QUOTE(Ode @ 2008 10 16, 21:08)
Tai yra grybelis (candida albicans), kurį šiaip jau turim kiekvienas iš mūsų, tačiau susidarius tam tikroms sąlygoms (organizmo disbalansas: liga, nėštumas, antibiotikai ar kt) jo priauga ir taip atsiranda pienligė, makšties, kojų grybelis ir kt. Jis dauginasi drėgnoje, tamsioje aplinkoje, tad speneliai ir burna yra puiki terpė.
Reikia gydytis abiems: ir tau, ir vaikui, kad vienu metu išgytumėte ir daugiau nepersidavinėtų.
Lietuvoje gydoma, kaip Juna rašė, Daktarin žele. Tarptautinis pavadinimas: Miconazole. ...
Reikia gydytis abiems: ir tau, ir vaikui, kad vienu metu išgytumėte ir daugiau nepersidavinėtų.
Lietuvoje gydoma, kaip Juna rašė, Daktarin žele. Tarptautinis pavadinimas: Miconazole. ...
Sveikutės,
na vat, visai atsitiktinai čia paskaičiau ir kažkaip dabar galvoju, kad gal ir man ta pienligė... Būčiau neskaičius, gal ir nežinočiau net
Bet va kažkaip paskaičiau, kad būna ir mamai, raudoni speneliai ir pan.
Šiaip iš mažiaus tai nepasakyčiau, kad jam pienligė, na ta prasme šiaip nebūčiau pastebėjus, bet va mano speneliai jau kelios dienos tokie raudoni ir aplink juos iš viršaus raudona, maitinant kiek skauda, na toks jausmas, kaip "nugraužti speneliai" būna. Man taip pačioj pradžioj, kai tik pradėjau maitint pirmomis dienomis panašiai toks jausmas buvo, kai labai intensyviai pradėjo valgyt mažius, tai galvojau, gal ir dabar kaip nors "nugraužė", gal dantukai tuoj dygs, nes vis zulina į viską dantukus, tai galvoju gal dėl to ar pan. Tai vis dėjau "Multimam" kompresus, bet kažkaip nieko. Na o vat dabar kaip tik paskaičiau čia ir kažkaip galvoju, kad gal gali būti pienlingė... Bandžiau mažiui burnytę žiūrėt, tai sunkoka ką matyt, nenori žiotis, na gal kiek liežuviukas apneštas balsvai, bet kad labai nepasakyčiau. Žodžiu, pagrinde mano speneliai paraudę. Paskambinau gyd., na ji neapžiūrėjus aišku negali pasakyt, bet pagal mano pasakojimą sako gal pabandyt tą Daktarin, blogiau nebus. Nusipirkau tą Daktarin, bet kažkaip ten rašo, kad jį reik valgyt, tai aš nesuprantu, man jį reik valgyt?? Aš kažkaip galvojau, kad jį ant spenelių tepti reikia.
Nu žodžiu, nusistačiau čia sau ligą
Kaip jūs galvojat, ar čia galėtų būt dar kas nors, ne pienligė? Ir kaip su tuo Daktarin? Kur man jį dėti?
Būsiu labai dėkinga