QUOTE(Jurgita26 @ 2008 09 14, 19:48)
J.E. Aistė&Julijonas, nera galimybes atideti, cia vis daro man tyrimus ir vis atideliojam operacija, reikia nors 8men po gimdymo islaukt.
Jei tikrai galima iskart po narkozes maitint, tai gal tada reikia ir vaikuti turet su savim ligoninej, aisku pati gal ir negalesiu jo nesiot ir tt, bet bent jau pavalges bus ir man ramiau, vakare jei jausiuos gerai isleis namo.
Jei tikrai galima iskart po narkozes maitint, tai gal tada reikia ir vaikuti turet su savim ligoninej, aisku pati gal ir negalesiu jo nesiot ir tt, bet bent jau pavalges bus ir man ramiau, vakare jei jausiuos gerai isleis namo.
na, jei negalima, tai negalima.Reiškia, reikia
Tikria galima po narkozės bus žindyt. Nors gali būti, akd ligoninėj tavęs nesupras, gali nenorėti, akd vaikutis, tipo, triukšmautų prie kitų žmonių ir pan....
( o tu Lietuvoj? )
Tiesa, pamiršau - prieš nakkozę BŪTINAI turėk vaikutį su savim - labai reikia prieš procedūrą pamaitinti ir ištraukti visą pienelį.
tad jei turėtum kūdikį prie savęs ir artimą žmogų, kuris juo paskui apsirūpins - galėtum geerai primaitinti keliolika minučių iki narkozės. Tai ir dėl tavęs būtų geriau, nes pientraukis vis tiek neištrauks taip gerai.
O jei visgi esi LT, tai galiu pasakyt, akd valstybinėse ligoninėse gali tekti būti stipriai ir atstovėti savo norą žindyti kūdikėlį.
Manęs nenorėjo suprasti irgi, siūlė (tiksliau net neabejojo, akd po operacijos vis tiek dings pienas ir nebemaiitnsiu daugiau) nebevargti. + nelabai norėjo, akd vaikelis būtų su manimi.
Bet galiu pasakyt, akd visgi nugalėjau - ir sėkmingai maitinu iki dabar.
Nors nelengva buvo psichologiškai.