Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Antakalnio poliklinikoje

QUOTE(s.kristi @ 2011 11 08, 16:17)
Ir rubinę atskirą smile.gif

Nesinaudoju, palieku paltus prie kabineto duru, nes jei atejai sveikas, tai toje rubineje perpust gali per 2min... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Julika* @ 2011 11 08, 16:23)
Nesinaudoju, palieku paltus prie kabineto duru, nes jei atejai sveikas, tai toje rubineje perpust gali per 2min...  doh.gif

As ir nesinaudoju,bet jei butu tame peciame aukste kaip ir gyd. tai mielai palikciau smile.gif o db ta rubine prie pat duru,vien skersvejai sad.gif
Atsakyti
Laba.
Gal galite kazka parasyti apie gyd. Golubovska? nes musu gydytoja babulia i pensija isejo, dabar skyre nauja. ale man neramu
Atsakyti
Mums irgi paskyrė Golubovską. Anksčiau buvo Regina Švanienė. Tikrai gydytoja nuo dievo, su patirtim. Turiu trys vaikus, trečiam dabar tik 2 metukai. Daktare Švanienė visada be klaidų mokėjo nustatyti tiksliai diagnoze ir paskirti tinkamus vaistus, buvome labai patenkinti Švanienės darbu. Tikiuosi, kad Golubovska bus ne prašiau. Kol kas rimtu problemų neturėjome, bet paliko gera įspūdi ji.
Atsakyti
Na va, ką tik pabandžiau internetu užsiregistruoti pas pediatrę (nuo pavasario poliklinikoje nesilankėme), nes vaikas smarkiai susirgo, tai vos šoko negavau - visą laiką mūsų pediatrė buvo Švanienė, kuria buvau nepaprastai patenkinta, o dabar man meta, kad priskirta kitą pediatrė blink.gif ! Golubovska ar Golubovskaja. Bet poliklinikos pediatrų sąraše Švanienė yra, nurodomos ir jos darbo valandos (sutampa su Golubovskajos), ir kabinetas jų tas pats. Tai kaip čia suprasti? Ar gali jie taip be mano sutikimo kitą pediatrę paskirti? Nieko prieš Golubovskają neturiu (nes žalio supratimo neturiu kas ji tokia), bet visiškai nenoriu keisti savo pediatrės doh.gif Ar ir jums pediatres pakeitė? Košmaras kažkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2012 02 12, 01:25)
Na va, ką tik pabandžiau internetu užsiregistruoti pas pediatrę (nuo pavasario poliklinikoje nesilankėme), nes vaikas smarkiai susirgo, tai vos šoko negavau  - visą laiką mūsų pediatrė buvo Švanienė, kuria buvau nepaprastai patenkinta, o dabar man meta, kad priskirta kitą pediatrė  blink.gif ! Golubovska ar Golubovskaja. Bet poliklinikos pediatrų sąraše Švanienė yra, nurodomos ir jos darbo valandos (sutampa su Golubovskajos), ir kabinetas jų tas pats. Tai kaip čia suprasti? Ar gali jie taip be mano sutikimo kitą pediatrę paskirti? Nieko prieš Golubovskają neturiu (nes žalio supratimo neturiu kas ji tokia), bet visiškai nenoriu keisti savo pediatrės doh.gif Ar ir jums pediatres pakeitė? Košmaras kažkoks  doh.gif

Manau geriausia paskambinti ir issiaiskinti g.gif O del kabinetu,tai jos po dvi dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mika do @ 2012 01 03, 11:56)
Laba.
Gal galite kazka parasyti apie gyd. Golubovska? nes musu gydytoja babulia i pensija isejo, dabar skyre nauja. ale man neramu

Mums ji skyre antibus, nors kita gydytoja stebejosi, kad visai nereikia...O as durnike ir daviau. Gerai, kad susigriebiau. Ji yra ne vaiku gydytoja, o seimos,gal net nezinojo, kad kraujo tyrime maziukams leukocitu kiekis yra didesnis nei suaugusiuju doh.gif g.gif Dar man toks ispudis, kad ji nelabai lietuviskai supranta, nes kai pirma karta pas ja nuejome, ji nesuprato, kokios mums reikia pazymos smile.gif)) Pradejo man ten visaip piktai aiskinti, kol paaiskejo ... Svaniene mes buvom labai patenkinti, jai buvo galima ir paskambinti net savaitgali, niekada neatsakydavo pakonsultuoti kai pvz isisiurbe erke sukilo temperatura...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 13 vasario 2012 - 15:15
QUOTE(s.kristi @ 2012 02 13, 11:49)
Manau geriausia paskambinti ir issiaiskinti  g.gif  O del kabinetu,tai jos po dvi dirba smile.gif

Išsiaiškinau, Švanienė į pensiją išėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2012 02 13, 16:38)
Išsiaiškinau, Švanienė į pensiją išėjo  verysad.gif

Kiek zinau Svaniene dabar dirba kaip budinti gydytoja ir vazineja po namus
Atsakyti
as irgi siandien akibroksta patyriau ir googlinau atsiliepimua pie naujaja gydytoja, mes irgi buvome pas Svaniene, taip gerai buvo, kada reikedavo, tada patekdavom. Kokio amziaus si gydytoja?
Atsakyti
Ir mes anksciau vaikus gydeme pas Svaniene. super gydytoja, buvom labai patenkinti. o va dabar patekom pas Golubovskaja. gydytoja jauna, bet po keletos vizitu ieskau kitos gydytojos doh.gif
Atsakyti
Mirtyse, negasdinkit... Sekmes rasti, kas patiks
Atsakyti