QUOTE(chorisste @ 2013 11 21, 17:44)
Sveiki, ketinu perrasyt savo vaikus i Antakalnio poliklinika, tik noreciau rast tokia gydytoja, kuri galetu duoti savo mobilu tel. ir kuriai butu galima pasiskambinti pasikonsultuoti ir kuri siuntimu negailetu (as tokia siuo metu ir turiu, bet man nepatinka mano poliklinika). O kaip buna, kai vaikas suserga, ar gydytojos priima ta pacia diena be problemu ar reik ilgai laukti?ar galima skambint tiesiai gydytojai ar su registratura bendraut? Ir, tarkim, vaikui susirgus, ar gydytojos daro is karto kraujo tyrima? Nes mum krauja daro kiekviena karta susirgus (kas yra gerai), bet i laboratorija reikia eiti per lauka i kita pastata ir vel sugrizt atsakymo, su 2 vaikais (is kuriu vienas kudikis) ir vezimu man per sunku taip begiot, todel ir keiciu gydymo istaiga. Labai laukiu patarimu
Jeigu reikia kraujo tyrimus visada daro..tam paciam 9 aukste. Atsakymai po 30min buna.
Kiekvienas gyd turi telefona savo kabinete, tai visada duoda, kad skambinti jeigu ka..mes pakeitem gydytoja, tai sita duoda siuntimuskur nori, be problemu (pries tai lankemes pas gyd Sergeviciene. Tai buvo dydziausia problema isprasyti siuntima
dar jeigu ne pas Antakalnio gydytojus tai isviso tragedija). Dabar lankomes pas Simona Diksiene
mums mobilaus nedave(neprasem), bet musu vizito metu jai skambino mamyte i mobilu, jo maloniai pakonsultavo del naujagimio bukles.