Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpi plaukai

QUOTE(Bershka33 @ 2009 02 20, 12:17)
Nu gal ir tiesa kad ne del kitu turiu kirptis , o del saves  unsure.gif  rolleyes.gif  nelabai gal tingesiu  g.gif  jei graziai atrodys, o jei ne tai uzsiauginsiu ir vel su ilgais busiu  thumbup.gif

Nu va, ir pati i savo klausima atsakei mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
aš norėčiau va tokios panašios šukuosenos.

user posted image

user posted image

Man tokią padarė Vokietijoj tokiame EBM-industrial subkultūros festivalyje. Ten gale kažkiek nuskuto, tada nepasidariau savo nuotraukos, o po dviejų mėnesių atrodė va taip (jau paaugę):

user posted image

Va čia dar papaišiau tą savo svajonių šukuoseną. Ranka labai kreiva buvo piešti su kompu, bet tikiuosi, kad suprantat. Ten gale turėtų būti labai daug išskusta, vos ne plika. Ir turėtų dengti ausis, kad nesimatytų, jog šukuosenos nešiotoja yra paveikta ausų atlėpimo sindromo.

user posted image

Tai va, aš labai norėčiau tokią vėl turėti. Bet nežinau, kaip apibūdinti kirpėjai tą šukuoseną, ir ar reikia eiti į kokią specialią kirpyklą, ar bet kokioj gali padaryti? Ar tai yra populiari šukuosena? aš tokią esu mačius tik Vokietijoj pas EBM subkultūros atstoves, bet mano mama sakė, kad čia buvo kažkada tokia mada ir ta šukuosena turi pavadinimą, tik ji negalėjo atsiminti. Dar prašiau kirpykloje Lietuvoje, kad tokią padarytų, tai padarė kitokią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F: 20 vasario 2009 - 21:13
[quote=F,2009 02 20, 23:11]
Labas vakaras,
aš norėčiau va tokios panašios šukuosenos.

user posted image

user posted image

Man tokią padarė Vokietijoj tokiame EBM-industrial subkultūros festivalyje. Ten gale kažkiek nuskuto, tada nepasidariau savo nuotraukos, o po dviejų mėnesių atrodė va taip (jau paaugę):

user posted image

Va čia dar papaišiau tą savo svajonių šukuoseną. Ranka labai kreiva buvo piešti su kompu, bet tikiuosi, kad suprantat. Ten gale turėtų būti labai daug išskusta, vos ne plika. Ir turėtų dengti ausis, kad nesimatytų, jog šukuosenos nešiotoja yra paveikta ausų atlėpimo sindromo.

user posted image

Tai va, aš labai norėčiau tokią vėl turėti. Bet nežinau, kaip apibūdinti kirpėjai tą šukuoseną, ir ar reikia eiti į kokią specialią kirpyklą, ar bet kokioj gali padaryti? Ar tai yra populiari šukuosena? aš tokią esu mačius tik Vokietijoj pas EBM subkultūros atstoves, bet mano mama sakė, kad čia buvo kažkada tokia mada ir ta šukuosena turi pavadinimą, tik ji negalėjo atsiminti. Dar prašiau kirpykloje Lietuvoje, kad tokią padarytų, tai padarė kitokią.
[/quot

Cia labai panasu i "kare" sukuosena tik si truputeli trumpesne mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip rašosi originalo kalba? aš paieškočiau tada daugiau nuotraukų. Ir gal žinot, ar tai skaitosi labai sudėtinga šukuosena, kurią tik specialioj kirpykloj gali padaryti, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 02 21, 13:17)
o kaip rašosi originalo kalba? aš paieškočiau tada daugiau nuotraukų. Ir gal žinot, ar tai skaitosi labai sudėtinga šukuosena, kurią tik specialioj kirpykloj gali padaryti, ar ne?

Taip ir rasosi, na nezinau gali gal ir visos, bet gal kiekvienai kitaip iseina jei nepatyrus ar pan... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bershka33 @ 2009 02 21, 13:53)
Taip ir rasosi (man atrodo) , na nezinau gali gal ir visos, bet gal kiekvienai kitaip iseina jei nepatyrus ar pan...  g.gif

http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
Atsakyti
man tai labai grazu tokia sukuosena, tik nelabai matos schmoll.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(F @ 2009 02 21, 12:17)

Tai taip ir rašosi,šiaip j priskiriama prie klasikinių šukuosenų, tik tas iškėlimas nugaroje yra truputį pašiuolaikintas. Buvo mane taip apkirpę prieš kelis metus. Tik galvoju ant tavo plaukų reikės juos pastoviai tiesint, kad form laikytų...
O dėl ko tu nenori šiaip nusinešti šitų nuotraukų ir piešinukų į krpyklą ir kirpėjai gyvai parodyti??? Iškart supras ko nori... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū smile.gif
Mano plaukai nėra visai tiesūs, tai dėl to forma gerai laikosi, nes gerai ten gale pasišiaušia.
Atsakyti
bandau gaivint temelę - man aktualu rolleyes.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Man ta raudonplaukė labai gražu, bet man turbūt netiktų... unsure.gif
Atsakyti
Dar šiek tiek grožybių smile.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

Mano "trumpas plaukas"
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2009 06 30, 10:34)
Mano "trumpas plaukas"

Trumpas plaukas- skvarbi akis tongue.gif
Labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai gražu wub.gif
Atsakyti