Keliu temą į viršų.Kaip jums naujoji Emos šukuosena?
http://manolobeauty....short-hair1.jpg
Papildyta:
Dailu
http://manolobeauty....short-hair1.jpg
Papildyta:
Dailu
Idomu, kur kerpasi Neringa Cereskeviciene Negaliu atsiziuret i jos sukuosena bet kirpejoms niekaip nepavyksta isgauti kazko panasaus
QUOTE(zhemaituke @ 2010 12 26, 23:30)
Gal galit kas patart, neseniai nusikirpau trumpai plaukus, kasdien nesioji paprastai, bet kartais noriu plaukus pasidaryt kad jie butu i visas puses, ale tvarkingai netvarkinga, nu gal suprantat ka turiu omeny... bet va nezinau kaip pasidaryt ta sukuosena...
Su modeliavimo žele pasišiauši ir vsio
Man SUPER tos trumpos šukuosenos Tačiau veidas turi būti TOBULAS
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 27, 09:04)
Su modeliavimo žele pasišiauši ir vsio
Man lengviau su vašku ir ilgiau laikosi.
atejau pas jus patarimo mergaites uzsimaniau pasikeisti...na ne tai kad uzsimaniau, bet jauciu kad reikia...labai reikia...ir kazkodel pradejau galvoti kad noriu nusirezti savo plaukus po cheminio jau ataugo nemazai, bet galai visdar garbanojasi, nusiure issauseja...kazkaip pradejau galvoti kad gal geriau trumpi bet sveiki negu ilgi ir pavarge, nusiure tik vat nezinau ar tiktu man trumpi plaukai kazkada vaikystei tai buvau ir trumpais plaukais, bet tas buvo senai senai...o beto plaukai gi toks dalykas...ataugs vistiek...
galvoju apie kazka panasaus, tik gal siektiek ilgesnius...ka manot? patarkit prasau
o cia as...tik tada dar be cheminio buvau
QUOTE(Nemezide321 @ 2011 02 03, 23:16)
Manau kad tiktų,netgi patamsinčiau keliais tonais
as sviesiu ir nenoriu mano plaukai tamsiai rudi, tokia spalva ir palikciau, tiesiog kirpimai tokie man visai nieko
QUOTE(mugne @ 2010 09 08, 13:25)
oi kaip grazu paziureti i trumpus na kad ir lengvai besidraikancius tiesius plaukus. Nezinau ar kam taip buna kaip man: nusikerpu trumpai - noriu kad kuo greiciau uzaugtu, o kai uzauga - svajoju apie trumpus
amzinas reikalas, ir dar su spalva tas pats
QUOTE(dute_a @ 2011 02 03, 22:54)
atejau pas jus patarimo mergaites
Tikrai bus LABAI gražu