QUOTE(AusraR @ 2008 11 19, 12:30)
na as tai gert neduodu, tik MP... bet nieko, nuo darzoviu dabar tai normalus skayciau viduriukai, ne kieti, tik kad bezda vaiaki labai
Va padariau siandine bulve su moliugu. Sukapojo po 100 ml, ir neatrodo kad pasisotino....butu dar valge, bet jau nebedaviau. Neduodu kol kas daugiau
o gal reiktu? na iki dvieju kartu jau padidint koses, nes kol kas tik viena karta valgom..
Mes du kartus įvedėm košę gana anksti nuo primaitinimo pradžios (gastroenterologės patarimu)... Bet valgė jaunikaitis tada tik ryžius ir be to, gi nebuvo priaugęs svorio per paskutinį mėnesį. Kiekiai buvo nedideli, pradėjom iš viso nuo kelių šaukštukų, bet kiek domėjausi, po kelių dienų, jei nematyti kažkokios blogos reakcijos į tą košę, tai galima duoti ir visą porciją, o tie leliai, kurie turi gerą apetitą, gali sulapnoti net ir 200 g
Juk visi skirtingi, tai jei jau atėjo laikas primaitinimui, gerai žiojasi ir ruošiasi lipti į lėkštę, galima ir daugiau duoti, manyčiau
QUOTE(Agotė @ 2008 11 19, 13:15)
Tačiau ir vėl turim bėdą
dantukai
.....pradėjo kandžiotis..... o vakar kai man įkando aš krūptlėjau, dukrytė išsigando, tada dar kelis kartus daviau...ji žiūri į mane ir vėl kanda..po to nervuojasi, nervuojuosi ir aš.......įsivyravo įtampa
....ir visą dieną neėmė krūties...sukosi nuo jos ir pyko ant manęs....netikėjau, kad taip mane paveiks, bet net žliumbiau
......ir pagaliau naktį mieguista vėl žindo.....dabar nežinau ko laukt.....bet jaučiu baimę....nes noriu ir toliau maitinti savo turtą
......gal suprasit mane(nes kiti nesupranta
kadangi tuoj švęsi pirmajį gimt. )
Ar buvo kuriai nors taip???..ar ši krizė praeis
....patarkite
(beje puikiai valgome ir kitą sveiką maistą)
Papildyta:
gal jau ir aptarinėjot, tačiau dar neskaičiau visos temos.....perskaitysiu
Mums taip nebuvo, nes dar dantų neturim, bet kiek domėjausi, tai kai kanda, reikia ištraukti krūtį ir "paaiškinti", kad taip negalima ir pan. Tik nežinau, kaip čia tas procesas atrodo gyvai
Draugėm suveikė