Sveikutės!
na vat draugas baigė bakalaurą! reik gi kazka padovanoti?! taip noretusi kazko ypatingo, isliekancio, idomaus...
gal pacios esat kazka gavusios ar dovanojusios?Girdejusios?
Man tevai mokyklos baigimo proga dovanoju brangu gera laikrodi ant rankos- nesioju jau 4 metai ir labai laiminga esu
reik skubiai patarimo!
Aciu!
Ne bakalauro, bet kitokio baigimo proga gavau: Plona auksine grandinele ant kaklo, labai labai grazia C&D style arbatai dezute, plona ir auksta stiklo vaza interjerui puosti, knyga "Valgiu enciklopedija", knyga "Auksines mintys", eilerasciu knyga, "Suktinio" buteli, "Midaus" buteli, odines basutes, statulele drugeli, naminio vyno buteli.
Pries pora metu vienam kinieciui, cia baigusiam mokslus, dovanojom stiklo gabala su diplomo vaizdu ir jo vardu (3d stikle ) Liko labai patenkintas. Cia, aisku, suvenyras tik, bet isliekantis... Jei nori ispudzio ir prikolo, dovanok skrydi oro balionu-"kad kiltu auksciau"
Skrydis oro balionu- smagu smagu, bet kad kaina tai kosmine...
as ir pati apie tai labai svajoju...
as ir pati apie tai labai svajoju...
manau, kad labai gera dovana baigimo proga, tai zodynas. gali buti tarptautiniu zodziu
vakar mb magistro proga dovanojau rankinę, kvepalus ir saldainių
labai norėčiau išgalėti padovanoti skrydį oro balionu, ale bent 500lt neturu tiek
labai norėčiau išgalėti padovanoti skrydį oro balionu, ale bent 500lt neturu tiek
QUOTE(juodoji_nasle @ 2006 01 20, 15:30)
O gal kuri nors žinot ką juokingo galima būtų padovanoti baigimo proga? Vienas kolega darbe atsiims tuoj magistro diplomą, tai suku daba galvą, kaip čia linksmą dovanikę sugalvot:) Vienintelis kas kol kas šauna į galvą, tai padovanot stiklainį medaus ar uogienės, su ta mintim, kad va, kadangi tie mokslo šaknys tokios jau karčios, tai kad dabar gyvenimas jau taptų saldus Tik nebežinau, gal čia visai kvailai atrodys, tarkit savo nuomonę, būkit geros
superinė mintis ir aš ja pasinaudosiu, broliui diplomo gavimo proga
QUOTE(Baltija @ 2007 03 02, 13:42)
o gal žodžių turit studijų baigimo proga?
Man irgi reiktų
Kadangi po sunkiu mokslu galima bus atsipusti, pati smagiausia dovana -
http://www.tingis.lt/T-mo01.php
http://www.tingis.lt/T-mo01.php
kai as baigiau, man dovanojo zieda ir labai dziaugiuosi, nes manau, kad tokia proga dovanos turi buti ilgaamzes ir vertingos...
QUOTE(AnX @ 2009 06 03, 01:22)
kazka kas liktu visam gyvenimui ir primintu tave, siulau vyno buteli, uzsakyk vyno klube etikete su jo foto arba savo.. vynas su metais geres o isgersit kadanors prisiminsit gerus laikus
o kur ta etikete uzsakyt butu galima?