Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpi plaukai

QUOTE(Gabriell_ @ 2012 08 23, 14:12)

As kirpejos prasyciau kazko tokio, atrodo nuostabiai bigsmile.gif

http://www.youtube.c...h?v=Er4OqI77saU
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 25, 09:36)

aš kažką tokio ir noriu thumbup.gif tik kad pas mane verpetas yra per viduri kažin ar padarytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 08 25, 09:10)
žinok su tais gažiais ilgais plaukais varfas didelis ir nebeatrodo jie tokie gražūs g.gif

tai tikiu tikiu smile.gif as pati tumpaplauke, ir demesio plaukam tikrai reikia skirt nemazai.
Bet ilgus plaukus nebutina iskart nurezt po smakru, juk galma trumpint po gera sprindi ir vis bus nauja sukuosena smile.gif

O is ilgu iskart vos ne "eziuku".... ir dar 10 m nebuvus kirpykloj.... tai dabar teks vaiksciot kas 3-4 savaites!
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 25, 09:36)

Laaabai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 08 25, 10:43)
aš kažką tokio ir noriu thumbup.gif  tik kad pas mane verpetas yra per viduri kažin ar padarytų g.gif

Cia jau kirpejos konsultacijos reik 4u.gif Gi tiek variaciju yra, tik fantazijos reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 25, 10:36)

Grazu, taciau gerokai plauku reikia turet, kitaip priekyje kabos vos keli plaukeliai.
Turejau tokia plaukuosena, tik trumpesne, dabar auginu gala, atsibodo, baigiu sulyginti.
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 24, 20:23)
pasikeiciau,atsinaujinau ir vel tapau trumpaplauke 4u.gif

dabartine sukuosena tokia,likau patenkinta biggrin.gif user posted image

Ir mano dabar tokia is ilgo kare performavau, bet gale vistiek trumpiau, auginu. Nelabai patinka, nes galai rieciasi i virsu ir nors tu ka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 25 rugpjūčio 2012 - 20:38
QUOTE(fuksė @ 2012 08 25, 21:37)
Grazu, taciau gerokai plauku reikia turet, kitaip priekyje kabos vos keli plaukeliai.
Turejau tokia plaukuosena, tik trumpesne, dabar auginu gala, atsibodo, baigiu sulyginti.

Plonesniems irgi tiktu, tik fenuot kas karta reikia. Man tokie kirpimai labai nepraktiski toms, kurios nenori kaskart cackintis prie plauku - dziovint, formuot ir t.t. drinks_cheers.gif Pati turejau, patiko, tik dziaugiuos atsiauginus, nes negaledavau susirist plauku ax.gif
Atsakyti
nu pas mane plaukai patikėkitne ploni. smile.gif labai stori ir labai jų daug. Nors ir smunka bet vis tiek jų nemažėja biggrin.gif
Atsakyti
Aš metus laiko nešiojau šta tokį kirpimą: tiko tobulai, BET... kirptis reikėjo kas 3-4 savaites, kad tą kirpimą išlaikyt. Trumpi plaukai man tiesiog per brangus malonumas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 08 26, 09:29)
Aš metus laiko nešiojau šta tokį kirpimą: tiko tobulai, BET... kirptis reikėjo kas 3-4 savaites, kad tą kirpimą išlaikyt. Trumpi plaukai man tiesiog per brangus malonumas.

user posted image

o šitaip nesikirpčiau nei už ką schmoll.gif o ir man netiktų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=jbs,2012 08 26, 10:29]

Turejau kazkada ir as tokia pricioske, mane knisdavo kasryt plaut galva. Privalumai: nemaciau, kas slinktu plaukai, nebuvo besisakojanciu galiuku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 08 26, 10:14)
nu pas mane plaukai patikėkitne ploni.  smile.gif  labai stori ir labai jų daug. Nors ir smunka bet vis tiek jų nemažėja biggrin.gif

Jeigu nusikirpsit, pasirodykit thumbup.gif Man atrodo super jums tiktu wub.gif O ir poilgiai vistiek liktu, daugiau visko su jais padaryt galima. Gaila mano priekiniai pastoviai "suvaryti" po dazymo eksperimentu lieka, tad man tik pamirst apie toky grazu kirpima kolkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 26, 16:43)
Jeigu nusikirpsit, pasirodykit thumbup.gif Man atrodo super jums tiktu wub.gif O ir poilgiai vistiek liktu, daugiau visko su jais padaryt galima. Gaila mano priekiniai pastoviai "suvaryti" po dazymo eksperimentu lieka, tad man tik pamirst apie toky grazu kirpima kolkas ax.gif

tikriausiai kad kirpsiuosi smile.gif) rugsėjo 8 grįžta mano kirpėja tai bandysiu biggrin.gif
Atsakyti