Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpi plaukai

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 12 21, 19:01)

Minusas tik vienas-reikia daznai kirptis.

jezus , norint kad tikrai grazu butu reiktu kirptis kas 3-4 savaites.

QUOTE(weja @ 2012 12 23, 19:13)
Labai grazu, pas ka kirpotes???

kirpausi uzsienyje
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 02 03, 00:53)
jezus , norint kad tikrai grazu butu reiktu kirptis kas 3-4 savaites.

taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nebutinai trumpa kirpima koreguoti kas 3-4 savaites. Kerpuosi trumpai gal koki 4 karta is pusilgiu plauku, bet neinu dazniau koreguoti nei kas 3 menesiai schmoll.gif na nebent norint palaikyti labai trumpa kirpima. Man patinka kad paauga daugiau, tada galiu galvot ar kazkaip pakoreguot ir paaugint ar vel atgal trumpai kirpti. O nuo kirpejos priklauso kaip auga plaukai - ar labai issidarko vaizdas, ar augant jis tik gereja wink.gif Kitas dalykas - reikia moket susitvarkyti su plaukais, kadangi trumpas plaukas reikalauja stipresnes fiksacijos, realiai reikia keisti prieziuros priemones stipresnem
Atsakyti
Taip,labai priklauso nuo kirpejos,bet as negelieciau istverti 3 men, nesikirpus schmoll.gif maximum 2 menesiai,ir tai jeigu buvo labai trumpai nukirpta.
Atsakyti
Sveikos,gal yra nesiojanciu toki kirpima?

user posted imageuser posted image

Man idomu,ar sunku susitvarkyti su plaukais?Dabar mano plaukai ilgi,pakarpyti,su kirpciukais.Pats plaukas yra plonas,bet jo daug.Visa gyvenima turejau tik ilgus plaukus.Noreciau tokio pailginto kare
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 13, 17:27)
Taip,labai priklauso nuo kirpejos,bet as negelieciau istverti 3 men, nesikirpus schmoll.gif maximum 2 menesiai,ir tai jeigu buvo labai trumpai nukirpta.

As "istempiu vos pusantro menesio g.gif O paskutinem dienom jau visiskai neimanoma modeliuot sukuosenos, sestadieni i kirpykla, vel busiu grazi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2013 02 14, 14:22)
Sveikos,gal yra nesiojanciu toki kirpima?

user posted image

Man idomu,ar sunku susitvarkyti su plaukais?Dabar mano plaukai ilgi,pakarpyti,su kirpciukais.Pats plaukas yra plonas,bet jo daug.Visa gyvenima turejau tik ilgus plaukus.Noreciau tokio pailginto kare

Mano viens prie vieno pirmoje foto... wub.gif Vis nesiojau ilga grifka, dabar tokia wub.gif Man tai super , mano plaukiukai ploni ir ju nedaug , bet atrodo kad ju daug ... bigsmile.gif Nei kiek man nesunku susitvarkyt ax.gif pati geriausia sukuosena kada esu turejus, o turejau be galo daug, nuo ilgu iki trumpu .....
Atsakyti
QUOTE(Nirgundė @ 2013 02 14, 20:04)
As "istempiu vos pusantro menesio  g.gif  O paskutinem dienom jau visiskai neimanoma modeliuot sukuosenos, sestadieni i kirpykla, vel busiu grazi  cool.gif

drinks_cheers.gif
as irgi rytoj skambinsiu kirpejai,uzsirasysiu kirpimui smile.gif dar nera taip baisu,bet nenoriu tempti ir laukti iki paskutinio,kai jau nieko negalesiu padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2013 02 14, 21:06)
Mano viens prie vieno pirmoje foto...  wub.gif Vis nesiojau ilga grifka, dabar tokia  wub.gif Man tai super , mano plaukiukai ploni ir ju nedaug , bet atrodo kad ju daug ... bigsmile.gif Nei kiek man nesunku susitvarkyt  ax.gif pati geriausia sukuosena kada esu turejus, o turejau be galo daug, nuo ilgu iki trumpu .....

O kokias nors modeliavimo priemones naudojat kare šukuosenai formuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2013 02 14, 15:22)

Sita ir spalvyte labai daili ir kirpimas. Man tik idomu, ka naudoti, kad pakausi iseitu taip "pakelti" nuo saknu, nes maniskiai linke prisiploti prie galvos odos ir aisku, kad neriebintu plauko?
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 14, 23:42)
O kokias nors modeliavimo priemones naudojat kare šukuosenai formuoti? 4u.gif

Nieko ipatingo... po plovimo galus dregnus sutepu Margaritos kremu su gintaru, o saknims siek tiek putu ... ir issipuciu, nes kasryta plaunu galva ... o kikeviena diena as plaunu ne del kirpimo, seip , man labiau patinka kai galva svari, beto as labai suguliu, todel jua daug metu ta daru, nuo kokiu 13 ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 16 vasario 2013 - 16:36
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 25, 10:36)
As kirpejos prasyciau kazko tokio, atrodo nuostabiai bigsmile.gif

http://www.youtube.c...h?v=Er4OqI77saU

Aš ši penktadienį einu į kirpyklą ir galvoju apie tokią šukuoseną 4u.gif Bet man įdomu ar su ja kasdien daug vargti reikia g.gif Neturiu nei feno, nei kokių formavimo priemonių, gyvenu tik su šampūnu, nieko papildomo nenaudoju schmoll.gif Bet plaukai natūraliai pučiasi, tai galvoju, ar man ji tiktų g.gif

Viena mergina mano kurse tokią šukuoseną turi, kadangi vakarinės studijos, tai nežinau kaip atrodo dieną, bet kai vakare pasirodo paskaitose, tai atrodo ne labai gražiai unsure.gif Plaukai prilipę prie galvos, atrodo jų mažai ir ploni, jokio grožio g.gif

Praeitais metais dar turėjau plaukus iki liemens, o tada man nusprendžiau nusikirpti kare, tai kirpėja buvo labai nepatenkinta, bet nukirpo, tai net nebuvo panašu į tas kare nuotraukas, atrodė prastai, dabar eisiu pas kitą kirpėją bigsmile.gif
Atsakyti