Sveikutės,
pasidalinsiu savo žindymo patirtimi, nes kuo toliau, tuo labiau puolu į neviltį: mano dukrytei 1,5 mėnesio ir lygiai tiek laiko kankinuosi su žindymu, t.y. su dešiniąja krūtimi ir matyt, kad jau niekas nebepadės man
kairę mažė mano valgo labai gerai, o dešinę man žiauriai skauda. Kiekvieną kartą duodant dešinę krūtį man ašaros kaupiasi akyse ir šaltas prakaitas iš skausmo pila... , nors apžioja tikrai teisingai (taip pat kaip ir kairę, iš kurios maitinti tikrai malonu ir visiškai neskauda), o po maitinimo ir spenelį skauda ir apyspenelinį lauką skauda baisiai, apyspenelinis laukas būna net raudonas ir ištinęs
Nežinau kodėl taip yra ir būtų labai gaila nutraukti maitinimą krūtimi vien dėl to, kad tokia "brokuota" mano krūtis, nes ir pienelio turiu ir svorio priaugom normaliai per mėnesį, bet kuo toliau tuo labiau atrodo, kad nebegaliu daugiau taip - tikrai esu kantri, bet labai skauda
.
Bandžiau tą krūtį kurį laiką ir pientraukiu nutraukinėt ir su antspeniu maitint ir sunaudojau jau 5-6 pakelius multimam kompresų, ir tepu garmastanu, aventu ir net skambinau maitinimo konsultantei, bet niekas man napadeda - standartiniai patarimai, gydytis tepalais, kompresais ir turi susitvarkyti - nė velnio nieks nesusitvarko
net pientraukiu nutraukiant skauda (nors ir rankenėlę spaudžiu švelniai) ir su antspeniu maitinant skauda, o be to, su antspeniu dar ir neteisingai apžioja mažė ir neišvalgo krūties.
Vienu žodžiu esu visiškoj neviltį ir jeigu dar turit kokių nors minčių, dėl ko viena krūtis tokia jautri, ypač apyspenelinis laukas, pasidalinkit
, nes nebežinau, ką dar daryti (vienintelis man atrodo galimas variantas iš tos krūties nutraukinėti pieną pientraukiu - nors truputį mažiau skauda), bet gal turit dar kokių patarimų...?