grazi mano dabar tokia neseniai daziau labai dziaugiuosi rezultatu labai plaukai atsigave atrodo,ta spalva blizgesi toki suteikia...nu zodziu pasaka
gal zinote internetiniu puslapiu, kur galima butu amatyti daug trumpu stilingu sukuosenu?
www.dailymakeover. com
Yra visokiausiu sukuosenu, netgi galima savo foto ysideti ir eksperimentuoti
Yra visokiausiu sukuosenu, netgi galima savo foto ysideti ir eksperimentuoti
Ech ir man sita temele artima, sestadieni leksiu pas kirpeja, ir dabar esu giliuose apmastymuose, sirdis nori plaukus kirpt zemen, pas mane sukuosenos irgi keiciasi kazkur kas 5 metais, dabar jie ilgi tiesus, su kare, ir labai veliasi, gan ploni, atsibodo kazkaip, noriu iki peciu, bet niekaip nesugalvoju kokio modeliuko....
Ataugo mano trumpi plaukai, beveik pecius siekia. aisku sukuosenos jau nebeliko. ir galvoju db kaip kirptis. net neisivaizduoju. gal labai trumpu nenoreciau. bet kad plaukai bent kokia forma turetu ir nebutu prilipe, ir gale pakelti. gal uzmatet kokiu graziu trumpu plauku sukuosenu, kurias galima butu padaryt is ataugancio kare?
o as turejau labai faina "plaukuosena", kol neisslinko mano plaukuciai ir neliko to viso grazumo tai "nusidziorinau" iki peciu...
va, pagaliau radau sita video
http://tv.lrytas.lt/...amp;active=1426
noriu tokio kirpimo kaip pas Mia. tik kaip tai paaiskinti kirpejai?
is esmes kazkas panasuas pas mane ir buvo. tik kad plaukai labai ataugo - paskut. karta buvau kirpikloj pavasari. tik kad pas mane nebuvo iskarpyti plaukai taip, buvo vieno ilgio, nes buvo kare.
man lb grazu kaip priekis atrodo pas ja. pati nesioju grifka ant sono.
gal kas uzmatet foto is tos laidos?
http://tv.lrytas.lt/...amp;active=1426
noriu tokio kirpimo kaip pas Mia. tik kaip tai paaiskinti kirpejai?
is esmes kazkas panasuas pas mane ir buvo. tik kad plaukai labai ataugo - paskut. karta buvau kirpikloj pavasari. tik kad pas mane nebuvo iskarpyti plaukai taip, buvo vieno ilgio, nes buvo kare.
man lb grazu kaip priekis atrodo pas ja. pati nesioju grifka ant sono.
QUOTE(olialiaa @ 2009 10 05, 16:13)
Radau kelias foto, kur Mia su tokiu kirpimu Gal pagelbės (video plaukai labiau sukelti)
labas rytas,
nuejau pas kirpeja keisti sukuosena, o si sako"pakirpsiu tik galiukus, nes ilgi ir tiesus plaukai tau tinka; jeigu nukirpsiu,tai tu su jais nesusitvarkysi". Nu virsune,dar sito neisgyvenau. Visos kirpejos siulo savo paslaugas,kad tik daugiau uzdirbti,o sita mano paleido beveik tokia,kokia atejau.
nuejau pas kirpeja keisti sukuosena, o si sako"pakirpsiu tik galiukus, nes ilgi ir tiesus plaukai tau tinka; jeigu nukirpsiu,tai tu su jais nesusitvarkysi". Nu virsune,dar sito neisgyvenau. Visos kirpejos siulo savo paslaugas,kad tik daugiau uzdirbti,o sita mano paleido beveik tokia,kokia atejau.
QUOTE(vernela @ 2009 10 06, 09:10)
labas rytas,
Iš vienos pusės- norisi sveikinti, kad superinę kirpėją turi, kuri žino kas tau gražiai tinka
O iš kitos pusės- išėjai nepateisinus lūkesčių- neturi trumpų plaukučių
Bet niekis- nusikirpti visada spėsi
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 06, 07:58)
Radau kelias foto, kur Mia su tokiu kirpimu Gal pagelbės (video plaukai labiau sukelti)
dekui