QUOTE(Pupulis @ 2008 10 07, 09:51)
Sveikutes
Turiu DIDELE beda
Vaikai taip pradejo kramtyt spenelius, kad jau kraujai pasimate... Aciu Dievui dantu dar neturi, bet jegos tai ohoho... ir negana to, kad sukanda, dar itempia, ziuri i akis ir akyse ziburiukai sviecia
Nu zodziu, surado nauja zaisla
Viena siaip ne taip atpratinau nuo tokio zaidimo, o kitas nepasiduoda nors tu ka... Vaje kaip man skauda, bet negi del to nutrauksi zindyma, jokiu budu
Sakau gal turit kokiu nors ideju kaip man savo isdykeli priversti pamirsti kramtyma???
Mes tik sia savaite pradejom ragauti kosytes
Atsilaikem spaudimui primaitinti vaikus nuo 3 menesiu
na, protingos knygos raso kad reikia atimt papuli kai taip daro ir paskui vel siulyt ir taip atiminet kol nebekramtys. Tai cia teorija, o praktikos neturiu....
man tai stogas vaziuoja nuo to kad mano vaikai migdosi su papu...va dabar dvi valandas Nojus prakabejo ant papo atseit miega, tik istrauki ir zyzia
jau sakaiu kai gris vyras tai apsirengsiu ir iseisiu kur akys mato...nebegaliu.....man speneliu nors ir neskauda bet jautrus be proto...na tai ir ka, ir nebeduosiu, duosiu tik kai valgyt reikes, nu pareks pareks ir nustos, jau man vienodai. Negana to jis ir nakti nuo kokiu 4 ryto nemiega be papo...ai man jau atrodo kad per daug as cia su jais cackinuosi, tuoj supyksiu kaip reikiant ir nebeciucinsiu taip,. Bo jau stogas tai konkreciai vaziuoja..o dar kai palaikymo is aplinkiniu tiek "daug"
ai pasiskusiu kad jau pradejau, va vakar migdau migdau vaikus, viena beveik uzmigdziau, einu kito imt, tai dar gavau nuo vyro velniu kad neuzmigdziau vaiko iki galo ir atejau. O as jegu nebeturiu ji supt. ***** vyras tai po savaitgalio nu jau "ziauriai" nusikale, o tai as sakau kaip tada man jaustis, as kiekviena diena dirbu toki darba ir dar velniu gaunu kad kokia dulke palikau ar drabuzi ne ten numeciau
gal as ir per jautri, bet mane ziauriai viskas erzina, nebegaliu..o kur dingsi...niekur, einu pasidarysiu savo melisu arbatos ir teks vel susikaupt ir vel is naujo......o taip gaila saves