Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpi plaukai

QUOTE(Ice tea @ 2009 06 30, 11:29)
Trumpas plaukas- skvarbi akis  tongue.gif
Labai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Tikrai gražu  wub.gif

Ačiū blush2.gif
dar vieną foto radau, senesnę
user posted image
Atsakyti
sakykit ar jusu vyrams patinka jusu trumpi plaukai? maniskis draugas nelabai megdavo trumpus mano plaukus. tai teko atsiauginti..
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 06 30, 15:37)
sakykit ar jusu vyrams patinka jusu trumpi plaukai? maniskis draugas nelabai megdavo trumpus mano plaukus. tai teko atsiauginti..

Maniškis labai mėgsta mane už ausų pakasyt)))
ar kokiu švelnių žodelių sugalvoja, neva aš plika)))
Jam - patinka. Nes man tinka, o kai ilgus turėjau - netiko.
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 06 30, 15:37)

Per nestuke.gif nekirpau plauku (kvaili prietarai), tai po gimdymo tepraejus porai men. vyras pats nuveze mane pas kirpeja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 06 30, 14:37)

nemegsta. nori kad buciau su ilgais. nors nera mates manes gyvai su ilgais smile.gif))) tik foto
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2009 06 30, 10:34)
[
Mano "trumpas plaukas"

mano Mb nualptu - vaje kaip jam tokios plaukuosenos patinka, o man....noriu kasu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maiiia @ 2009 06 30, 10:34)
user posted image
user posted image
user posted image

Mano "trumpas plaukas"

sita ...
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
sekanti man labai grazi.paprastute tokia ax.gif http://gimps.de/pict...essica-alba.jpg
http://www.aaa-fashi...-carlson-21.jpg
user posted image
o tokios noriu dabar 4u.gif user posted image

Papildyta:
as taip pat turiu trumpus plaukucius smile.gif dabar vos pecius siekia smile.gif buvau idomiai nusikirpus,gale pasisiauses eziukas,o prieky ilgesni.. tai kai reikejo atsiauginti,tai norejosi kepure nesioti biggrin.gif ir dabar,gryna nesamone,iskarpyti jie kai buvo,tai dabar be sistemos biggrin.gif ilgi tragiskai netinka.. klausiu cia esanciu kirpeju ir siaip mamyciu- turiu nemaza nosyte unsure.gif kaip manot,paskutine mano ideta nuotrauka jos neisryskintu..? rolleyes.gif nes tinka purus plaukai,prieky pakarpyti.. tada ji optiskai mazesne atrodo smile.gif ka manot? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
šiandien kirpausi. buvo jau ataugę iki pečių beveik (man čia jau 'ilgi'), nusitrumpinau. įdomiai asimetriškai apkirpo, man patinka.
MB nesustoja girti, kaip jam gražu, taigi, vyrams (kai kuriems) irgi patinka trumpaplaukės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(weirdo @ 2009 08 28, 14:59)
šiandien kirpausi. buvo jau ataugę iki pečių beveik (man čia jau 'ilgi'), nusitrumpinau. įdomiai asimetriškai apkirpo, man patinka.
MB nesustoja girti, kaip jam gražu, taigi, vyrams (kai kuriems) irgi patinka trumpaplaukės smile.gif

Gal foto įmestum ax.gif
Atsakyti
Vat siu plaukuciu spalvyte man superine wub.gif negaliu atsiziureti wub.gif kazin ar butu galima ka panasaus atrasti parduotuviu lentynose g.gif
http://www.aaa-fashi...-carlson-21.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajoklė*: 29 rugpjūčio 2009 - 14:21
labai sudominai su idomiaja plauku spalva,bet nuotraukos nerodo g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelezine_Ledi @ 2009 08 29, 18:21)
labai sudominai su idomiaja plauku spalva,bet nuotraukos nerodo  g.gif  unsure.gif

Man rodo, cia kur tu ikelusi pora nuorodu, tai merginos juodais marskineliais plauku spalvyte man lb grazi mirksiukas.gif
Atsakyti