Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Antakalnio poliklinikoje

Sveikos, mamytes,

Ieskome pas ka prisiregistruoti Antakalnio poliklinikoje.
Esam naturalistai (na, su protu) ir stengiames iveikti ligas zolemis, homeopatija ir panasiai - taigi butu gerai, kad gydytoja neverstu skiepytis, o antibiotikus skirtu tikrai tam reikalingais atvejais.

Jeigu kas zino kokia nebloga gydytoja - na, bent jau tik diagniostikai jei ne tokiam gydymui - labai prasyciau pasidalinti patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Mes kelis metus gydomės pas Eriką Mačkutę-Jablonskienę. Nuostabi gydytoja thumbup.gif . Vaikai ją myli, aš taip pat ja labai patenkinta. Neskuba rašyti antibiotikų, visų pirma skiria kokių homeopatinių ar šiaip kokių lengvesnių vaistukų.
Be to, ir pati gali tiesiog užeiti kada pas daktarę ir su ja pasikalbėti. Ji tikrai atsakys į visus tau rūpimus klausimus, o tada ir apsispręsti bus lengviau smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mymytė: 02 rugsėjo 2008 - 15:54
QUOTE(mymytė @ 2008 09 02, 16:52)
Mes kelis metus gydomės pas Eriką Mačkutę-Jablonskienę. Nuostabi gydytoja thumbup.gif . Vaikai ją myli, aš taip pat ja labai patenkinta. Neskuba rašyti antibiotikų, visų pirma skiria kokių homeopatinių ar šiaip kokių lengvesnių vaistukų.
Be to, ir pati gali tiesiog užeiti kada pas daktarę ir su ja pasikalbėti. Ji tikrai atsakys į visus tau rūpimus klausimus, o tada ir apsispręsti bus lengviau smile.gif .

Oi, kaip gerai skamba... thumbup.gif reikėtų tik pas ją kaip nors pakliūti. Įdomu, jei priklausau Antakalniui - pas bet kurį pediatrą galiu rinktis?
Atsakyti
Sveikos.Kaip suprantu,rinktis galima kurį nori,bent jau taip sako,tačiau mes atsisakėm Vengrienės,pasirinkom Jurevičienę,tačiau anot Jurevičienės,jai mažino apylinkę ir ji mūsų atsisakė.Gimus antram vaikui vėl ateina Vengrienė.Pasakiau,kad nesutinku,tai kitą dieną naujagimio lankyti ateina Ališkevičienė-visa nepatenkinta,kad irgi ne jos apylinkės esam.Žodžiu...Galima,bet negalima.Bandysiu vėl keliauti pas vedėją,nes prieš pasirenkant Jurevičienę buvau ir pas vedėja, ir pas Jurevičienę-abi sutiko,tačiau...Labai nepatenkinti Ališkevičiene cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(lincė @ 2008 09 09, 08:22)
Sveikos.Kaip suprantu,rinktis galima kurį nori,bent jau taip sako,tačiau mes atsisakėm Vengrienės,pasirinkom Jurevičienę,tačiau anot Jurevičienės,jai mažino apylinkę ir ji mūsų atsisakė.Gimus antram vaikui vėl ateina Vengrienė.Pasakiau,kad nesutinku,tai kitą dieną naujagimio lankyti ateina Ališkevičienė-visa nepatenkinta,kad irgi ne jos apylinkės esam.Žodžiu...Galima,bet negalima.Bandysiu vėl keliauti pas vedėją,nes prieš pasirenkant Jurevičienę buvau ir pas vedėja, ir pas Jurevičienę-abi sutiko,tačiau...Labai nepatenkinti Ališkevičiene cray.gif  cray.gif

blink.gif Vengrienė dar dirba.. aina sau, maniau žmonės tiek negyvena. kai buvau vaikas ji mano daktarė buvo prieš gerus 20metų doh.gif itin norėčiau su leliuku pas ją nepakliūti g.gif
Atsakyti
Jei susitari su gydytoja asmeniskai, tai galima pasirinkti. Kai skambinau i registratura ir klausiau kaip ten yra, sake, kad skiria pagal apylinke, o jei nori pas kita, tai ziuri ar nera labai ilgos eiles.
Mes priklausome Repsienei, bet pagal kaimynes rekomendacijas uzsiraseme pas Gutauskiene. Registraturoje is karto klause: "O su gydytoja susitarete, kad priims?" Buvome dar tik karta, bet labai patiko. Pirmo vizito metu is karto mums viska sutvarke - pas okuliste nusiunte (turejome problemu su akytem), elektrokardiograma pasidaryt, pas kardiologe, pas ortopede. Pati susiskambino su visais, susitare, kad priimtu is karto, o okulistei neprisiskambinusi pati mus ten nuvede. Na, ispudi tai labai gerai paliko. Tokiu nuosirdziai besistengianciu gydytoju labai nedaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(curry @ 2008 09 01, 11:46)
Sveikos, mamytes,

Ieskome pas ka prisiregistruoti Antakalnio poliklinikoje.
Esam naturalistai (na, su protu) ir stengiames iveikti ligas zolemis, homeopatija ir panasiai - taigi butu gerai, kad gydytoja neverstu skiepytis, o antibiotikus skirtu tikrai tam reikalingais atvejais.

Jeigu kas zino kokia nebloga gydytoja - na, bent jau tik diagniostikai jei ne tokiam gydymui - labai prasyciau pasidalinti patirtimi  4u.gif

As tai labai patenkinta savo gydytoja Saniukiene. Tiesa, dar mazokai patirties turime, bet manau ji labai protingai viska vertina ir neskuba chemija pripumpuot.
Atsakyti
Hmmm... pas Eriką Mačkutę-Jablonskienę bandžiau patekti, bet ji kažkokia nepatenkinta buvo pokalbio telefonu metu ir pasakė, kad pas ją ir taip daug pacientų ir kad mes nepriklausome jos apylinkei.
Tai kaip ir galima, bet nebūtinai susitarsi, regis.

Aš dabar laukiuosi ir bijau, kad kokia ragana atskris ant šluotos vaiko apžiūrėti.
Net nežinau...

Atsakyti
QUOTE(curry @ 2008 09 21, 09:21)
Hmmm... pas Eriką Mačkutę-Jablonskienę bandžiau patekti, bet ji kažkokia nepatenkinta buvo pokalbio telefonu metu ir pasakė, kad pas ją ir taip daug pacientų ir kad mes nepriklausome jos apylinkei.
Tai kaip ir galima, bet nebūtinai susitarsi, regis.

Aš dabar laukiuosi ir bijau, kad kokia ragana atskris ant šluotos vaiko apžiūrėti.
Net nežinau...

tai issiaiskink kokiai gydytojai priklausot... gal visai normali ax.gif

beje, radau tokia pat tema, tik seniau uzvesta. gal rasi naudingos info 4u.gif

http://www.supermama...?...7517&st=336
Atsakyti
Aš panikuoju pas kurią daktarę užsiregistruoti, kad Jurevicienė geriausia tai manau visos supratom, bet kad eilės ne žavi ir baugina taip pat tiesa. O pas mane mažoji prie silpnesių, norėtųsi geros profesionalios daktarės. Mūsų kardiologė, iš Antakalnio ligonines, rekomendavo Mesonienę ir Saniukienę, dar kiek skaičiau lyg Erika Mačytė gera pasirodė g.gif . O dar ta persirašymo procedūra tokia paini ir kvaila atrodo, sutiks nesutiks... kažkaip apsurdiškai verysad.gif
Šiandien buvau pas Rakauskienę oi baisi verysad.gif . Mes jau kelinta kartą pas ją papuolam, na mums kad tik vaistų išrašytų, kad pasigamint galėtumėm. Tai užtrunka ne daugiau keletos minučių, tai kokį aš moralą išklausiau kaip aš netvarką darau poliklinikoj kaip jai sunku į kompiuterį kodus įvedinėti ir t.t. O mums tie vaistukai gyvybiškai reikalingi, mes kiekvieną dieną geriam, tai nubėgau pas bet kokią daktarę kad tik išrašytų o ji ... brrrr kokia baisi. Tiesa, pagal apylinkę mums priklauso Sergevičienė priklauso, lankėmės pas ją. Na smulkmenų neminėsiu bet profesionalumo nulis. Už tai noriu persirašyti. O pas ką nežinau verysad.gif .Supanikavusi jau privačiai maniau pradėsiu važinėti pas daktarę, bet ir vėl... schmoll.gif
Atsakyti
mamos, ar girdejote, ruosiasi antakalnio vaiku poliklinika naikinti verysad.gif ,,ir iskels i devinta suaugusiuju poliklinkos auksta doh.gif
Atsakyti
Bet juk ten odontologijos skyrius g.gif Be to kur gi tilps visa vaikų poliklinika viename nedideliame aukšte doh.gif
Oi, reikės "pašnipinėti", kai pas daktare nueisim doctor.gif gun_smilie.gif
Atsakyti