Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

bigsmile.gif

ar kas is vilnieciu jau buvo naujoj parduotuvej dekupazo
www.anabelespasaulis.lt berods
pylimo gatvej

labai smalsu nulekt paziuret
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 09 05, 13:44)
cia tai taip, jau visas po truputi permeciau, o dabar saziningai viska skaitau nuo pirmos temos  biggrin.gif . zinau, kad turbut visus atsakymus rasiu, kai viska perskaitysiu, bet baisiai norisi isbandyt jau dabar  doh.gif .
tai dabar toks labiausiai dominantis klausimuks, gal yra siaulieciu cia? kur perkat priemones? noreciau nulekt ir nusipirkt pagrindines priemones, kad galeciau isbandyt.

siaulieciu yra, bet as vis viska nusiperku seniau klaipedoj Artmanijoje, o daba dar ir vilniuje, nes irgi atsidare artmanija ten, o siaip tai internetiniu parduotuveliu ne viena yra mirksiukas.gif , kaip kitos daro nezinau rolleyes.gif netgi vienkomponencio negavau siauliuose, tai reikejo vilniuje prekintis senukuose, nors dar ten geriau prekintis, mat nuolaida nerealia duoda, kai eini su kokio nors draugo kortele ax.gif o dezutes, serveteles kur pamatai ten ir perki, jei patinka ir jei kaina ne fantastine mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kaip faina, kad ne tik pagyros, bet ir kritikos yra. aišku, gal nesmagu kai kritikos tenka, bet iš to ir mokaisi.
Atsakyti
Manau kad kritika pagrysta o ir patarimu galima pasinaudot kartais user posted image
Atsakyti
Nu,Ingusia31,suvarei tu čia mane juodai dėl tū kėdžių doh.gif bet žinai,piešt nemoku,su daile nieko bendro gyvenime neturėjus,tai nepykstu,o dėl tos meškiukų sienos ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2008 09 05, 09:37)
ir taip ir taip  mirksiukas.gif as kelias naujas pirkau, o siaip sode visokias senienas grazinu  lotuliukas.gif

aciu mirksiukas.gif

QUOTE(shpika @ 2008 09 05, 10:41)
Nerealu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
uzklydau i randarbiu skyreli ieskodama dovanos, o dabar va, atsitraukt nebegaliu  doh.gif
studijuosiu jusu temas ir bandysiu pradet  bigsmile.gif . o cia sakykit, pas jus visos jau pazengusios ar naujokiu - zaliuokiu turit?  bigsmile.gif kazkaip jauciu kvailai atrodysiu su savo juokingais, primityviais klausimais  doh.gif

yra yra, as vis dar studijuoju, uzsisakiau serveteles, eisiu susipirksiu medziagas ir bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mergaites...as irg seile varvinanti naujoke noriu beprotiskai ismokti sitos technikos...turiu viena klausimeli sakykit snedinimas ir decupazas kaip tecnikos skiriasi ar cia tas pats?biski kvailas gal klausymas nu bet as pradedanti gi blush2.gif
Atsakyti
Na va rodausi su savo zadetuoju pirmuoju blynu doh.gif Buvau atostogose, tai dedu tik dabar nuotraukeles biggrin.gif Ir negailekit komentaru biggrin.gif

user posted image

Cia is arti:
user posted image

O cia.... Na matot.... Didelis brokas doh.gif lotuliukas.gif Pirmasis darbelis - pirmasis brokas. Na bent jau cia labiausiai matomas, o siaip tai ir servetele 6 vietose plyso, ir raukslejosi labai, bet beveik pavyko islyginti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crowned: 06 rugsėjo 2008 - 14:27
QUOTE(Crowned @ 2008 09 06, 14:27)

thumbup.gif
cia gal su dvikomponenciu laku sendinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 05, 14:11)
bigsmile.gif

ar kas is vilnieciu jau buvo naujoj parduotuvej dekupazo
www.anabelespasaulis.lt berods
pylimo gatvej

labai smalsu nulekt paziuret

Prekiaus Rayer firmos prekėmis blink.gif kiek suprantu ims iš dekovitos, vadinasi kainos bus tos pačios ar didesnės...
Jau šitos firmos prekėmis prekiauja Geros akys,Artmanija

O kas liečia dekovitą, tai aš apšalus mano užsakymas keliauja 2 savaites doh.gif doh.gif doh.gif
Apmokėta rupjūčio 26 d, po šiai dienai neturiu savo prekių - PRAVALAS, kiek užsakinėjau iš "senas naujas", "artmanijos" - tokių pokštų nebuvo nė sykio.
Žodžiu pikta, nes dekovita pasišiūkšlino kaip reta!!!

mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(myrmica @ 2008 09 06, 18:31)
Prekiaus Rayer firmos prekėmis  blink.gif kiek suprantu ims iš dekovitos, vadinasi kainos bus tos pačios ar didesnės...
Jau šitos firmos prekėmis prekiauja Geros akys,Artmanija

O kas liečia dekovitą, tai aš apšalus mano užsakymas keliauja 2 savaites  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Apmokėta rupjūčio 26 d, po šiai dienai neturiu savo prekių - PRAVALAS, kiek užsakinėjau iš "senas naujas", "artmanijos" - tokių pokštų nebuvo nė sykio.
Žodžiu pikta, nes dekovita pasišiūkšlino kaip reta!!!

mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif

O man ArtManija kelis kartus toki fokusa padare. Pirma karta gal tik kelias svaites velavo ir jau seniai seniai, o antra- tai daugiau nei savaites. Tai kaip atsiprasyma uz suteiktus nepatogumus atsiunte uz ta pacia suma ir dezute. Tai nors tiek gerai, kad jaucia kalte, ne skitiems tai vienodai buna. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 06, 15:50)
thumbup.gif
cia gal su dvikomponenciu laku sendinai blush2.gif

Aciu biggrin.gif 4u.gif Taip, su dvikomponenciu (artmanijos Antika)
Atsakyti