Įkraunama...
Įkraunama...

Logopedas Kaune

taip, vyresnio amziaus, gali buti, kad ta pavarde, ryt eisiu, tai paziuresiu ant duru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2010 04 20, 13:39)
Klinikose dirba Laima Baliliūnienė, vyresnio amžiaus, jei apie šitą kalbėjot  ax.gif
Dar yra logopedžių dirbančių Šilainių ir Centro vaikų poliklinikose  mirksiukas.gif

Bet reikia buti uzsiregistravus siose poliklinikose? g.gif Ir cia tikriausiai nemokama? Ir todel bus labai dideles eiles? g.gif

O Silainiuose pas kuria rekomenduotumete? Gal galima pavarde? ax.gif

Lankeme Ortopediniam mes, bet staiga buvo pasakyta, kad ji jau iseina vasaros atostogu unsure.gif O pas kitas mums visiskai netinka laikas, o ir vietu nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 20 balandžio 2010 - 13:39
QUOTE(samsam @ 2010 04 20, 13:38)
Bet reikia buti uzsiregistravus siose poliklinikose? g.gif  Ir cia tikriausiai nemokama? Ir todel bus labai dideles eiles? g.gif

O Silainiuose pas kuria rekomenduotumete? Gal galima pavarde? ax.gif

Lankeme Ortopediniam mes, bet staiga buvo pasakyta, kad ji jau iseina vasaros atostogu unsure.gif O pas kitas mums visiskai netinka laikas, o ir vietu nera.

Su vietom ir eilėm, visur problema. O kreipiantis į logopedą, reikia turėti vaiko gydytojo išrašytą siuntimą logopedo konsultacijai. Mokėti nereikia ir nereikia būt prisiregistravus toj poliklinikoj, kurioj dirba logopedas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2010 04 20, 17:02)
Su vietom ir eilėm, visur problema. O kreipiantis į logopedą, reikia turėti vaiko gydytojo išrašytą siuntimą logopedo konsultacijai. Mokėti nereikia ir nereikia būt prisiregistravus toj poliklinikoj, kurioj dirba logopedas.  4u.gif

Aciu labai smile.gif

Vis dar laukiu gal kas parekomenduoti gali konkrecia pavarde Silainiu poliklinikoje ax.gif
Atsakyti
Laima Baliliūnienė thumbup.gif superine logopede, suraite mano sunaus liezuvi labai teisingai. ejome po karta i savaite ir daug treniravomes namie.
rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
galiu rekomenduoti didelę patirtį turinčią logopedę, kuri dirba miesto centre, tel 865735323, ten taip pat dirba ir profesionalios kineziterapeutės 4u.gif
Atsakyti
Lankiausi pas šią logopedę. Man ir mano vikučiui labai patiko.
Atsakyti
Gal galit pasakyti kiek laiko trunka logopedo pamokėlė?
Atsakyti
mano vaikas apie pusvalandi budavo pas logopede.
Atsakyti
o kuri logopedė ortopediniame geriausia 2 metų neturinčiam vaikui?
ačiū
Atsakyti
QUOTE(Anadi @ 2010 10 20, 21:05)
o kuri logopedė ortopediniame geriausia 2 metų neturinčiam vaikui?
ačiū

tai kad ten pasirinkimas nėra didelis, nes Vilma dirba tik su mikčiojančiais, Jadvyga tik su suaugusiais, viena taiso netaisyklingą garsų tarimą, kažkuri dirba su truputį didesniais vaikais ir taiso rašymo bei skaitymo trūkumus, o kažkuri su mažiukais, skatina vėluojančia kalbos raidą. Pasiskambinkit kuriai nors, tai nukreips pas tą, kuri dirba su vaikais iki 3 metų mirksiukas.gif
Atsakyti
logopedė dirbanti centre dirba ir su pačiais mažiausiais vaikais.
Galiu duoti telefoną : 865735323.
Atsakyti