QUOTE(Madeleine @ 2008 11 17, 13:21)
ačiū visoms už pasidalijimą patirtim dėl naktinio žindimo
malonu skaityt padrąsinančius postus, o ir kantrybės, pasitikėjimo įkvepia
as vakar sita visa tema perskaiciau ir kai tik rasiu laiko eprskaitysiu kitas 4 temutes, nes daug ko dar suzinojau, i daug kur vel prisiminiau
ir vyrui skaiciau garsiai
ir vis zavejausi AusraR, kad maitina svao dvynukus pati, na ir kitomis mamytemis
nes atsimenu kiek reikejo man visko isklausyt... ypac is vyresniu, kad kam as nakti vaika maitinu, sakydavo ismaudyk ji pries vidurnakti ir duok misinio is buteliuko- pamatysi miegos tada vaikas, o daba jis neprivalgo
oj pykau, blioviau, nes negalejau klausytis tokiu komentaru, akd as vaika dabar badu marinu
kabedavo ant papo pirmus du menesius- kitu isvada buvo kad vaikas neprivalgo, uzsiciaupdavo kai pasakydavau jog per pirmus du menesius priaugo mazius po 1700g, tai ar panasu kad badauja???
zinau kad su antru vaikiuku bus viskas lengviau ir ramiau
nes kai tai pirmas vaikas tai ir klaidu padarau ir aisku daugiau nervuojuosi
nes visad pilna norinciu ne tik akd pamokyt o ateina ir sako daryk taip ir anaip
man pasake kai maziui buvo 2men kad jau duociau jam kosiu, neva vaikas nori naujo skonio- o is kur zino kad nori man iki siol neaisku
kai pasakiau kad neduosiu nes vaikas mazas, tai man iskart sakydavo o kaip musu vaikai uzaugo? sveiki visi, ir koses valge jau tokio amziaus
bet neprisimena kad ju vaikai MP negavo, gyveno misinukais ir klijukais
ir man dar aiskina kad MP blogai, kad vaikas neprivalgo, o vat misinukai ir klijukai jega
ech biskuti issiliejau, nes tik dabar uosvis pasake kad vaikas musu yra bajoraitis, mat ilgiausiai gaves MP giminej