Aš panikuoju pas kurią daktarę užsiregistruoti, kad Jurevicienė geriausia tai manau visos supratom, bet kad eilės ne žavi ir baugina taip pat tiesa. O pas mane mažoji prie silpnesių, norėtųsi geros profesionalios daktarės. Mūsų kardiologė, iš Antakalnio ligonines, rekomendavo Mesonienę ir Saniukienę, dar kiek skaičiau lyg Erika Mačytė gera pasirodė

. O dar ta persirašymo procedūra tokia paini ir kvaila atrodo, sutiks nesutiks... kažkaip apsurdiškai
Šiandien buvau pas Rakauskienę oi baisi

. Mes jau kelinta kartą pas ją papuolam, na mums kad tik vaistų išrašytų, kad pasigamint galėtumėm. Tai užtrunka ne daugiau keletos minučių, tai kokį aš moralą išklausiau kaip aš netvarką darau poliklinikoj kaip jai sunku į kompiuterį kodus įvedinėti ir t.t. O mums tie vaistukai gyvybiškai reikalingi, mes kiekvieną dieną geriam, tai nubėgau pas bet kokią daktarę kad tik išrašytų o ji ... brrrr kokia baisi. Tiesa, pagal apylinkę mums priklauso Sergevičienė priklauso, lankėmės pas ją. Na smulkmenų neminėsiu bet profesionalumo nulis. Už tai noriu persirašyti. O pas ką nežinau

.Supanikavusi jau privačiai maniau pradėsiu važinėti pas daktarę, bet ir vėl...