Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

dar turiu pora klausimėlių, mano planuose kažkada nudekupažinti stiklinį butelį, bet vis dar planuoju, nors man šiek tiek neaišku kaip ji dekupažinti, tam reikės:

specialių dažų stikliniam paviršiui ar tiks paprastas akrilinis lakas?
o dėl lako - tikriausiai tas pats akrilinis ( ar turi būti specialus - stiklui? )

turiu GLASS MEDIUM, bet jo dar ne karto nebandžiau , ar jis būtinas dekupažui ant stiklo?

o bandėte kuri nors iš pradžių butelį aplidyti modelinu?, po to kept orkaitėj , tada ji dažyt itt?

Atsakyti
Kadangi tema tapo panasi i skundu knyga ,parodysiu paprasta ,gaivu darbeli....user posted image

Aurelija ma ,grazi dezute,man patinka tokios ,tamsios,dvispalves ,ramios .Kaip ir neperseniausiai rodyta Kaktusines dezute wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 26 rugsėjo 2008 - 18:59
QUOTE(kabarksta @ 2008 09 27, 02:04)
Taigi yra tokia darbelių galerija: http://public.fotki.com/dekupazas/ccc/, Aš patyliukais įkeliu ten savo darbelius, nelaukdama nei pagyrų, nei kritikos, nes dažniausiai pati žinau, ką reikėtų daryti ne taip. Mane veža pats dekupažo procesas, o ne darbelio profesionalumo lygis. O šį forumą skaitau, nepraleisdama nei žodžio, ir tikrai negeras jausmas, kai prasideda kapojimasis. Porą kartų bandžiau paklausti, bet niekas nesureagavo, nieko tokio, tai tikrai atima laiko, kurio mums visiems trūksta. Gero visoms savaitgalio drinks_cheers.gif

mane taip pat atstoja meditacija ir manau ne vien rezultatas svarbiausia g.gif , bet kad tobuletume be kritikos ir patarimu neapsieisime ir nereikėtu taip jautriai reaguoti,nes manau čia pasisakančios tikrai nelinki nieko pikto ax.gif taip kad kurkime ir nebijokim pasirodyti 4u.gif

aurelija_ma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 09 26, 18:09)
gal žinot kas atsitiko puslapiui www.craftladies.puslapiai.org ?

neatsidaro

Pažiūrėjau ir aš, tikrai neatsidaro, bet ten viršuje parašyta lyg ir domenas pasibaigęs, kurios mokėsi anglų kalbą tiksliau tau atsakytų. Spėju, kad to puslapio nebebus.

O dabar dėl tų kivirčų. Baikit, nes darosi nebemalonu užeiti į šitą temą verysad.gif . Nors pati neklausinėju kaip ką daryti (geriau bandydama visko išmokstu) ir nelabai ką turiu parodyti, bet kasdien skaitau šią temą. Manau, kad kiekvienas turi teisę čia būti, ar jis profas ar naujokas. Mielosios tolerancijos ir kantrybės. Turbūt teks visoms priesaiką ateinančioms į šią temą duoti: neužgauliosiu, nesikoliuosiu, mylėsiu kiekvieną dekupažo temoje, kaip pačią(tį) save, amen.
O dabar linkiu visoms gerų idėjų, kūrybingos nuotaikos ir smagaus dekupažinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangviva: 27 rugsėjo 2008 - 06:51
tongue.gif gal galit patart kokius, blush2.gif kokios tikliau firmos dazus aliejinius naudot dekupazuj, nes toki pravala padarius su su sadolino, tiesa akriliniai, bet menkiausias bakstelejimas ir dazas nuejes, su skudureliu dregnu valai -valosi spalva doh.gif
Atsakyti
aliejiniai dažai dekupaže naudojami įtrinimams plius, kas įsigudrina su jais spalvina gryną medį ir sendina patrinant spalvą ant jau lakuoto darbelio. Jeigu trinsi be lako,ir kur nors norėsi nuvalyti dažai nenusivalys , nors apsbrėžus ribas galima ir be lako pasismaginti smile.gif

Su vienkomponenčiu aliejinių dar nesu sugalvojus kaip panaudoti. ( kažkaip iš klausimo supratau,kad norima būtent ten naudoti smile.gif

Man patinka rusiški dažiukai iš dailininkų prekių, nors turiu ir iš maximos, kitos naudoja iš thomo philips, manau,kad firma neturi itin didelės reikšmės.
Atsakyti
pagalvojau, gal kartais naudoji ne akrilinius dažus ,o pigmentus ? kad lengvai valosi, akrilo išdžiovinus taip lengvai nenukrapštysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 27 rugsėjo 2008 - 08:52
o aš naudoju baltus akrilnius dažus (pirktus statybinių prekių parduotuvėj) ir maišau su guašu, na ir esu patenkinta.

o dėl craftladies puslapio tai labai liudna jei jo nebus, nes tai buvo bene vienintielis forumas apie dekupažą, kur viskas temoms paskisrtytą, ir visad kai užmiršdavai, nežinodavai kaip kokį daiktą dekupa-inti ten užeidavai.

o čia jei nesilankai kasdien tai tikrai bus sunku perskaityt visas temas ( jų gi čia yra keliasdešimt) ir dar surasti tinkamos info.

suprantu, yra ir rusiški forumai, ir lenkiški, bet lietuviškas vistiek savas, nes ir priemonės aprašomos kurių galima ratsi mūsų paruotuvėse
Atsakyti
agentė 009 yra to forumo moderatorė, gal ji ką žinos tikslesnio.
Atsakyti
kur visos nejau niekas nieko nedaro unsure.gif

niu ir dar pasirodau ka uzbaigiau tongue.gif
user posted image
Atsakyti
aurelija_ma....tikrai grazu...bet klausimas...man labai reikia tokio skeldejimo darbui uzbaigti...kokios cia firmos????? g.gif
Atsakyti
Gabii__ 4u.gif tai cia is artmanijos Fine Crackle Finich (tik jau tepti reikia tai negailint, cia tiesiog bala buvo) esu darius su sokejele dezute, tai ten irgi nemazai buvo uztepta bet taip nesigavo suskilinejimai, o va papilus bala va kas gavosi cool.gif
Atsakyti