Maniškis labai mėgsta mane už ausų pakasyt)))
ar kokiu švelnių žodelių sugalvoja, neva aš plika)))
Jam - patinka. Nes man tinka, o kai ilgus turėjau - netiko.
Papildyta: as taip pat turiu trumpus plaukucius dabar vos pecius siekia buvau idomiai nusikirpus,gale pasisiauses eziukas,o prieky ilgesni.. tai kai reikejo atsiauginti,tai norejosi kepure nesioti ir dabar,gryna nesamone,iskarpyti jie kai buvo,tai dabar be sistemos ilgi tragiskai netinka.. klausiu cia esanciu kirpeju ir siaip mamyciu- turiu nemaza nosyte kaip manot,paskutine mano ideta nuotrauka jos neisryskintu..? nes tinka purus plaukai,prieky pakarpyti.. tada ji optiskai mazesne atrodo ka manot?
šiandien kirpausi. buvo jau ataugę iki pečių beveik (man čia jau 'ilgi'), nusitrumpinau. įdomiai asimetriškai apkirpo, man patinka. MB nesustoja girti, kaip jam gražu, taigi, vyrams (kai kuriems) irgi patinka trumpaplaukės
šiandien kirpausi. buvo jau ataugę iki pečių beveik (man čia jau 'ilgi'), nusitrumpinau. įdomiai asimetriškai apkirpo, man patinka.
MB nesustoja girti, kaip jam gražu, taigi, vyrams (kai kuriems) irgi patinka trumpaplaukės
Vat siu plaukuciu spalvyte man superine negaliu atsiziureti kazin ar butu galima ka panasaus atrasti parduotuviu lentynose http://www.aaa-fashi...-carlson-21.jpg