QUOTE(Night @ 2008 10 17, 13:05)
Nu va, laba diena.. Išlindo pirmas dantukas. Ką dabar daryt? naktį maitinu 2-3-4-5 kartus, kaip kada. Suges dantas???
Neturetu. Is patirties- vyresnius vaikus maitinau ir naktim neskaiciuodama kartu (o ypac su pirmaja ju budavo oioioi
), tai nieko dantukams nenutiko. Vaiku dantukai sveikuteliai (dukrai 11, sunui 6)- pas gydytoja lankomes reguliariai, pora kartu i metus, kad uzsidetume silantus ir isklausytume pagyras, kokie sveiki ir priziureti dantukai
.Todel maitinu mazyle naktim ir nesijaudinu. Kai bus dantukai, tai kad ir diena pavalysiu pra karteliu su mizeriniu sepeteliu ir vandenuku- daugiau nieko.
QUOTE(ritukasx @ 2008 10 19, 18:04)
Sveikos
O man iskilo toks klausimas: as su mazuliu labai megstam gulima padeti, maitinant krutimi. Iki kada galima taip gulsciai maitinti, ar tai neturi reiksmes ir galima taip maitinti tiek, kiek maitinsiu?
Nes man tai tikrai nebutu patogu valgyti, gulint - uzspringciau
O kaip yra su tokiais maziukais?
Man irgi taip patogu. Taip dazniausiai ir maitinu. Jei abiems gerai, tai ir gerai.
Del pimpaliuku reikalu
- netempkit su paraudimais. Paraudimus vaikui skaudena. Paklauskit gydytojo. Gali buti, kad uzdegimukas prasidejo. Tada reikia kalio permanganato voneliu ar net stipresnio daikto- fucidino tepaliuko. Jei kartosis dazniau- reikes urologo konsultacijos ir atitinkamu priemoniu.