Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpi plaukai

ir as kartais pagalvoju apie trumpu plaukuciu sukuosena, bet vis pagailiu plauku.... blush2.gif
Atsakyti
eisiu ir as nusizarinsiu savo kudlas pries kaledas. Mano veidas staciakampio formos ,jei rasit fainu idejo tokio tipo veidukams mestelikt aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(omega11 @ 2012 11 18, 13:55)
ir as kartais pagalvoju apie trumpu plaukuciu sukuosena, bet vis pagailiu plauku....  blush2.gif

Trumpus plaukus reikia popinti gal dar labiau nei ilgus. Ir ne apie gailesti cia kalba.Juos atsiauginti labai ilgai trunka, o jei dar kirpeja nemoksa doh.gif Todel labai reikia gerai pagalvoti,ar tikrai nori tu trumpu plauku. Ilgus gali susirist i uodega,kuoda,susipinti, o trumpus?Tik issiplauti ir ispurenti...
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2012 12 12, 20:37)
Trumpus plaukus reikia popinti gal dar labiau nei ilgus. Ir ne apie gailesti cia kalba.Juos atsiauginti labai ilgai trunka, o jei dar kirpeja nemoksa doh.gif Todel labai reikia gerai pagalvoti,ar tikrai nori tu trumpu plauku. Ilgus gali susirist i uodega,kuoda,susipinti, o trumpus?Tik issiplauti ir ispurenti...

nesutinku visiškai. Ir su trumpais plaukais galima labai daug padaryti, jei tik noro yra, pilna priemonių. Na, nebent tie plaukai vos poros cm. O kitas dalykas, ne visoms reikia tų visokiausių šukuosenų, kuodų ir pan. Aš pvz. kuo plaukai trumpesni, tuo laimingesnė -greit išsiplovei, greit išdžiūvo, nereikia galvot ką su jais daryti, netrukdo, nereikia sukti galvos dėl nutriušusių galiukų ir pan. O kodėl juos reikia popinti labiau nei ilgus? Juk ne nuo ilgio priežiūra priklauso g.gif jeigu plaukas plonas, ar pažeistas, tai jį reikia popinti vienodai, ar ilgą ar trumpą, tik trumpam gal mažiau priemonių susinaudoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 12 12, 19:15)
nesutinku visiškai. Ir su trumpais plaukais galima labai daug padaryti, jei tik noro yra, pilna priemonių. Na, nebent tie plaukai vos poros cm. O kitas dalykas, ne visoms reikia tų visokiausių šukuosenų, kuodų ir pan. Aš pvz. kuo plaukai trumpesni, tuo laimingesnė -greit išsiplovei, greit išdžiūvo, nereikia galvot ką su jais daryti, netrukdo, nereikia sukti galvos dėl nutriušusių galiukų ir pan. O kodėl juos reikia popinti labiau nei ilgus? Juk ne nuo ilgio priežiūra priklauso  g.gif  jeigu plaukas plonas, ar pažeistas, tai jį reikia popinti vienodai, ar ilgą ar trumpą, tik trumpam gal mažiau priemonių susinaudoja  biggrin.gif

Is patirties sakau, kad plonam plaukui su trumpa sukuosena - tik i nauda wink.gif nes ilgis netempia zemyn ir plaukai puriau atrodo is karto thumbup.gif O del kirpejos, tai simtas proc tiesos - as megstu trumpas sukuosenas, na, keliu cm ilgio. Kai atsibosta, gan greit atauga, kazkaip kirpeja kerpa trumpai, kad einu kirptis is vis kas 3 menesius - jie gerai atrodo augdami, tiesiog pasakau, kad paaugisiu - ji tik formuoja ir paprasta atsiauginti. Dabar beveiki iki peciu ir jau vel galvoju kirpti blush2.gif Bent jau pavasari tai tikrai kirpsiu, jei iskesiu, aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vajetau @ 2012 12 12, 18:37)

Tai koks cia trumpu plauku popinimas jei uztenka tik issiplauti ir pakedent? mirksiukas.gif ar as kitaip zodzio reiksme suprantu g.gif as trumpaplauke ir esu be galo patenkinta..atsikeliu, issiplaunu, issidziovinu ir galiu lekt:) jeigu norisi kazko idomesnio, visada galima susigarbanot, susisegt segtukais ir pan...
Atsakyti
nu fsio jau laiminga! turiu tokia sukuosena, tik dar reikia nusidazyti plaukus tada gal ir pasirodysiu ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2012 12 12, 21:35)
Tai koks cia trumpu plauku popinimas jei uztenka tik issiplauti ir pakedent? mirksiukas.gif  ar as kitaip zodzio reiksme suprantu g.gif  as trumpaplauke ir esu be galo patenkinta..atsikeliu, issiplaunu, issidziovinu ir galiu lekt:)  jeigu norisi kazko idomesnio, visada galima susigarbanot, susisegt segtukais ir pan...

Kitaip gal pasakysiu- kai plaukas trumpas,tai jis turi gulti pagal pirmini kirpimo plana-neisi juk tik siaip iszdziovinus i gatve.Kas nores stilingai atrodyt-purens plaukus su spec priemonem,vels,shiaush..O tai cia ne popinimas g.gif Man tai norisi,kad issiplovei,isdziovinai ir eini,o plaukai stovi patys kaip kareiviai lotuliukas.gif Bet taip niekada nebuna.Kad ir tas kasdienis plovimas- ar jis nevargina g.gif As sureguliavus,kad plaunu kas 3 d,nors plaukai trumpuciai,tai ir galit isivaizduot,kad antra diena po plovimo reik nemazai papluset,kad neatrodytu riebaluoti.P.s. plaut kasdiena nenoriu,nes karta kai pabandziau-isitikinau,kad jau antroj dienos pusej,jie buvo riebaluoti doh.gif
Ilgus gi plaukus,surisai ir vualia! i trasa...
Nors pati nenoriu tu kasu blush2.gif ,man trumpi plaukai,patys paciausi..
Atsakyti
Aš tai kaip tik atvirkųčiai sakyčiau. Man taip, išplauni, net džiovontuvu džiovinti nereikia, jei geras kirpimas. Plaukai visiškai tiesūs, jų daug, dėkingi beveik visom trumpom šukuosenom. Esu trumpais jau turbūt kokia 15 metų. Kirpimai irgi įvairiausi, nuo kare iki visai trumpų.

Galvą ir ilgesnius turėdama plaudavau kas dieną, nes šaknys riebaluojais, o riebaluotais plaukais nevaikštau biggrin.gif feno nenaudoju, tai kuo trumpesni tuo greičiau išdžiūna

Vienintelis minusas, labai brangiai šis malonumas kainuoja. Rasti gerą kirpėją rasti sunku. Nes trumpus ne bet kas gerai kerpa. Kirptis riekia kartą per mėnesį. Paskutiniu metu išmokau dažyt namie, tai nors tiek sumažėjo išlaidos
Atsakyti
Emiliuxas, puiki sukuosena thumbup.gif butinai pasirodyk:)
del popinimo, tai cia turbut priklauso nuo plauku ir nuo sukuosenos....as turejau nemazai vargo, kai buvau ilgais plaukais..galai raitydavosi, veldavosi, plauku buvo labai daug...reikedavo daznai sukuot, kasdiena plaut..veliau pradejo slinkti plaukai, nors naudojau ir vitaminus ir ivairias priemones...plauku nusikirpimas man buvo kazkas tokio!!! pati sukuosena sakyciau gan madinga, o ir pati nemegstu per daug tvarkingos sukuosenos...plauti kasdiena galva tenka, bet man tai ne problema, nes ir pats plovimas ir trumpu plauku dziovinimas trunka labai trumpai:) naudoju tik varnaselu ir makadaminu aliejus, jokiu putu, zeles ar pan priemones tikrai nereikia:) o ir mano nuomone trumpaplaukes atrodo daug geriau negu ilgaplaukes nesiojancios kasdiena kuodus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 13 gruodžio 2012 - 16:04
QUOTE(emiliuxas @ 2012 12 13, 02:51)
nu fsio jau laiminga! turiu tokia sukuosena, tik dar reikia nusidazyti plaukus tada gal ir pasirodysiu  ax.gif

oho, superinis kirpimas thumbup.gif
Butinai idek nuotrauka kaip realybej atrodai bigsmile.gif
As labai norejau tokio kirpimo, bet kirpejai nesigavo sad.gif
user posted image
Man su trumpais plaukais maziau vargo. Ir atrodau sau jauniau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaja: 13 gruodžio 2012 - 18:23
QUOTE(vajetau @ 2012 12 12, 18:37)

butent , as 3 kartus kirpaus trumpai , o paskui jau verkdavau, kaip gaila budavo, juk 2 metu reikia kol atsiaugini. be to pastebejau, kad su trumpais plaukais kazkaip blogai jauciuosi energetiskai smile.gif
Atsakyti