Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpi plaukai

QUOTE(Gabriell_ @ 2012 08 26, 17:46)
tikriausiai kad kirpsiuosi smile.gif) rugsėjo 8 grįžta mano kirpėja tai bandysiu biggrin.gif

As kita savaite trumpinsiu plaukus, pasirodysiu, jeigu graziai padarys ax.gif

user posted image

Kazka panasaus y sita bandysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 08 26, 10:29)
Aš metus laiko nešiojau šta tokį kirpimą: tiko tobulai, BET... kirptis reikėjo kas 3-4 savaites, kad tą kirpimą išlaikyt. Trumpi plaukai man tiesiog per brangus malonumas.

user posted image
O aš norėčiau atrasti kirpėją būtent taip trumpai kerpančią/-į. biggrin.gif
Turėjau, bet išdūmė į turtingesnius kraštus.
Gal kas rekomenduotų KAUNE? Norėčiau adresų, pavardžių interneto nuorodų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 26, 20:04)
O aš norėčiau atrasti kirpėją būtent taip trumpai kerpančią/-į.  biggrin.gif
Turėjau, bet išdūmė į turtingesnius kraštus.[/color]
Gal kas rekomenduotų KAUNE? Norėčiau adresų, pavardžių interneto nuorodų...  ax.gif

o tai ką nevisos dar kirpėjos kerpa taip trumpai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 26, 20:04)
O aš norėčiau atrasti kirpėją būtent taip trumpai kerpančią/-į.  biggrin.gif
Turėjau, bet išdūmė į turtingesnius kraštus.
Gal kas rekomenduotų KAUNE? Norėčiau adresų, pavardžių interneto nuorodų...  ax.gif

Aš Kaune taip ir kirpdavausi. "Ametistėjoj" (Hyper Maximos). Bet tai buvo prieš 4 metus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 08 26, 09:36)
o šitaip nesikirpčiau nei už ką schmoll.gif  o ir man netiktų biggrin.gif

Jei žinočiau, kad man netiktų, tai ir aš nebūčiau kirpusi. Bet kirpau. Ir tiko. Ir nė minutės dėl to nesigailėjau wub.gif Tik atsiaugint sugalvojus kantrybės tai reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 08 27, 12:44)
Aš Kaune taip ir kirpdavausi. "Ametistėjoj" (Hyper Maximos). Bet tai buvo prieš 4 metus  biggrin.gif
Papildyta:

Jei žinočiau, kad man netiktų, tai ir aš nebūčiau kirpusi. Bet kirpau. Ir tiko. Ir nė minutės dėl to nesigailėjau  wub.gif  Tik atsiaugint sugalvojus kantrybės tai reikia  biggrin.gif

prieš taip kerpantis reikėtų labai labai gerai pagalvoti g.gif bet net gerai pagalvojus tikrai 100% nesikirpčiau biggrin.gif na bet keikvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 08 26, 22:17)
o tai ką nevisos dar kirpėjos kerpa taip trumpai ?  g.gif
Ne visos kerpa taip trumpai gerai. Kai kurios tiesiog "iškramto".
Papildyta:
QUOTE(jbs @ 2012 08 27, 13:44)
Aš Kaune taip ir kirpdavausi. "Ametistėjoj"
Ačiū. aciuks.gif

QUOTE(Gabriell_ @ 2012 08 27, 13:48)
prieš taip kerpantis reikėtų labai labai gerai pagalvoti g.gif 
Reiškia, aš visai be galvos. lotuliukas.gif Nes visuomet taip kerpuosi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 27, 12:52)
Papildyta:
Ačiū. aciuks.gif

Reiškia, aš visai be galvos.  lotuliukas.gif  Nes visuomet taip kerpuosi.  lotuliukas.gif

su galva bet panašiai kaip ir be galvos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 08 27, 12:48)
prieš taip kerpantis reikėtų labai labai gerai pagalvoti g.gif  bet net gerai pagalvojus tikrai 100% nesikirpčiau biggrin.gif  na bet keikvienam savo smile.gif

Juk ne ranką nusipjaut biggrin.gif Ataugs gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 08 27, 13:59)
Juk ne ranką nusipjaut biggrin.gif Ataugs gi smile.gif

na iš dalies tai jo biggrin.gif
Atsakyti
Na, man labai gražu ilgi plaukai... wub.gif Bet kitų. lotuliukas.gif
Mane ilgesni nei 5 cm plaukau jau biesina. lotuliukas.gif Idealus ilgis - 2 cm. thumbup.gif
Atsakyti
man irgi gražu ilgi plaukai tiek ant manes tiek pas kitų bet dabar jau pradedu suprasti, kad tai didelis vargas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 08 27, 13:52)

Ka reiskia iskramto? As pries pora savaiciu nusitrumpinau plaukus. Prasiau vienaip, bet apkirpo kitaip. Ziuriu ir galvoju, ar cia visos kirpejos taip isfiliruoja tuos plaukus? Pas mane tikrai stori plaukai, o po kirpimo liko visai isploninti sad.gif
Atsakyti