Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Antakalnio poliklinikoje

QUOTE(ikeja @ 2008 11 08, 22:47)
mamos, ar girdejote, ruosiasi antakalnio vaiku poliklinika naikinti  verysad.gif ,,ir iskels i devinta suaugusiuju poliklinkos auksta  doh.gif

Kad norejo naikinti vaiku poliklinika tai tikslei nezinau, bet kad atsisakit pediatru o palikt tik seimos gygitojus tai tesa, man pati gaktare sake,bet atidejo kuriam laikui nes pazirejo kad labai daug vaiku.Bet su laiku vistek sake kad bus tik seimos gyditojai nes pedeatru liktai nauju jau nerosia
Atsakyti
QUOTE(Paršulis @ 2008 11 18, 11:07)
Kad norejo naikinti vaiku poliklinika tai tikslei nezinau, bet kad atsisakit pediatru o palikt tik seimos gygitojus tai tesa, man pati gaktare sake,bet atidejo kuriam laikui nes pazirejo kad labai daug vaiku.Bet su laiku vistek sake kad bus tik seimos gyditojai nes pedeatru liktai nauju jau nerosia

unsure.gif Kaip negerai unsure.gif Ar gi gali seimos gydytojas taip gerai viska zinoti ir apie suaugusius ir apie vaikus? g.gif Vistiek skiriasi ir ligos, ir pacientai unsure.gif Manau, kad kuo siuresne specializacija - tuo geriau.

Va, kad i namus jau apylinkes gydytoja neeina, tai jau irgi doh.gif Yra tik budintis gydytojas. Neseniai vaikui auksta temperatura buvo kelias dienas, tai iskvietem. Bet registraturoje perspejo, kad yra tik budintys - laukit doh.gif Atejo ta gydytoja tik vakare ir tokia nelabai patenkinta. Sako: dabar daro taip - numusa auksta temperatura ir vaziuoja i poliklinika unsure.gif Tai ka jau pratina, kad visai i namus navazineti? verysad.gif Temper 39.5, numusk ir greitai lek. O jeigu masinos neturi, tai dar taxi reikia kviesti, o jeigu pinigu neturi... g.gif
Papildyta:
Cia turbut sitas temas sujungti reiketu doh.gif
http://www.supermama...;#entry21639218
Atsakyti
Taip Pirmadieni mano vaikui buvo38.7 tai numusiau ir variau i poliklinika .As nenoriu budincios.
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip jums gydytoja Tarutiene?
Atsakyti
Sveikos mamytes.
Noriu paklausti gal zinote koki gera ortopeda antakalnio vaiku poliklinikoje?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa12 @ 2009 01 23, 12:34)

Musu tai ne Tarutiene, bet kelis kartus tiako susidurti man jinai patiko kaip zmogus ir specalistas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes!susiduriau su gyd.Sergevicienes neprofesianalumu!ne jai vaikucius gyditi<paprasta persalima sugebejo davesti iki rimtu komplikaciju!ir siaip lb.nemaloni,niekad nepatars ,net i klausimus atsakyti zmoniskai negali!
Atsakyti
QUOTE(Neringa12 @ 2009 01 23, 11:34)

Mūsų tai Jurevičienė, bet teko susidurti su Tarutiene pagal iškvietimą į namus. Nuomonė prasta schmoll.gif Po jos apsilnakymo praėjus kelioms dienoms teko vykti į polikliniką ir ten nustatė plaučių uždegimą, prieš tai vaikas jau daugiau nei savaitę sirgo, o , anot jos, plaučiai švarūs buvo doh.gif Atsirgom dvi savaites, gėrėm dvejus antibus. Nupurto nuo tokių gydytojų unsure.gif

Gylytė dar baisesnė, čia panašiai kaip Vengrienė, gal net blogiau. Pabėgom nuo jos po kelių mėnesių, kai pora frazių numetė tokių, kad supratau, jog čia ne gydytoja, o tiesiog pensininkė moteriškė doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mes pas pediatre V.Kujeliene, Visada galima paskambinti, pasiklausti. Niekada nebuvo nemaloni. Kai gime antra dukryte, daznai mus lankydavo, ir ji ir sesele. Neturiu kol kas jokiu priekaistu.

Noreciau pridurti savo nuomone apie vaiku chirurga(vyra) is tos poliklinikos. Ten jis vienas ir yra atrodo. Napamenu jo pavardes, bet man atrodo kad jis trenktas tusciu maisu schmoll.gif doh.gif . Keletas mano pazistamu irgi pasakojo kad truputi ne visi jam namie cool.gif
Atsakyti
Nuo gimimo mes lankomes pas gydytoja Tarutiene, esame labai patenkinti ja!!! 4u.gif Visada kruopsciai apziuri, patikrina, isklausineja, o be to kai reikia konsultacijos galiu skambinti bet kada, ji visada labai maloniai pataria. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikka @ 2009 02 28, 01:01)
Sveikos smile.gif
Mes pas pediatre V.Kujeliene, Visada galima paskambinti, pasiklausti. Niekada nebuvo nemaloni. Kai gime antra dukryte, daznai mus lankydavo, ir ji ir sesele. Neturiu kol kas jokiu priekaistu.

Noreciau pridurti savo nuomone apie vaiku chirurga(vyra) is tos poliklinikos. Ten jis vienas ir yra atrodo. Napamenu jo pavardes, bet man atrodo kad jis trenktas tusciu maisu schmoll.gif  doh.gif . Keletas mano pazistamu irgi pasakojo kad truputi ne visi jam namie cool.gif

Aha, chirurgas tai tikrai kazkoks keistas doh.gif
Mes ir pas Kujeliene vaikstom thumbup.gif
Atsakyti