QUOTE(Tinka @ 2013 07 11, 10:45)
as Tarutienei priekaistu neturiu. ir tyrimus skiria, ir telefonu pakonsultuoja, kai reik. ir siuntimus duoda be dideliu parkiu, nepuola pati alergiju ar pan gydyt. as manau tiesiog turi biolaukai sutapt. mano vyresnieji vien nuo atejimo pas gydytoja stebuklingai sveikt pradeda.
ir dar sesute Tarutienes man labai labai.
dabar dakatre atostogavo, mazelis uzkarsciavo keistai labai. papuolem pas Diksiene. nu labai patiko. nors buvo penktadienio vakaras, uzskyre cito krauja ir gavom antibus. nors pagal vaizda buvo visiskas virusas.
Musu gydytoja Diksiene, atejo vietoj Sakenes, kuri isejo i dikretines. Nu labai-labai patinka

Labai graziai su vaikais bendrauja, ilgai vargo, kol juos prisijaukino prie saves ir jai pavyko

Visada isiklauso i mano nuomone, isnagrineja visus niuansus, atsizvelgia i mano pasiulymus.
Karta atejom su visias simptomais skarlatinos, siule is karto skirti antibiotikus, bet isgirdus, kad maze 3m ne karto neragavus ju, is kart nusiunte tyrimams. Tiesa, ir ta karta vel issisukom be ju.
Tai kol kas tik teigiami atsiliepimai. Tiesa, tik prie kabineto tenka ilgokai palaukti, nes kiekvienam pacientui skyria min 15min.
O sesute Natalija (lyg tai toks vardas) tiesiog mano ir vaiku meile