgesne ,kita buvo trumpa , o kai atsiauginau iki kare negaliu atsidziaugt... veliau turejau ilgus .. bet vel gryzau prie sio kirpimo ..  ax.gif

Na vat dėl pačių truputį buvo baisu, nes gan platūs yra, bet gavosi geriau, nei tikėjausi biggrin.gif Tikiuosi, kad susitvarkysiu, nes mergina kuri kirpo, tai labai ilgai su fenu darbavosi, o aš jo net neturiu lotuliukas.gif Ir ji kažkokias atomines putas plaukų naudojo, kad plaukai dar šiandien visi pasipūtę blink.gif Aš turbūt irgi prie ilgų plaukų negrįšiu thumbup.gif

Beje, ačiū visoms už komplimentus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 22, 21:30)

tikrai labai gerai atrodai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2013 02 23, 16:31)
tikrai labai gerai atrodai  4u.gif

Ačiū 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,mergytės,trumpaplaukės 4u.gif Aš irgi auginau auginau kasas,bet ,kad mano tos kasos tokios plonos ir nutriušę, kad noriu kardinalių pokyčių blush2.gif MB tai prieš trumpus plaukus,bet jaučiu,kad man reikia pasikeisti,ir taip,kad nustebčiau net pati bigsmile.gif Nutariau kirptis taip:

user posted image

Tikriausiai bus keista,nes dabar plaukai šiek tiek žemiau pečių,tiesiai kirpti,tiksliau užaugintas kare,bet labai labai noriu trumpos šukuosenos,taigi pasirodysiu po biggrin.gif šiandien į kirpyklą,tai laukiu nesulaukiu
clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Justynka @ 2013 02 26, 09:09)
Tikriausiai bus keista,nes dabar plaukai šiek tiek žemiau pečių,tiesiai kirpti,tiksliau užaugintas kare,bet labai labai noriu trumpos šukuosenos,taigi pasirodysiu po biggrin.gif šiandien į kirpyklą,tai laukiu nesulaukiu

thumbup.gif labai lauksim nuotraukyciu thumbup.gif sekmes kirpykloje 4u.gif
man sis kirpimas wub.gif jau rasiau,kad metus laiko nesioju toki kirpima ir keisti nenoriu schmoll.gif
Atsakyti