Labai ačiū visoms už atsakymus ir palaikymą
Na, kad jam trūksta pieno sprendžiu pagrinde iš jo elgesio valgant, nes kai jaučiu, kad teka normaliai, tai valgo, o po to pradeda sjaut krūtį, vėl ima, zirzia, verkia, būna ir įsiverkia, va vakar vakare taip gailiai verkė, kad man jau širdį suspaudė...
Nu žodžiu, matosi, kad dar nori valgyt, bet pieno mažai bėga ir jis pyksta, paspaudžiu ir iš tikrųjų tik kelia lašai kokie būna...
Na ir siusioja mažiau sakyčiau, nes anksčiau kažkaip greičiau pampersai "prisipildydavo". 6 kart tai tikrai siusioja, ir daugiau manau, bet kad nesuprantu, vienur skaičiau, sako turi būt 6 pilni pampersai į dieną, o kitur, ir kaip jūs vat sakot, 6 kartai į dieną minimum. Tai 6 kartai ir 6 pilni pampersai skiriasi, sakyčiau... 6 pilnų pampersų tai nebūna pas mus...
Ir tuštinasi retai, gal kas kokias 3 dienas ar panašiai.
Svorio dar nežinau, treč. einam pas gydytoją.
Nu aš dar aišku ir nervinuosi, tas gero neprideda, bet kai jis taip įsinervina ir įsiverkia, tai tikrai neįmanoma nesinervint. Stengiuos tada kaip nors nukreipt ir jo ir savo dėmesį, bandau nešiot, žaisliukus rodyt, arba einam tada į lauką, kad ir aš biški atsipalaiduočiau ir pieno tada po kurio pasigamina kažkiek. Stengiuos duot kaip galima dažniau, bet kaip sakiau, jei normaliai nebėga, jis susinervina ir tik blogiau būna, jei bandau duot krūtį...
Nu bet aš jau visai nežinau tiesą sakant, nes vat šiandien grįžom iš lauko, krūtys buvo pilnos, pavalgė, po kurio laiko dar pavalgė biški ir po kurio laiko pajaučiau, kad susidarė vienoj krūtyj toks kietumas ir skauda šiek tiek. Man ir anksčiau taip būdavo kelis kart, pieno perteklius susikaupdavo, tai išmasažuodavau ir duodavau kuo dažniau tą krūtį žįst. Bet va dabar tas pakietėjimas yra, kurį laiką normaliai bėgo, bet va ir vėl tik biški. Nežinau, gal man kažkas su pieno išsiskyrimu yra... Nes jeigu tas pakietėjimas yra, tai kaip ir sakyčiau pieno perteklius, nebent dar dėl ko nors gali būt sukietėjimas.
Nu žodžiu, nebežinau vėl, kas čia su manim darosi...