QUOTE(Gyvate @ 2008 10 14, 22:53)
Mano mazyliui 4 men, kol kas maitinu pati bet paskutiniasias savaites dienos metu vissikai nesigaino pienas mazylois tampe kruti tai viena tai kita kol galu gale pradejau duoti misinuka 2 kart dienoje visi kiti maitinimai mp. mp buna 5-6 maitinimai per para, nes pastaruoju metu nakti tai labai daznai keltis pradejo ir kruties prasyti.
taciau manau vel reikia mazinti misinuko davima labai noriu maitinti vaika bent jau iki 6 men. taciau mane domina ar krutys turi buti tokios na skystos...anksciau iki maitinimo krutis prisipildydavo ir budavo kieta dabar krutys sumazejo ir visiskai minkstos paliko toks jausmas kad ten nieko nera.
ar tai normalu?
taciau manau vel reikia mazinti misinuko davima labai noriu maitinti vaika bent jau iki 6 men. taciau mane domina ar krutys turi buti tokios na skystos...anksciau iki maitinimo krutis prisipildydavo ir budavo kieta dabar krutys sumazejo ir visiskai minkstos paliko toks jausmas kad ten nieko nera.
ar tai normalu?
Normalu. Kietos krūtys būna tik pirmais mėnesiais, kai reguliuojasi visas maitinimosi procesas. Po to jos tampa minkštos. Ir tai tikrai nereiškia, kad jose nieko nėra
O iš ko nusprendei, kad nesigamino pienas paskutinėmis savaitėmis? Jei vaikiukas dažniau prašė krūties, tai nėra rodiklis, kad neturėjai pienuko.
Jeigu nori maitint pati, tai turi iš viso neduoti mišinuko, o kuo dažniau dėti prie krūties.