Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Antakalnio poliklinikoje

QUOTE(Mirtyšė @ 2012 03 21, 11:36)
MB buvo nuvaziaves i registratura uzpildyti prasymu del gydytojo keitimo. tai registratore pasake, jog pirmiausia reikia susitarti su gydytoja, pas ka nori gydytis. ir jei kita gydytoja sutiks  priimti, reikia, jog pasirasytu ant prasymo, kad sutinka priimti nauja pacienta.

pasidalinkit savo patirtimi, kas jau esate pakeite gydytoja.  ar tikrai tokia tvarka?
ir mums ta pati pasake. nebent pati gydytoja pasiraytu ant prasymo, jog sutinka gydyti.

Tikrai tokia tvarka - jei ne pagal gyvenama vieta, tai reikia gydytojos sutikimo.
O mes dziaugiames labai savo gydytoja - Sakene ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julika* @ 2012 03 21, 13:21)
Tikrai tokia tvarka - jei ne pagal gyvenama vieta, tai reikia gydytojos sutikimo.
O mes dziaugiames labai savo gydytoja - Sakene  ax.gif

Gal papasakotumėt ko ja džiaugiatės? g.gif Teko su ja susidurti, atvažiavus su dukryte su 40 laipsnių temperatūra. Puolė į paniką ir aš jai turėjau sakyti, ką daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julika* @ 2012 03 21, 14:21)

aciu 4u.gif

gal kas nors gydotes pas daktare Renata Zemaitiene?
labai noreciau atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Taip ir nesulaukiau rekomenacijų. suprantu, kad laukia kryžiaus keliai nornt pakeist gyd vaikams doh.gif

QUOTE(Mirtyšė @ 2012 03 22, 17:43)
aciu  4u.gif
gal kas nors gydotes pas daktare Renata Zemaitiene?
labai noreciau atsiliepimu  4u.gif

Buvom pas ją kai ji budėjo, patiko, korektiška, taktiška, konkreti, maloni. Kas įsiminė, kad pati pasisiūlė kompensuojamus nuo temperatūros išrašyt, ko mūsiškė nė karto nedarius doh.gif nuo tada sužinojau, kad ibufen kompensuojamas blink.gif bet ji man regis šeimos gyd., tad kaip pas ją su vaikais pakliūt bala žino g.gif
Žo aiškinsiuos kai vaikai pasveiks dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 26 kovo 2012 - 08:51
QUOTE(Ramziukė @ 2012 03 26, 09:51)
Buvom pas ją kai ji budėjo, patiko, korektiška, taktiška, konkreti, maloni. Kas įsiminė, kad pati pasisiūlė kompensuojamus nuo temperatūros išrašyt, ko mūsiškė nė karto nedarius doh.gif nuo tada sužinojau, kad ibufen kompensuojamas blink.gif  bet ji man regis šeimos gyd., tad kaip pas ją su vaikais pakliūt bala žino g.gif
Žo aiškinsiuos kai vaikai pasveiks  dirol.gif

aciu uz komentara 4u.gif

mes persirasem pas sia gydytoja. vyras nuejo pas gydytoja jos darbo metu ir paprase, kad priimtu mus gydyti. daktare sutiko, pasirase ant prasymo, paskui vyras ta uzpildyta prasyma keisti gydytoja paliko registraturoje ir tiek reikalu.
dar nesilankem ne karta, bet labai tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 26 kovo 2012 - 12:51
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 03 26, 13:50)
aciu uz komentara  4u.gif

mes persirasem pas sia gydytoja. vyras nuejo pas gydytoja jos darbo metu ir paprase, kad priimtu mus gydyti.  daktare sutiko, pasirase ant prasymo, paskui vyras ta uzpildyta prasyma keisti gydytoja paliko registraturoje ir tiek reikalu.
dar nesilankem ne karta, bet labai tikiuosi, kad viskas bus gerai  smile.gif

Jūs visa šeimyna persirašėte, ar tik su vyru?
Atsakyti

QUOTE(Ramziukė @ 2012 03 26, 14:13)

as tai supratau, kad tik vaikus perrase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2012 03 26, 15:13)

visus tris vaikus perrasem.
mes su vyru kitoj poliklinikoj.

as net nezinau, ar Zemaitiene butent vaiku gydytoja, ar ir suaugusius gydo... g.gif

QUOTE(Onora @ 2012 03 26, 15:31)
as tai supratau, kad tik vaikus perrase smile.gif

tesingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 03 26, 18:05)
visus tris vaikus perrasem.
mes su vyru kitoj poliklinikoj.

as net nezinau, ar Zemaitiene butent vaiku gydytoja, ar ir suaugusius gydo...  g.gif

Internetiniam psl rašo, kad jo šeimos gyd. Bet žiūrint į ateitį, kai visi pediatrai persikvalifikuos į šeimos gydytojus, matomai galima jau ir pas juos vaikus perrašyt. Reiks ir man pas ją užsukt, kažkaip prilipo ji man.
Atsakyti
QUOTE(vinga @ 2012 03 22, 12:25)
Gal papasakotumėt ko ja džiaugiatės?  g.gif Teko su ja susidurti, atvažiavus su dukryte su 40 laipsnių temperatūra. Puolė į paniką ir aš jai turėjau sakyti, ką daryti  doh.gif

Nu mes su ja bendraujam jau virs 2m:pradzioje gal ne taip jau tvirtai pasitikejo savo jegomis,bet kas man patiko, kad nesigedijo paklausti kitos gydytojos patarimo ir pasitkslinti diagnoze.
O siaip man patinka, kad jeigu tik turi menkiausia abejone, siuncia daryt tyrimus,o ne is akies nustatineja diagnozes...

Gal jums tiesiog ta karta nepasiseke? ax.gif
Atsakyti
*Julika* o kiek kartu per tuos 2 metus nebuvo menkiausios abejones? biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau, kaip kam, bet man patinka, kai daromi tyrimai, neskaiciuojant valstybes pinigu, tam, kad nustatyti tikslia diagnoze mirksiukas.gif
O su diagnoze gydytoja dar ne kerto nesuklydo. Ir antibiotiku per 2,5m ne karto negere ne vienas vaikas. O tai, manau, pasako nemazai... 4u.gif
Atsakyti